ושוב...

בוביט

New member
ושוב...

היציאה מהארון.... שחוזרת בראש כל פעם שאני מסתכלת עליה.... אם אני אגיד לה... מה היא תחשוב.... היא חייבת לאהוב אותי!!! זו עדין אני!!! היא תאהב... אני בטוחה... ואולי לא? מה היא תחשוב על חברות שלי? מה היא תחשוב עלי?? ומה הוא יגיד??? אדם דתי... זה לא מקובל.. אבל זאת אני!!! הוא חייב לאהוב, חייב לקבל... הוא חייב? ובעצם... ממתי אכפת לי מה הם חושבים עלי? ובכלל.... כולם מה אכפת לי מהם, מה אכפת לי מכולם, מנורמות ומסכמות... דברים כאלה..... ומה... מה החינוך???? לככת עם בנות?? תועבה, שערוריה, לא מתקבל על הדעת..... ומה הלאה.... היא חלמה על חתונה... אני לא חלמתי עליה... זה החלום שלה...אבל זאת זכותה!!! ואולי לא... אלה החיים שלי... ואם כבר... חתונה עם בת.. מה רע?? הם יקבלו... הם יבינו... עכשיו אני אספר להם!!! ואולי רק לה... היא תבין יותר...הרי זה החינוך שלה... פמניזם... אני חושבת שזה קשור... או שלא.. ושוב... אם אני אספר... אספר... והמחשבות הכי גרועות עולות במוחי... היא תעיף אותי, לא תרצה אחת כמוני.... והוא.. אין על מה לדבר... זה נידוי!! רואה שחורות... קצת אופטימיות לא תזיק הרי אני .... שאוהבת כל כך, שמנסה בכל כוחי לא לנפץ את אשלית החתונה, ....ה נ כ ד י ם... אבל.. זה לא אומר שזה בילתי אפשרי!!!! או שכן... ההורים שלי... הם חייבים לקבל אותי... להבין.. אני אוהבת אותה...זו הבחירה שלי הם יבינו... או שלא... לקחת סיכון... או שלא... החלטה קשה... ולפעמים כל כך בא לי לצעוק... זו היא, זאת האהובה עלי מכל... להתגאות בה...כמה שהיא יפה וחכמה... תיראי אמא ... אין חתן *כלה.. שלא תקבלי...* יותר מוצלח מזה.... אבל זה עוד רחוק... יש לי זמן... *יש לי..?* אני רק בת 17... הזמן לא רץ לשום מקום כלום לא דוחף. אז לצאת... או לא לצאת.... ל ה ת ג א ו ת... או לא... יש על מה.... *יש?* אז בנתיים... יש הרבה על הראש.. אמא ואבא... אתם לא צריכים גם את זה... בת לסבית על ראשכם... אולי מחר... בוביט... ברגע של התלבטות

פלג^ר

New member
בוביט יקירתי גם לך יש לבטים וחששות

אני לא חריגה.ההבדל ביני לבינך שאת מחפשת אהבה אני רוצה רק סקססס

מורני !

New member
בוביט...

קודם כל.. עם כל הכבוד להורים... באשר הם.. ולהורים שלך במיוחד.... את זו את. הם חינכו אותך... הקנו לך את הערכים שיש בך... את המחשבה העמוקה, את ההיגיון הבריא... אבל זהו. מכאן והלאה זו את שקובעת... כי מכאן והלאה זו את שתחייה עם התוצאות של המעשים שלה, לטוב ולרע. ותחיי כרצונך. תאהבי כרצונך. כל עוד את לא פוגעת באף אחד.... מותר לך הכל. וכן.. אני יודעת שזה יפגע בה... אבל אם תשתקי זה יפגע בך יותר.. אז אולי זה עוד מוקדם... אבל כמה תוכלי עוד לשתוק? לשחק במשחקים? וכן... יש לך עוד זמן. בהחלט. אוהבת אותך.

תפסיקי לחשוב ותתחילי לזוזזז

בוביט, אני סטרייט, ונכנסתי לפורום כי יש לסבית שקרובה לליבי. אני מאד מנותק מהבעיה הזאת, אבל שומע אותה כל הזמן. תקשיבי: כמה שתדחי את זה רק יהיה יותר קשה. את חייבת משפחה והורים כמו כ ו ל ם, וזה אומר שהם צריכים לדעת עליך כל די הרבה. אם לא תעשי את זה את תתחילי לקמול, כמו הרבה לסביות, שאת בטח מכירה. כי את צריכה אהבה לא רק מבן זוג, ואת צריכה לדעת אם אוהבים אותך ההורים או לא. וחוץ מזה... המה יהיה אם יותר קשה מההתמודדות בפועל. תנשמי עמוק, תגידי לאבא ואמא שיש שיחה שלא תהיה להם קלה, אל תלחצי את זה שאת בודאות אוהבת רק נשים, ככה שבהתחלה יהיה להם איזה שבב תקוה, ובסוף הם יבינו שזה לא נורא, ולפעמים אפילו די קולי, או משהו. היהדות (נדמה לי) לא מתה על לסביות אבל היא לא בענין של לסקול אותן - תבדקי טוב לפני השיחה כדי שלא תלחמי בדאורייתא. קדימה מאמי אני איתך

מחורפנת

New member
בוביטית !

חכי עוד קצת ...את תראי שכשתרגישי לגמרי מוכנה לספר הלבטים והחששות יקטנו והדבר היחיד שיתייצב אל מול עינייך הוא האמת ומה שאת . ואולי זה קשה ...אבל תני לזמן לעשות את שלו . אל תהיי לחוצה לספר כי כביכול זאת האת . תקחי את הזמן ...תזרמי עם מה שאת באמת מרגישה ורוצה . בד``כ זה קשה ..נכון ..אף פעם לא קל לבוא ולהגיד להם דברים שהם לא בתוך הנורמה המוסרית , הדתית והחברתית שלנו ...אוקיי ....אבל רבאק ! זאת את ! וכל עוד את שלמה עם זה גם הם לאט לאט ילמדו להשלים . זה הכל ...אבל שוב ...אין צורך בהתלבטויות ...כשזה יצא ממך החוצה . זה יצא .זה צריך לבוא בשיא הטבעיות ....באמת ...אז זה הכי כנה , אמיתי ונכון ! יעל

למעלה