ושוב שלום

טאש

New member
ושוב שלום ../images/Emo13.gif

אחרי שהשלמתי עם העובדה שלא ניתן יהיה להציל את הרולרס הישנים שלי, מדדתי היום את ה- motion 6 של סלומון. מרגישות סבבה.
מעניין אותי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (והאם 900 ש"ח זה מחיר סביר עבורן או שאפשר למצוא אותן גם בפחות).
חוצמיזה, הבן שלי (בן 3 כמעט כמעט) היה איתי בחנות ומדד בעצמו רולרס של חברת performance (רולר מתכוונן שנראה לא רע ויושב טוב על הרגל שלו). האם מישהו שמע על הסוג הזה? האם הוא טוב? ומאיזה גיל הגיוני להתחיל להתאמן על רולרס? תודה מראש על התשובות

נתן.ל

New member
motion 6 של סלומון

motion 6 של סלומון הוא דגם טוב מאד למתחילים. לגברים. המקביל שלו לנשים נקרא siam 6 שגם הוא דגם מצויין למתחילות - נשים. בכל מקרה הדגם הזה הוא מאד בסיסי, למתחילים בלבד. גלגלים 78MM 78A שזה נחמד אבל שוב, מאד בסיסי. מייסבים ABEC5 - בד"כ ימצאו על רולרים בסיסיים שלא מיועדים ליותר מידי. אני חושב שאפשר לקנות את הדגם הזה בהרבה פחות מ-900 שקל. אני לא בטוח בקשר לשנת הדגם אבל לא נראה לי שכיום כאשר יש להשיג דגם כמו siam 8 אשר מיועד לאותם מטרות כמו הקודמים לו אבל הרבה יותר מתקדם ומשוכלל. בקשר לרולר לילדים אני לא מכיר, יבוא עוצליגוצלי ויתן לך עיצות מניסיונו. אני רק יכול לנסות להציע לך שגם את הרולר לילד תקני של אחת החברות המובילות(K2, Salomon, roces) ודי בטוח שלא תצטערי. גשי לחנות אחרת שהיא לא מגה ספורט המוכרים שם לא כל כך מקצועיים בנושא. כמו כן כדאי לך לקרוא את הקישור למטה, יש בו כמה עיצות מועילות.

efink

New member
3 זה די מוקדם לרולר, אבל

אם הילד מסוגל לעמוד עליהם בחנות וקצת להתקדם על שטיח כנראה שהוא יוכל ללמוד די מהר. בדרך כלל אני הייתי ממליץ כמו נתן ללכת על רולר של חברה ידועה (לבנות שלי יש roces) אבל במקרה של גיל כל כך צעיר יכול להיות שדווקא רולר הכי זול, כזה שהגלגלים מסתובבים לא משהו כבר מהתחלה, יכול להיות עדיף - כי יהיה יותר קל ללמוד עליו ובנוסף די מהר הוא יהיה קטן עליו ואז תקני לו רולר נורמלי.

טאש

New member
הרולר הזה עם מידה משתנה

(הוא מתאים למידה 29-32) אז אולי יהיה טוב לתקופה ארוכה (אם הוא לא יתכלה קודם). באמת יש לי התלבטות אם צריך להתחיל מרולרס של פישר פרייס (עם גלגלים מייצבים), אבל נראה לי שאם כבר - אז להתחיל מהדבר האמיתי. להתרגל ליציבה ללא תמיכת עזר. (באופניים דווקא כן משתמשים בגלגלי עזר. אז אולי הגישה שלי שגויה).

dangerous dave

New member
אין לי זאטוטים במשפחה אבל,

ראיתי בספורטק אישה ששמה את הבן שלה (לא יותר מבן 4) ברולר של פישר פרייס, אם אפשר לקרוא לזה רולר. מההתרשמות שלי הילד בקושי הצליח ללכת מרוב שדבר הזה היה מגושם מדי לרגליים שלו. לדבר על להחליק יהיה מיותר. לא נראה שאפשר לפתח משהו שיהיה אפילו קרוב לטכניקה וכל שהאישה עשתה זה לגרור את הילד בידה סביב המעגל(לא נראה לי שהוא נהנה כל כך). נראה היה לי שהיא עשתה את זה בכדי שהיא תרגיש שהיא לא בזבזה את כספה. גלגלי עזר לרולר? לא נראה לי שזה עזר לו במיוחד.

VMC

New member
דרך אגב...

להתחיל מאופניים עם גלגלי עזר זו גם טעות לדעתי.. אפשר ורצוי ללמוד ישר לרכוב ללא. אם את מחליקה על רולר יהיה לך אפילו קל יותר ללמד את הילד לרכוב בלי גלגלי עזר כי אז לא צריך לרוץ אחריו. בנוסף, יש טכניקות אחרות ללימוד רכיבה אבל זה כבר לפורום אופניים (652).

טאש

New member
וואלה. לא חשבתי על זה.... (וזה בא

בדיוק בזמן כי אוטוטו יומולדת 3 והמתנה שלו תהיה "אופניים של גדולים") נעשה שיעורי בית.... תודה.

למעלה