ותפריט השבת היה:

ותפריט השבת היה:

דגים, דגים וממולאים ובגלל שאין לי מדיח והילדים היו אצל קרקר הנה לכם תפריט השבת יום שישי אצל אמא של דני דגים מטוגנים מרק עם קניידלך צ´יפס סלט חסה בלינצ´ס גבינה ביום שישי בערב אחרי הסרט סלט רוקפור(קפה מנגו..כפר סבא) מרק עגבניות יום שבת שורי בורי הרצליה פיתוח - דגים מוצאי שבת ממולאים מסוגים שונים אצל דורית חברתי מרעננה בסופו של דבר ניתן היה לספור 2 כוסות בכיור וכוס תורן לשתיה קרה על השיש היום אני אזמין אוכל פיצה לילדים ומחר סוף סוף הטכנאי של המדיח החדש יגיע

אתי@

New member
אתי יא מרוקאית ../images/Emo13.gif את בישלת מרק

עם קניידלך

לא בישלתי כלום אני מיואשת מהמדיח

ובטח שאני מבשלת מרק עם קניידלך ויותר מזה אני גם מכינה גפילטע פיש יותר אשכנזי מאשכנזי. והכי גרוע? אני מתה על זה.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif גם הסבתא הספרדייה שלי מכינה את

המאכלים האלה, והרבה יותר טוב מהסבתא הפולניה

Ronnie*

New member
../images/Emo32.gif אתי@../images/Emo70.gif הכנתי את ה"עוגת בוץ"

ואני מודה לך על המתכון - היא יצאה ממש מצוין! אני מצטרפת לכל ההמלצות שלך (אמנם החלק התחתון יצא לי קצת נוזלי מדי, אבל בכל זאת היא יצאה מעולה). אהבתי מאוד - היא באמת יותר מסתם עוגת שוקולד... (אפילו קניתי בקבוק ברנדי לכבוד המאורע - ואת צודקת, זה מוסיף המון).

אתי@

New member
שמחה שאהבת ../images/Emo13.gif ולגבי התחתית...

אולי לא אפית מספיק זמן

Ronnie*

New member
בהחלט יכול להיות...

בפעם הבאה אני אאפה יותר זמן. בכל מקרה זה נורא טעים...

רחלילי

New member
אצלי כבר הזמינו את העוגה זו

אייל ראה את ההדפסה של המתכון ומסתבר שהוא מכיר את זה ושזה עוגה ממש ידועה ומעולה, אז יש כבר הזמנה מחכה! אני פשוט פוחדת שאם אני יעשה ואטעם אני אשוב לאכל שוקולד וזה יהיה נורא ואיום.

Hadar p

New member
הזמנת כבר מדיח?שילמו לך על ההזמנה

אני חושבת שזה בדם שלך הבישולים....

תגידי, לא קלטת שאני מופרעת?

מה זה הזמנתי מדיח? בטלפון!!! הוא כבר היה אצלי באותו היום. הייתי מוכנה אפילו לשלם לטכנאי של החברה באופן פרטי שיבוא באותו היום ויתקין אותו אבל הם לא הסכימו

נופר30

New member
יפה אתי

עכשוו לך ולי יש אותו מדיח אני נהנת ממנו יוצאים כלים נקיים ממש וגם אני שילמתי סכום דומה ( אני חושבת שמשהו כמו 2250) איפה קנית ?

סנסור עודפים

הסיבה היחידי שהפכה אותו לסוג ב´ היא מכה בדופן בגלל שיש לי פרוטקציה אצל היבואן כשהטכנאי יבוא מחר הוא יבוא גם עם דופן חדשה

נופר30

New member
איזה קטע אנחנו קנינו באותו מקום

רק שלנו לא היה שום דפקט עליו ( פשוט האריזה נדפקה במשלוח וזה הפך אותו לסוג ב´ )

את המדיח שהיה לי קניתי לפני 5

שנים בחמשת אלפים ושמונה מאות שקלים מאז למדתי בשנים האחרונות לקנות רק מתצוגות ועודפים תאמיני לי? כשהמדיח הזה יתקלקל בעוד כמה שנים לא יכאב לי הלב כפי שכאב לי על החמשת אלפים ושמונה מאוד שקל עכשיו

נופר30

New member
זאת גם דעתי

ועוד תתפלאי שזה יחזיק מעמד יותר כהה קרה לאמא שלי כל השנים קנתה AEG ולפני שבע שנים כשהלכה המכונת כביסה אחרי 10 שנים בלבדואחרי שהוצאיה 200 ש"ח על תיקון היא החליטה ( בגלל שבדיוק קנתה בית חדש והיו לה התמודדויות של חיים לבד) שהיא תקנה אחת זולה לכמה שנים (3-4) ואז היא תחליף מאז עברו כבר 7 שנים והמכונה עובדת נפלא ( ועלתה בדיוק 2500 ש"ח)

למעלה