ושוב שבוע עבר...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
ושוב שבוע עבר...

איך עובר עליכם השבוע, עם הסוסים ובכלל?

jgut

New member
השבוע שלי

דווקא היה לי יחסית הרבה עניינים עם הסוסים השבוע. יש דברים שקשה לי לכתוב עליהם, כי הם מערבים אנשים אחרים ואנחנו מדינה כזו קטנה וכולם מכירים את כולם. לפעמים יש דברים שקשה לי לקבל\להשלים ולהתמודד איתם בעולם הסוסים הזה. ניראה לי שגם אני עצמי, נהית מאוד לא נעימה לאחרים כשאני חושבת שהם מתנהלים לא "בסדר" עם הסוסים.

מבחינת הסוסים שלי יצא לי לרכב על הסייחה ואין הרבה חדש איתה.
בשישי הלכתי עם אחת הבנות בחווה לטיול לים עם הסוסים. היה ממש כיף. הרבה זמן לא טיילתי. בכלל מאז שהתחיל הבלאגן, לא יצאתי הרבה ל"שטחים הפתוחים". זה היה ניקוי ראש מעולה עבורי.
כשחזרנו היתה אצלנו הזעקה. איכשהו כל פעם כשאני בחווה ויש אזעקה, אני בדיוק מובילה את דאנס לאנשהו. הוא כידוע סוג של צב. הפעם היירוט היה די קרוב אלינו. אז בזכות הצב ראיתי לראשונה איך זה ניראה .
מישהו מהחווה שהיה בים עם הסוסה באותו הרגע, ראה ושמע את הדברים ממש מקרוב. הוא הספיק לרדת מהסוסה ולהיכנס לנקיק. הסוסה שלו קצת פחות אמיצה, אז היא נבהלה קלות מהרעש. אבל הכל עבר בשלום.

ושאלה אליכם: האם אתם מטיילים ומתנהלים כרגיל בימים אלה? (אני מניחה שזה שונה בדרום, אבל בשאר הארץ?)

fliperit

New member
בדרום ממש לא כרגיל

לא עבדתי כבר 3 שבועות, וראיתי סוסים רק כשהלכתי לבקר בחווה בישוב של ההורים שלי לפני שבוע. אני די בטוחה שבפעם הבאה שאני ארכב יכאב לי הכל
&nbsp
גם כאן, באזור ירושלים, יש לי הרבה יותר חששות. אני כמעט לא יוצאת לטייל מחוץ לישוב, לא נוסעים בחלק מהכבישים שעוברים בשטחים וכו'. אתמול עצרו מכונית תופת לידנו, וזה רק מוסיף לפחד. לא הרגשתי ככה מאז האינתיפאדה השניה

&nbsp
שני דברים טובים שכן יצאו מהתקופה הזאת הם שאני מבלה הרבה עם ההורים שלי ואחותי (שעוברים תקופה לא קלה וזקוקים להרבה תמיכה) ושאני עושה הרבה כושר.
&nbsp

giri

New member
השבוע שלי

היה בעיקר בסימן החיים על הארגזים
והדאגה מרחוק לחברים ולמשפחה בארץ.
&nbsp
מבחינת רכיבות, היה לי שיעור דראסז' מעולה בסופ"ש, בו הצלחתי לראשונה לכנס את צ'ואי בהליכה (ממש ממש לכנס). זה היה מדהים, תחושה מטורפת. הצלחתי לשמר חלקית את ההישג בטרוט, אבל זה היה קשה...
חוץ מזה היו רכיבות לא רעות אבל לא שומדבר מרגש במיוחד.
&nbsp
מקווה שלכולכם ולסוסים שלכם שלום...

למעלה