ושוב.... שיכור במשרד

t o t a l

New member
ושוב.... שיכור במשרד

ושוב.... שיכור במשרד. אךךךךך.... אין על ההרמות כוסית האלו. התימני [כאילו הדתי הזקן של האגף] מלהג בשפת הקודש העילגת שלו את דברי חז"ל הטפשיים. "לקח מיציאת מיצריים..." בלה בלה בלה. אף אחד לא באמת מקשיב. כולם מגלגלים עיניים וטוטאל דופק כוסיות מהאדום המצחין הזה. ואח"כ כולם מתנפלים על הקוקוס הזה שהשנה ממולא בריבת חלב ושאר מרעין בישין. והמהדרים גם לוקחים צלחות גדושות בדברי פיצוחים וחטיפים יבשים, לרצף בהם את שולחנות המשרד. ואני בשעת בוקר הזויה זאת, עוד מוקדם לי להאביס את קרבי בקלוריות העשירות האלו, מסתפק בשארית הבקבוק הזול שנגרר בידי אל משרדי שבקצה המסדרון. ועוד 20 דקות ישיבה אחרונה לפני החופשה החשקנית שעומדת בפתח.. ועל הפרק מו"מ מפגר על שני גרוש מצחינים. ואני מחייך אל העולם. ומחפש את התרשימים והתחשיבים והנימוקים הכלכליים והפילפולים המשפטיים. ואין לי מושג איפה הם.

ozzz64

New member
הלואי עלי ...

אני לבד אבל לא שיכור . הלואי והיתה כוסית להרים .

jdpworld

New member
מקוה שתמצא

ואומר זאת בהתחלה כי עוד רגע בטח אשכח.וחשוב לי להיות נחמד.כזה אני החדש...שמתי לב קצת נגטיבי,כזה אנטי.אז החלטתי לשנות פאזה,להביט בראי.משתמש בך כקרש קפיצה,מקווה לא תכעס,אתה בטח ממילא שיכור מידי לשים לב בכלל {נו....איך הולך לי,באמת,תהיה ישר,כנה,שפוך את הלב,היש לי תקווה? שמא יכול לנטול הקורה?}

דג דה גן

New member
עושים חיים אצלכם במשרד

שפת הקודש = עילגת דיברי חז"ל = טיפשיים האדום = מצחין הקוקוס = מלא מרעין בישין שעת הבוקר = הזויה הבקבוק = זול המו"מ = מפגר שני גרוש = מצחינים מזל שהחופשה לפחות נחשקת. נראה שאתה באמת יודע להנות מהחיים.. חופשה נעימה!

r o n i t 3 7

New member
איזה כיף לך ובאסה לי...

אצלנו הוחלט - אין יותר שתיה חריפה בהרמת כוסית, רק תירוש, אחרי ניסיון אחד הספיק לכם, לא רוצים עובדים שיכורים - מפריע לרווחים... אבל אחרי השעה 17:00 בחדרים מסויימים... הכל זורם....

maof

New member
../images/Emo72.gif ../images/Emo13.gif

ושוב סיבה למסיבה
מעוף

למעלה