ושוב שלום..

ושוב שלום..

אני קרציה היום אני יודעת, אבל סופסוף התפטרתי מעבודה אחת ולפתע יש זמן פנוי. (אמור להיות מנוצל לחיפוש לימודים, אבל...אופס) אז ככה.. הייתי רוצה לדעת מה זה בעצם בית אומן? האם עוזרים עם האוכל והחיסונים? העיקור/סירוס? כמה זמן כלב אמור להיות בבית אומן? עד שהוא מוצא אימוץ? ובמידה והוא לא מוצא? מה קורה? יש סבסוד לאורך כל הזמן עד האימוץ או שרק עוזרים עם ההתחלה? אני גרה בשכירות עם בנזוג ושתי כלבות ונשמח לתת בית לכלב במצוקה. רק אחת הכלבות די דומיניטטית, האם זו בעיה? כמובן שיש את שאלת העלות כי אנחנו לא ממש עשירים. נהפוך הוא. אבל נשמח להיות לעזר. שאלה נוספת.. האם יש מצב לקבל עזרה וטיפים ממאלף כלבים כלשהו בתמורה לעזרה פיסית? ניקוי מלונות, הוצאת כלבים לטיול וכאלה..? אגב מי שצריך דוגיסטר באזור רמת גן, מוזמן לשלוח מסר. וקצת תמונות של היפהפיות שלי..

טון טון1

New member
מה זה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא אמרו לכם שקנגורו היא חיה מוגנת ??????? ואתם עוד חטפתם 2 מהטבע
? פשוט לא יאומן
הן כאלה מתוקות יחד

טון טון1

New member
אני מאמינה שלכל עמותה יש פרוצדורה מעט שונה

אצלנו למשל (ראשון אוהבת חיות) , מביאים את הכלב לבית האומן מספקים לו מזון וחיסונים או כל טיפול וט' אחר כשצריך, לבית האומן אין שום עלויות והוא רק נותן לכלב מחסה הולם ותנאי מחייה הולמים, כדי שהכלב לא ישאר בכלבייה. בימי שישי אוספים את הכלב לימי האימוץ ומחזירים אותו לבית האומן במידה ולא אומץ (כמובן שאם בית האומן מוכן לקחת על עצמו עלויות או להסיע את הכלב הלוך או חזור מיום האימוץ, העמותה תמיד שמחה לכך). וכמובן שהכלב גם מפורסם באתר האינטרנט שלנו ובעוד לוחות כדי להגדיל את סיכוייו למצוא בית במהרה. אין זמן מוגבל לבית האומן, ככל שהכלב זקוק אנו מקווים שבית האומן יסכים להחזיק אותו, מכיוון שאף פעם אי אפשר לדעת כמה זמן יקח עד שהכלב ימצא בית, החסות על הכלב מצד העמותה היא לכל תקופת האומנה. זה לא תמיד קל וצריך סבלנות, אבל ההרגשה הטובה כשהכלב יוצא לבית חדש שווה את הכל.

חחח בהחלט זוג משונה שתי אלה

וכ"כ כייף לראות שהן אוהבות אחת את השנייה
כל היום מתלקקות ומשחקות או פשוט ישנות אחת על השנייה :) לגבי עמותת ראשון אוהבת חיות נשמע שהתנאים נוחים מאוד. אם זה כך גם בעמותת רמת גן אז הדלת פתוחה בפני מי שצריך בית. נשמח מאוד לעזור. יש פה בתי אומן בר"ג שיכולים לספר לי על הנושא מקרוב? ולומר לי אם התנאים דומים לאלו של ראשל"צ?

למעלה