ושוב שלומות ושלא תחשבו שלכתוב מהסלולארי זה כזה פשוט! אני כנראה אחזור ביום ד הביתה, אז נתראה!
E Elad1cell New member 29/3/04 #1 ושוב שלומות ושלא תחשבו שלכתוב מהסלולארי זה כזה פשוט! אני כנראה אחזור ביום ד הביתה, אז נתראה!
ג גאגית מאוהבת New member 29/3/04 #4 ../images/Emo99.gifאלעדי!../images/Emo24.gif אני לא יכולה להתאפק עד יום רביעי! אני מתחילה בספירה לאחור! עוד 44 שעות ו45 דקות אתה בבית! במידה ותגיע הביתה ב5 בערב...חחחח) והספירה לאחור נמשכת!
../images/Emo99.gifאלעדי!../images/Emo24.gif אני לא יכולה להתאפק עד יום רביעי! אני מתחילה בספירה לאחור! עוד 44 שעות ו45 דקות אתה בבית! במידה ותגיע הביתה ב5 בערב...חחחח) והספירה לאחור נמשכת!
ג גאגית מאוהבת New member 29/3/04 #7 חח..ויקו'ש אני מוכנה להודיע כל שעה ממש אין לי בעיה עם זה... עוד 44 שעות ו29 דק'.... ד"א הכל בסדר ויקי...
חח..ויקו'ש אני מוכנה להודיע כל שעה ממש אין לי בעיה עם זה... עוד 44 שעות ו29 דק'.... ד"א הכל בסדר ויקי...
O omer landau New member 29/3/04 #11 נצל"ש לצאט../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כולם להיות שם החל מתשע ארבעים אפשר גם לפני
נצל"ש לצאט../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כולם להיות שם החל מתשע ארבעים אפשר גם לפני