ו...אקשן

i love skat

New member
ו...אקשן../images/Emo202.gif ../images/Emo210.gif

למי שלא זוכר, שבוע שעבר התחלנו פינה חדשה שבבה אנחנו "מביימים" קליפ לאחד מהשירים מהדיסק של הראל..
למי שלא זוכר אז הנה הקישור עם ההסבר משבוע שעבר
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1226&msgid=81883210 הפעם השיר הוא.. לא ממהר מיקום[ איפה לדעתכם כדאי שיצולם הקליפ]: נושא[על מה ידבר הקליפ]: כיצד תציגו את הנושא: לבוש[איך הראל צריך להראות..]: אווירת הקליפ [שמחה, עצובה אופטימית..]: בהצלחה לכולכם..
שתפו פעולה

i love skat

New member
מה מה מה מה...../images/Emo210.gif

מקפיצה.. חח אללה חבר'ה תשתפו פעולה..

אני...אני...אני../images/Emo9.gif

מיקום[ איפה לדעתכם כדאי שיצולם הקליפ]:בהתחלה בבית קפה ואז בהופעה שלו
נושא[על מה ידבר הקליפ]:הראל רב בבית קפה עם חברה שהוא יצא איתה ואז הוא הולך ואז יש הופעה שלו והוא מתחיל לשיר והיא באה והוא רואה אותה ובסוף ההופעה הם משלימים=]
כיצד תציגו את הנושא:אהה והראלי ילבש כמו שהוא לבש אתמול בכוכב נולד:]
לבוש[איך הראל צריך להראות..]:ובנוסף למה שאמרתי שיעשה קוצים אני מתגעגעת לימים ההם
אווירת הקליפ [שמחה, עצובה אופטימית..]:בהתחלה שמחה וטיפה עצובה ואז בהופעה אופטימית

במאית אני לא אהיה, אבל מנסה ../images/Emo39.gif

מיקום[ איפה לדעתכם כדאי שיצולם הקליפ]: אמ.. בשדה פורח, פארק יפה עם עצים ופרחים. נושא[על מה ידבר הקליפ]: יסופר על זוג מאוהב (נמאס כבר מפרידות) כיצד תציגו את הנושא: בהתחלה נציג שני אנשים שנפגשים בגן (פארק) כמובן, ואז הם מתאהבים, ומראים קטעים של שניהם צוחקים, נהנים והכל בפארק(אני יודעת שזה קצת משעמם, אבל לא נורא), ואז בקטע שהראל שר "וכשאומרים לי לעצום עיניים ולחפש..." הוא באמת עוצם עיניים וחושב על אהובתו, ואז היא מגיעה ולקראת הסוף הוא מציע לה נישואין והם מתנשקים.. (כל כך רומנטי..) לבוש[איך הראל צריך להראות..]: ספורט אלגנט אווירת הקליפ [שמחה, עצובה אופטימית..]: שמחה. יאללה חתונה..

בזוקההה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רץ בשדה ענקיייייי חחח אני מדמיינת הוא והיא יושבים מתחת לעץ ועושים פיקניק

אוקיי ננסה: מיקום[ איפה לדעתכם כדאי שיצולם הקליפ]: בבית/ בדירה.. נושא[על מה ידבר הקליפ]: בהתחלה הוא והיא [הראל ועוד מישי] ישניםואז הם קמים ויוצאים חצר ועושים פיקניק ["זו הזמנה לפרוס מחצלת"....] ואז לא יודעת אבל בסוף- עושים להראל יומולדת והוא מביע את ה"משאלה" שלו... ../images/Emo3.gif כיצד תציגו את הנושא: בכנ"ל לבוש[איך הראל צריך להראות..]: אין לי מושג אווירת הקליפ [שמחה, עצובה אופטימית..]: ילדותית, מלאה שימחה חום וכיף

למעלה