ושוב תזכורת EUROSPORT

KTM620SM

New member
ושוב תזכורת EUROSPORT

טוב, רציתי לכתוב שגם היום יש שידור של המירוץ מלפני שבוע (בבלגיה???), אבל, יש איזה חוסר סינכרון בין האתר של EUROSPORT ובין האתר של המירוצים. ולכן, למען הסר אחריות - היום או מחר שידור של המירוץ - כרגיל בשעות הקטנות של הלילה - 00:30 ו-00:45 CET (הם כבר בשעון חורף?). בקיצור - תקליטו ולא תפסידו.

KTM620SM

New member
טוב, לאחר הצלבת שני מקורות

זה אכן כנראה היום ב-00:45 לא לשכוח להקליט.

harabecw

New member
../images/Emo163.gif כדי שלא יבינו אחרת...

מהן מידות הבולמים למעלה, למטה, באמצע, בפנים וכו'. או לחילופין אם תוכל לשלוח אותי לאתר שבו יש את האינפורמציה הזו אודה לך מאוד.

45degrees

New member
אתה באמת רוצה את כל המידות של

המיתלים? כי להערכתי מדובר על כמה דפים עם מספרים ושרטוטים. יותר נכון לשאול שאלות ממוקדות.

אהוד א1

New member
הוא לא באמת רוצה את כול המידות.

הוא רק רוצה לדעת אם המתלים שש' מוכר יתאימו ל-GPK שלו.

harabecw

New member
טוב...

אהוד צודק חלקית. אני רוצה לראות אם אפשר להתאים אותם ל-KLE, אבל לא לשלי. אני יודע שזה ידרוש התאמות שונות ומשונות, כולל קפיצים שונים (אולי), השאלה היא מה תהיה העלות הסופית.

45degrees

New member
קשה לדעת.

מה שאתה באמת מחפש הוא הערכה מראש של פרוייקט שכולל הרבה ניסוי ובהיה. קשה לדעת. הייתי אומר ש 1000 + מחיר הפרונט זה יהיה מדד סביר (אם לא דרושים יותר מדי שינויים), בהנחה שהפרונט תקין ולא דורש שיפוץ בעצמו. + ל KLE יש 2 דיסקים? אם כן, אז במזלג של קטום יש מקום להתקין רק קליפר אחד.

harabecw

New member
דיסק בודד

בצד השמאלי. הבעיה נמצאת בקצוות - החיבור לנאבה והמשולשים. בהנחה שהמקוריים לא מתאימים (רק מניח, אם אפשר להתאימם - מעולה) אילו שינויים ידרשו?

45degrees

New member
בלי שרטוטים, מידות, מספרי

מיסבים של 2 ה"צדדים": פרונט חליפי מול מקורי אי אפשר לדעת. לפעמים מדובר על התאמות קלות, ולפעמים על מבצע שלם.

למעלה