ושוב תקלות...

misty10

New member
ושוב תקלות...

אני נכנסת לעולם שלי, מנסה להחליף את החתימה שלי, ו... כל הזמן הודעות שגיאה... נכנסת לכמה שניות ושוב הודעת שגיאה... מה קורה כאן בתפוז?

Bezalel P

New member
תקלות בעולם שלי

באיזה דפדפן את משתמשת? תוכלי להעלות לכאן צילום מסך של השגיאה?

misty10

New member
תקלה כזאת שאומרת שהודעה נשלחה

באופן אוטומטי להנהלה...

misty10

New member
נסיון עכשיו להביא קישור לאיזה

רשומה בבלוג שלי...

misty10

New member
אני משתמשת בדפדפן של אקספלוייר 8

ואם תנסה להעלות את הקישור שניסיתי לשלוח בהודעה אחרת שלי שכתוב בו: נסיון חת... שתיים נסיון תגיע בדיוק לדף שכולם מגיעים. תודה על התגובה.

אלוניס

New member
גם אני חווה תקלות בעולם שלי ובעריכה

אני גולשת על XP3, IE8. כבר יותר משבוע שאנשים בקומונה סגורה שבה אני כותבת אומרים לי שהקישור לבלוג התפוזי שלי לא מאפשר להם להגיב תגובה מהירה לפוסטים שלי ושולח אותם במקום אל הבלוג עצמו. וזה קורה עם הניק של גולשת אחרת שגם כן מקשרת לבלוג התפוזי שלה. כמו כן שיניתי את הקישור לבלוג השני שלי שאינו תפוזי כי הכתובת לא הייתה נכונה. העמוד התפוזי של שינוי החתימה אומר שהשינויים נשמרו, כשאני נכנסת שוב אני רואה את השינויים כאילו הם התקבלו ובכל זאת אין שום שינוי בחתימה עצמה למרות שכבר עבר יותר משבוע. החתימה שלי נראית כמו אסון טבע. כמו כן - בשני ניקים שונים שלי למרות שהאתר אומר שהשינויים בעריכה נשמרו - לא מתעדכנים כלל הפורומים שרציתי שיופיעו בחלון האישי שלי בעמוד הראשי של תפוז. וזה ממש מרגיז כי כשאני נכנסת שוב לעריכה זה מראה כאילו הכול כבר שם ואמור לתפקד כמו שצריך. תודה.

למעלה