ושוב,שאלה:)

GAL426

New member
ושוב,שאלה:)

חזרתי לנג'ס, טוב,מי שיענה בטח כבר מכיר ת'סיפור,אז אין צורך לשטוח את זה עוד פעם, אז ניגש לעניין, ביום חמישי העורך דין התאילנדי עומד לשלוח לי ת'טפסים,שאיתם הוא אמר לי ללכת לשגרירות, כדי לקבל ויזה non b, 1.זה נשלח בדואר,או שסתם יש לי תקווה שהכל יתוקתק בזריזות דרך הפקס? 2.הלכתי לשגרירות,מחתימים על המקום? 3.שואלים שאלות ותחקירים? 4.מרגע החתימה אני יכול לקפל את עצמי מישראל לעבר תאילנד? אח''כ השלב הבא זה ויזת עבודה,וזה כבר הבנתי עושים שאני בתאילנד, 1.בהנחה שהכל מסודר,טפסים,אישורים,תמונות,כמה זמן זה לוקח? 3.ראיתי שם איזה סעיף על בדיקות רפואיות,כלליות או מקיפות? ואיפה? בארץ? בתאילנד? 4.לגבי תעודת יושר מהמשטרה לא ראיתי שום סעיף,אבל שמעתי משהו,יש משהו? 5.יש למישהו הערכה כללית כמה עו''ד לוקח לכזה דבר?(יש לי כבר ת'הצעת מחיר שלו,אני רק רוצה לראות לשם השוואה) זהו, תודה לסבלניים:)

daniel chn

New member
למה אתה מטפל בכל זה מישראל ?

אתה פה...מטפל בענינים של שם ??? הכי פשוט לנסוע לשם עם ויזת תירים ולטפל במקום בכל הענינים

GAL426

New member
כי

מכמה סיבות, הבנתי שאני אמור להחתים טפסים כלשהם בשגרירות פה בישראל,לפני שאני נכנס לתאילנד, ודבר שני-אני לא רוצה להגיע לשם ולגלות שיש איזה טופס שאפשר להשיג אותו רק בישראל, (סתם לדוגמא-חבר שלי רצה להתחתן עם יפנית ביפן,ולא היה לו טופס ממשרד הפנים על אישור שהוא רווק,ואפחד לא היה יכול להוציא את זה בשבילו) אם הייתי יודע במאה אחוז שאני יכול להיות שם ולטפל בהכל משם,מחר בבוקר כבר לא הייתי פה.

קרלטון

New member
תשובה

1. דואר. 2. יכול לקחת יום-יומיים. 3. לא שואלים כמעט כלום. לפחות אצלי לא. 4. נכון. 1. היתר / אישור עבודה ולא ויזת עבודה. זה יכול לקחת בסביבות שבועיים 2. אין שאלה ולכן לא תהיה תשובה. 3. בדיקה של כל רופא שלוקחת 10 דקות, פשוט וזול בתאילנד. 4. לא נתקלתי. 5. תסתכל באתר של sunbelt, יש שם מחירים. הם הכי זולים שאני מכיר. ולגבי החבר שלך ביפן, הוא יכל לקבל טופס תמצית רישום שמעידה בין השאר שהוא רווק דרך שגרירות ישראל. זה פשוט לוקח קצת זמן כי הם צריכים להעביר את הבקשה למשרד הפנים בארץ ולקבל אותה חזרה.

GAL426

New member
המשך שאלה........ :)

טוב,כנראה הקצוות נסגרים,הטפסים בדרך אליי, דיברתי עם העורך דין והוא אמר שכל מה שאני אצטרך להביא לתאילנד זה: את הפספורט עם הוזיה בתוכו כמובן,ו.....קורות חיים,ותעודה שמעידה על סיום בית ספר או משהו כזה? ואני אצטט: You just bring your personel documents such as your CV, education references, work experienced and your Passport with Non Immigrant VISA Type B קריטי? אפשר סתם לחרטט בקורות חיים? ובקשר ללימודים,פשוט למדתי באקסטרני בתיכון,והבית ספר נסגר מאז,ואין מאיפה להביא תעודה.....זה חיוני או שגם אפשר לסדר משהו?

קרלטון

New member
טפסים

אני הבאתי צילום תעודת תואר ראשון באנגלית וקורות חיים מפורטים. תביא מה שיש. אני לא חושב שזה קריטי. למרות שאמרו לי שתעודה של תואר ראשון (ולא כזאת שאתה קונה בקאוסאן) עוזרת, אני מכיר הרבה אנשים שקיבלו אישור עבודה בלי זה. לגבי קורות החיים, אני לא יכול לדמיין לי מצב שהם יבדקו אם מה שכתבת שם נכון, אבל כמובן שאתה לא תעלה בדעתך לחרטט בטופס שאתה מגיש לממלכת תאילנד ולמוסדותיה הנערצים
אל תשכח להביא גם תמונות לשגרירות לבקשת הויזה, וכסף, לא זוכר כמה זה עולה.

למעלה