ו א ן מ ו ר י ס ו ן

wawadhani

New member
נפלא!

כתבת נפלא על יוצר נפלא! מאוד נהניתי לקרוא, ולמרות שבטח אצטרך לקרוא שוב מחר (מצבי העכשווי לא יאפשר לי לזכור כלום) אני בטוחה שאהנה מחדש! תודה!

bibi50

New member
כן, גם אצלי זה התחיל עם

Enlightenment למרות שכבר הכרתי אותו עם ה THEM וה gloria הנהדרת שלהם ! יושב אצלי באותה שורה כמו ה"בוס" ספרינגסטין וגקסון בראון. אני דווקא מעריך מאד את העבודה שלו משנות השמונים והתשעים. יש קטע פשוט ואינסטרומנטלי שבו נהג לסיים את ההופעות הנהדרות שלו הנקרא scandinavia ... מה להגיד, איזה סיום.... וההופעות שלו עם georgie fame הענק מאותה תקופה נחשבות בעיני לקלסיקה. יש לי וידאו איתו עם fame ו john lee hooker שהייתי מוכן לתת הון עבורו אם היה יוצא על dvd, לא מהעולם הזה. וה dvd שלו עם שתי הופעות מהתקופה הטובה חיבת להיות בכל בית של חובב מוסיקה אמיתי.

noosh

New member
הו, תודה על השעתיים האלה ../images/Emo45.gif

אז נכון, היה לי קשה לשכנע את אמא להקשיב לרדיו כשהיא נוהגת (לשכנע אותה לתת לי לנהוג זה אפילו יותר קשה, ויותר מסוכן לבריאות הנפשית שלי), בסוף הצלחתי ("נו אמא!!! זה ואן מוריסון, אנחנו אוהבים אותו!! אני אחליש!!"). ממה שהספקתי לשמוע נהניתי מאוד, ובהחלט עשית לי חשק לעוד

Sleepy strange

New member
תודה רבה לכם, לכולכם

בשבילי זו אהבה מאוחרת, אבל אהבה גדולה מאוד. התאהבתי בואן מוריסון בגיל 30, ומאז זה רק הולך ומעמיק. ומתחזק

melancholy man

New member
אחד האהובים עלי

מוריסון הוא שילוב נדיר בעצם, מבין משוררי הרוק הוא אחד היחידם שבאמת יכול להחשב למשורר גם בעולם המילה הכתובה ויחד עם המוסיקה שלו כל כך עשירה כל כך מלאת מרקמים, שמדהים לחשוב שאותה בן אדם היה מסוגל לשיאים שכאלה בטקסט ובמוסיקה ובאותו שיר. אני שומע עכשיו משום מה אחרי הרבה זמן את His Band And The Street Choir ומתאהב מחדש, מלך ואן מוריסון!

melancholy man

New member
וזו הזדמנות להמליץ לכולם

על האלבום הנפלא של ואן מוריון מ 2003: What's Wrong With This Picture ככה צריך להשמע אמן מבוגר, לא מנסה להיות ילד, לא מנסה להתאים את עצמו, כותב על החיים שלו ועם כל כך הרבה סטייל שפשוט קשה להאמין. לא איבד כלום הואן.

למעלה