ותודה לשמעון מזרחי...

ותודה לשמעון מזרחי...

על ששנה שניה לא מפעיל את הכוח שלו ומנסה להעביר את חצי גמר היורוליג ליום חול אפשר להגדיר את אחוזי האהדה למכבי ת"א בקרב בני עקיבא והמזרחי בכלל כמאה אחוז, הם מלוים אותה כל השנה גם בהיכל, לא מגיע להם יחס הוגן? ותאמינו לי שהקומבינטור הגדול של מכבי מר מזרחי יכל להפעיל לחץ לנסות להעביר את המשחק ליום אחר היום החבר"ב ינצחו בהפרש של בין 15 - 20 נקודות הם פשוט ירמסו את היונים לגבי הגמר? אני ממש סקפטי אם קינדר תעלה, היא חייבת לנו את נקמת 1981 בה ניצחנו בוירטון

שבת של מכבי

לנו ממש נוח עם מכבי תל-אביב בשבת. אני לא רוצה להרגיז, אבל בימי השבוע אנחנו עובדים... ונגיד ששמעון מזרחי יזיז את מכבי ליום חול, כמחווה לכם. תן לי מחווה אחד שתעניקו לנו מנגד. להבהרה, אינני מתכוון למחווה שבו תוותרו על שינוי עתידי, למשל שלא תלחצו לבטל תחבורה ציבורית בשבת בחיפה אלא למשל מתן אפשרות לאולמות חתונות לפעול בשבת לאירועים שאינם דתיים? ככה סתם דוגמאות. העולם החרדי הוא חד סיטרי. נקודה. כל דיבור על איחוד וכבוד הדדי הוא רק לכוון אחד. אין לך אופציה אחרת. ומה שלא תשיג בהבנה תשיג בלחץ, מפני שאנחנו מטומטמים. ערב טוב, הרצל

סילבן

New member
הרצל..

כמי שאינו מכיר את אייאנאסדיאיי (או משהו כזה) דע לך שהוא ידוע בשנאתו לשינוי בראש ובראשונה, ואיננו בן שיח הגיוני.

למעלה