ושוב....

ferdinand

New member
ושוב....

בלי התחלה, בלי סוף רק אמצע מתמשך... (הפעם כולל רגע השיא, ופלשבק אחד) איך לתאר את התחושה הזו? העונג הצרוף, תאווה בהתהוותה. כל תאור יהי בבואה חיוורת. שוכב על הגב, מרחף על ענן של תשוקה היא מעלי – רוכבת. עמוק, עמוק בתוכה. רוכנת אלי, שפתיים צמודות אל שפתיים פה, לשון, שיניים, רוק – הכל מתערבב. עדיין הטעם בפי, הריח בנחירי – הטעם של תשוקתו הפרוקה בתוכה. נוטפת ממנה, קודם, כששכבתי מתחתיה, ראשי בין רגליה, מלקק את אבריהם המחוברים היא ליקקה אותי מדי פעם, (כמובן היה לה לא קל "להתרכז") ואז הרטט שעבר בגופה. ואיך שהוא פתאום, ננעץ נצמד עמוק בתוכה. כשליקקתי לו את הביצים, הרגשתי את הרעד שעבר בהן, את התנועות האלו המתואמות פתאום של שניהם. וכשהוא נשלף ממנה, לאט, לאט, ליקקתי אותו לכל האורך, היא נטפה מעלי את זרעו, נצמדה אלי, דרשה עוד, התחילה פתאום למצוץ אותי בתאווה מתחדשת. אצבעותיי נסגרו על ישבניה, ובשכרון חושים, ליקקתי ממנה הכול והתפוצצתי לה בפה. עכשיו היא כאמור, נעה עליי, פיותנו צמודים, בקצב הולך וגובר והוא הולם בתוכי. אני "בין הפטיש לסדן", לא יכול לנוע מעצמי – נסחף בקצב תנועתיהם בי ומעליי. ידי פרושות לצדדים, כפותיה, מרתקות אותן למזרון. מרגיש את גב כפות ידיו- חופנות את שדיה – על חזי. הטוסיק שלי מכווץ, נמתח כלפי מעלה, נדחק אליה, נסגר עליו, מדי פעם מפרפר. עוצמות כאלו של עונג – הכיפה כמעט ניתקת מהזין שלי, מרוב שהוא מתוח. ואז זה בא. מנסה לשלוט במה שעובר עלי, אבל לא יכול. הם בתיאום מושלם, קובעים את הקצב – בדהרה קדימה. פורק הכול בתוכה, זורם אליה, מתפוצץ. והיא מרגישה – מרגיש את החיוך שלה על שפתי, כשלשונה עמוק בתוך פי. וגם הוא מרגיש. אוי – הם לא מרפים, להיפך, מגבירים את הקצב! מפרפר בינהם, משחרר גניחות וזעקות אל חלל פיה, היא מחזירה לי גיחוכים. והעונג גובל בכאב. והם בשלהם ממשיכים לזיין אותי....

n y m p h

New member
פרדי אוי אוי אוי

מה שאתה עשית לי עכשיו. סומר לי השיער. מרגישה מסוחררת זרקת אותי מידי וישיר לתוך לב ליבה של הפנטזיה האולטימטיבית שלי כשברור שמה שכתבת זה אמיתי לגמרי זה רק מעצים את זה פי אלף מזל שנשארתי לרגע לבד במשרד אני בטוחה שהפעם הזאת רואים עלי את ההתרגשות.

שניכם בצרות

"כל תאור יהי בבואה חיוורת" אמר פרדיננד ותאר כל כך יפה. עכשיו התמונות עולות ואני נוטפת. קשה להתרכז במצב כזה. ובכל זאת אנסה לתאר מה השניים האלה עושים לי, לגופי. הכל כבר נאמר בינינו, אין מבוכה. אין ספקות. נותרה רק תשוקה חייתית שחייבת לבוא על סיפוקה. והיא באה ועוד תבוא באלפי תמונות, חזיונות וזיכרונות. רוצה את האחד, רוצה את השני. רוצה אותם לחוד. רוצה אותם ביחד. האחד, מגעו רך ומלטף, מענג את גופי באיטיות אין קץ. רגוע, שלו, שקט. השני, דומה להוריקן, מגעו חזק ומעסה, מאהב רגרסיבי, סוער. רועש. שניהם מאהבים בחסד עליון שניהם אנשים מדהימים. כל אחד בדרך שלו. שניהם ביחד, איתי במיטה. ככה בדיוק את שניהם אני צריכה. ברכיבה עליו, ברכיי ננעלות על האגן שלו ושל ההולם בתוכו. מתדפק על צוואר הרחם, מכאיב לי, מענג אותי, מרעיד את כולי. שניים מהירים והפסקה של שנייה. אחד שלו והשני של ההולם בתוכו. שפתותינו מתאחדים ולשונות מרקדים מנשקת אותו. טעמו שונה. שלי של הראשון. של השני . לשונות מתערבבים, שיניים נוקשות, שפתיים צמודות והגוף בוער. לפני מספר דקות, שההולם בתוכו הלם בתוכי, לשונו ושפתיו טיילו על החיבור בינינו. מרעיד את גופי עד אובדן חושים, רוצה להכניס אותו בין שפתיי אבל הגוף לא הגיב. שוב מנסה אך הרעד משתק את גופי.לא יכולה להתרכז. רק להרגיש. בתוכי, הוא קרוב להתפוצצות. רעד עובר בו, נשימותיו כבדות ומהירות. אני נרעדת ביחד איתו. תלויה עליו ברפיון. לאט הוא יוצא מתוכי ולשון חקרנית נכנסת בי. חופרת בגופי, מטריפה את חושיי. "עודדדד" אני מתחננת והוא ממשיך. ידיו אוחזות בישבן שלי מצמידות אותי לפיו, יונק את מיציי, יונק את תשוקת חברו הפרוקה בתוכי. מכניסה אתו לתוך פי, סוגרת עליו, יונקת אותו בפראות עד התפוצצות על לשוני. עכשיו אני רוכבת עליו והוא לכוד בינינו. הולם בתוכו תחתיו ואני עליו, בראש המגדל.מצמידה את ידיו למזרן. אצבעותינו שלובות. שפתותינו צמודים, הוא מתפוצץ בתוכי. זרימה חמה מתדפקת על הכניסה לרחם. מחייכת לעצמי 'עוד!!! ' אני זקוקה לעוד. וההולם בתוכו ממשיך והולם, מגבירה את הקצב, ההלומות בתוכי מתגברות. ממשיכים עוד ועוד מתענגים על גופו.

n y m p h

New member
מלכת שבע אוי אוי אוי אוי

ממחזרת את התגובה הראשונית שלי [איפה האייקון של עיניים מזוגגות לב הולם ועור רוחש} תיאור מדהים של שניכם לחוויה מדהימה. אחחח.... לפעמים זה ממש מייאש שאין לי המילים הנכונות לתאר את החדווה שגרמתם לי.

ferdinand

New member
מה תודה?!

(גיחי גיחי) שחוק אבל מתבקש!!! תתפשטנה שתיכן!!!!

אוחח איזה

תיאורים מדהימים כל כך יפה לתאר את התחושות המקדימות,ואחריהן את העוצמתיות שבפורקן מכל זווית אפשרית . ככל שהן מפורטות הן הופכות להרבה יותר עוצמתיות ומוחשיות . בקיצור אהבתי .

חושני מאוד

הרבה תחושות עוברות היטב... כניעה, התמסרות, גירוי עצום עד אולי אובדן חושים...

למעלה