ושוב שלום לכולם.

ברק 188

New member
ושוב שלום לכולם.

פלסר,כל הכבוד עבודה יפה יצרתית המכיחה שיש לך כשרון לזה,המשך להפתיע למקסיקני, שלנו לאן אתה ממהר גם יומך יגיע תהנה לך בנתיים מהחופש והדרור ולחושנית שלנו(ארתוש)הבנו שאת מטורפת על אילוש ספרי לנו פעם מיהו שזכה לכבוד הזה. ואכשיו שאלה לי במעדון חבר צרכנות מתפרסם מבצע לאינטרנט מהיר ADSL במחיר של מהירות 256 KB מודם+התקנה מתנה במחיר 69 ש"ח,ובמהירות של512 KB ב89 ש"ח וגם המודם ותהקנה חינם(כולם יודעים אין מתנות בחינם)המבצע של איטרט זהב ,כאחד שחושב מזה זמן רב לעשות ADSL שאלתי החברה הנ"ל והמחיר טובים או שאתם מכרים משהו כדאי וטוב יותר תודה ולהשתמע בהמשך.

ברק שלום אני שמח לראותך אותך...

שמע אחי כישרון לא חסר לי לכלום
ותודה רבה על המחמאה. תראה בקשר למודם יש לי ידע רב באינטרנט ומחשבים לכן אני יכול לייעץ לך... תראה בקשר לחבילה (של ה ADSL) אני יכול להגיד לך שהחבילה משתלמת מאוד. תראה זה לא האינטרנט הכי מהיר שיש היום אבל זה בהחלט מהיר זה ירוץ לך על 60 KB. וזה נחמד והמחיר זול. אני ממליץ לך על העסקה... תראה זה תלוי למה אתה צריך... מה השימוש אם לגלישה זורמת וקלה זה מספיק אחי אבל אם אתה רוצה להוריד סרטים מלאים ומשחקים הייתי ממליץ לך על חבילה אחרת (וברור שיותר יקרה) אבל אני לא חושב שאתה צריך את זה. בקיצור החבילה מאוד משתלמת. תלך על זה.

חושנית

אני בטוח שאילוש הוא גבר בר מזל שיש ביותר...
וגם לי לא חסר מזל (יש לי יותר מידי מזל בין היתר שאני בחיים)...

ברק 188

New member
היי פלסר, תודה על היעוץ

אז כך אחי הצעיר,לאדם כמוני אני צריך את ה- ADSL רק למטרות ההנה שבגלישה בני בכורי משתמש יותר כבד ויתכן שלו משתלם משהו יותר כבד אני אשוחח איתו על כך ונחליט, בכל אופן תודה.

למעלה