ושלי...

Pr0zac

New member
ושלי...

שם: אנדרס (וונצואלה דרום אמריקה-ליד ברזיל זה מספיק?) גיל: 13 וחצי מסנג'ר/אייסייקיו: 169684586 ספר אהוב: ספר? סרט אהוב: גברים בשחור הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להחתך ע"י נייר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להצליח משהו שניסיתי הרבה תרגיל אהוב: אהו ג'י קולונה \ בייגלה תרגיל שנוא: ג'ינגה שילוב ידיים מה אני עושה הכי טוב: םליק פלאק \ קולונה תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם:פליק פלאק :( צבעים אהובים:לבן ירוק צהוב להקה אהובה: Blink 182-Chilly Pepers סרט דיסני אהוב: only the strong נחשב? חיות מחמד: כלב, אח, ויותר מדי דגים מקצוע אהוב: מחשבים וספורט מקצוע שנוא: תנ"ך אזרחות והסטוריה שיר אהוב: Banana Boat Song שיר שנוא: .... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : כן מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנגן על השולחן פורומים שאתה משתתף בהם: דייג וקפוארה איך הגעת לפורום הזה? יום אחד של שיעמום החברים שלך בפורום הזה: אני כאן יומיים המשקה אהוב: פאנטה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: ... שפה אהובה: ספרדית הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: בצפר? (אנגלית) ציטוט נבחר: "משפט סיני אחד אומר אפ אין לך משהו חכם להגיד אז תגיד משפט סיני" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין! השלם/השלימי: "בליעשן אין אש" השלם/השלימי: "אין לי ארץ אחרת" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: סלטה בורג מנגן ב: בירינבאו אייקון אהוב: ... קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):אין כשאהיה גדול אני אהיה...: כמו 10% מהמדינה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רודריגו איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אמריקן פאי 3 שולט אתה נלחץ ממבחנים ? לא (כן) ספרים באנגלית - כן או לא? בבדאי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): פיקפוק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פיני הגדול הרגל מגונה: להתגלגל על הדשא בלי סיבה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: ידעתם שצואת פילים מורכבת מדשא? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוההה מה בחיים לא היית לובש/ת? מכנסיים קצרים ירוקים המורדים, כן או לא? אולי דג - באקווריום או בצלחת? על החכה מה מספר המזל שלך, ולמה ? 6 כי נולדתי ב6\6 יש לך קמיע? מהו? אני בעצמי והביטחון שלי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? 8 חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? יודע

למעלה