ותודה לאילנה

shefil

New member
ועכשיו יגיע גם פנטסמגוריה

ויגיד : ולך לא מגיעה תודה מזדנב שכמותך!!!

חחחח..לא מותק, הוא עדיין מנסה לשחרר

את הפלאג האנאלי ! קשה קשה...

טוב ששאלת...

אתמול... מתי גו"ג חסם לי ת'פיה לכמה שעות... יצאתי לרעות בעוד כמה אחואים אחרים...לא פגשתי לה...ודפקא חיפשתי עם פרוג'קטורים.

כלומר שופי

אין שום סיכוי לשדות של זרים? אין שום סיכוי להתעללות ? מעכשיו זה כסיסת ציפורניים? תהייה אילנה או לא תהייה? ואללה...לא תהייה ברירית...ותהייה תוספת של כמה 1111

תוספת של כמה 0000

אני חושב שאילנה, היא מאותו זן נדיר, שגם מעריך את העבר שלו. בניגוד לאלה, שרק מקוות לעתיד טוב יותר.

מענין...

אין לאף אחד מה לומר. ולי, יש אחד ואחד דברים לומר. ולא אומר, בגלל הניהול הסטניליסטי. והחיים ממשיכים.

למה חושש?

מה רצית לומר שקשה לך לומר? שאילנה לא כאן? שהיה אפשר לראות את הכתוסת על הקיר שהיא ידעה שהיא הולכת להיות חסומה. זו לא פעם ראשונה. אולי לא פעם אחרונה. אפשר היה לחשוב שהיא תלמד מהחסימות משהו..אבל לא. היא לא נחסמה רק בפורום הזה אלא גם באחרים. יש התעקשות ויש טפשות. תחליט אתה אם התגובות שלה לכותבים כאן לא היו בניגוד לנהלים של הפורום. אז לא לחשוש יש לך מה לומר. תגיד.

אא ניר

New member
וואלה...

מה ההגיון בחסימות, בעיקר אם כל שרשור שלה הפך לשרשור ענק ? מה העניין עם סתימת פה חלוטה כזו ?

מפוקסת

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo18.gif../images/Emo109.gif../images/Emo95.gif אאאאא

סתימת פיות זה המקצוע שלך אא ניר לך בקש ממנהלת למחוק כי פוגע ברגשות הגולש שלך חחחחחחחח

מצוטטת

New member
יופי, לי מעניין

עכשף לקרוא ת'ץשקיף של MSN במיוחד את שורת הרווח התיפעולי מהמסנג'ר.....

אל תאמין לא מילה

כמו צבא להגנה,עיר קדושה,וחוצפה של צבר,זה הכל בועה,ויודע אתה מה סופה...

למעלה