ושוב צונזרתי....

ושוב צונזרתי....

כרגיל. עקבו אחר הודאות החרטטן שגלו כמה השמצות ושקרים, זה סגנונו מניפולציות וורבליות. לגבי הדף האדום שפורסם היום (טימי,כיבית את הלפיד) אני מגנה בכל תוקף הודעות מסוג זה!!! הלשנות בנייה,בירור במכס,בירורים בלשכת התעסוקה ושאר מעשים מסוג זה הם פסולים לדעתי,וחוצים את הגבול בין מותר לאסור!!!

שין2000

New member
אל תברחו מאחריות

אתה ועשרת חבריך נושאים באחריות לדף הזה הצף לו על בריכת הדם. הדף הזה נולד בחטא שחטאתם לישוב כולו. אתם הקרקע הפוריה ממנו צמח הדף השיקרי הזה אל תברח מאחריות. אני משוכנע שהציבור לא מקבל בשלב זה את התנצלותך הלא כנה.

אין בכווני להתחרות...

בנבזיות. אך באחריות אני אומר לך שאת הקרקע דישנו וזיבלו הרבה לפני דף זה, זאת רק תוצאת תגובה שאיני מסכים לה! לכן אין צורך בהתנצלות לא כנה מאף אחד. אפשר להמשיך לחבוט מעל החגורה! והצעתי להסתפק בגינוי וזהו!!! אין טעם לפתוח תיבת פנדורה בתחום זה.

../images/Emo52.gifהאחריות לא שלהם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאור מה שכתבה כאן שלי, ולאור זה שטימי הבין שאין הם נושאים באחריות אני חושב שמה שכתבת אינו רלוונטי. לגבי הפלייר, גם אני חושב שלא היו צריכים לערב את משפחתו של טימי בנושא. אך לגבי כל היתר, נושא 3 מליון ש"ח שנמנעו מלפיד ע"י חברת ערים, ועל כך שחברת ערים הגישה נגדו טביעה משפטית בשל כך (ולפי הבנתי נסגר בפשרה כלשהי), אני חושב שטימי צריך לתת תשובות לנושא, ואם הוא מכחיש את העניין אז אנא להמציא הוכחות. במידה והנושא נכון, אז טימי יצטרך לתת את הדין בכך שמנע מהציבור פיתוח תשתיות. ולנושא השני - היום חולק פלייר על המודד. טימי טען תמיד כי ארנון יחיאל הצביע נגד טובת הישוב. אני רואה לנכון לציין את העובדה שדרך הצבעתו של ארנון הייתה עם חשיבה קדימה, רק בעצם הורדת כוחם של נציגי המושבים (עם כל הקליקות והקשרים שהם יצרו במשך שנים ארוכות) אפשר היה להגדיל את כוחם של נציגי לפיד במליאת המועצה (בכל מקרה היו נשארים לנו שלושה נציגים), ובכך לגרום לנציגנו להיות מחוזרים (הרי גם טימי טוען שבהצבעות המליאה יש "תן לי ואתן לך").

eldad at far

New member
בטח לא. גם לא שלך?

ככה זה עובד: קודם כל זורקים בוץ בפרצוף. רצוי שיהיה מלוכלך במיוחד. אחר כך מחכים שמי שהבוץ נדבק על פרצופו, יסביר, יתנצל, יפול על ארבע ויכחיש...בקיצור, יודה שאין לו ואף פעם לא הייתה לו אחות. תראי אותך! על חברת ערים את מדברת? כל הסיפור של ה - 3 מיליון ש"ח האלה הוא קישקוש מקושקש. המצאה. גם אני יכול לטעון שאת פגעת בלפיד ובגללך לא קיבלנו 50 מיליון ש"ח ממפעל הפיס. הנה אמרתי קשקוש, אז מה? (רק שאת מסתתרת בעילום שם וטימי חשוף. יחי ההבדל). ועשיו לעובדות: טימי היה היחיד שיצא נגד חברת "ערים" על שורת הביזיונות שעשו בלפיד, ובאחת הפעמים שלח גם מכתב חריף במיוחד. (היחיד אגב, שפעל בנושא למען התושבים והישוב היה טימי - לא הוועד, שזה היה תפקידו). בתגובה, אריה בר, מנכ"ל חברת ערים (לשעבר) ומשה דולגין, יו"ר הדירקטוריון ואחד היזמים בגבעת אהוד, תבעו את טימי תביעת דיבה על סך 750 אלף ש"ח. במקביל, מהנדס הועדה בלודים, שנפגע מהם גם הוא, תבע את אריה בר תביעה על הוצאת לשון הרע. התוצאה- הנושא הגיע לבית המשפט. בדיון הראשון השופט ביקש מחברת ערים לרדת מהתביעה, כי לא היה להם סיכוי. התקבלה פשרה לפיה חברת ערים מסירה את התביעה, טימי חוזר מסגנונו כלפיהם אבל עומד על כך שכל העובדות שכתב במכתבו נכונות. שוב טימי שכב על הגדר למען לפיד. שוב הוועד התאדה ונעלם. ולגבי המודד: הנה לך דוגמא קלאסית לחוסר הבנה פוליטי בסיסי, שאת עוד מחזקת. מה ארנון טוען כעת בתמימות שהוא ניסה לעשות? לחזק את לפיד מול המושבים? מליאת המועצה בנוייה מנציגי המושבים ומנציגי לפיד. כל החוכמה במליאה הזו היא ליצור כוח פוליטי, על מנת לקבל תקציבים ויכולת השפעה. זו האומנות. איך יוצרים כוח כזה? בין היתר, על ידי יצירת קשרים ותמיכה הדדית עם כמה שיותר קבוצות במליאה. היום אני תומך בך בנושא X ומחר אתה בי בנושא Y. אלה חלק מכללי המשחק הפוליטיים בכל מקום פוליטי. ככה טימי ושמעון סוסן הצליחו להגיע למעמד שלהם במועצה - 23 נציגים במליאה, מתוך 30, הולכים איתם. יחיאל ארנון, אגב, יושב לו שם בבדידות מאוד לא מזהרת, יחד עם בן בריתו דוד טוביאנה. הייתה בהצבעה המדוברת (על המודד ומס' הנציגים לכל ישוב במליאה) הצעת פשרה של שמעון סוסן - ששמרה היטב על הכוח של לפיד (3 נציגים במליאה) אבל שמרה גם על הכוח של 3 המושבים הגדולים (2 נציגים במליאה לשלושת המושבים הגדולים - אחיסמך, ברקת ונחלים). ואז בא ארנון יחיאל ומחליט שהוא לא מצביע עם חבריו לישוב (מדיניות בה נקט באופן עיקבי 5 שנים) - הוא הולך עם טוביאנה, נגד נציגי הישוב שלו ונגד כל המושבים. ומה התוצאה? ארנון הפסיד בהצבעה. טימי וסוסן ניצחו. ארנון שוב סומן במליאה כתומך של טוביאנה, מה שבאמת לא מוסיף לו נקודות בשום מקום (למעט אולי אצל חבריו הקרובים לרשימה בלפיד) - טימי וסוסן שוב סומנו כמנהיגי המליאה. ארנון סומן כמתנגד למושבניקים - טימי וסוסן כתומכים ועוזרים להם. והכי הכי גרוע - שוב ארנון הוכיח לכל יושבי המליאה שנציגי לפיד לא מאוחדים ושאפשר לפורר אותם. ובעברית פשוטה - אחרי שנלחמנו על כך שיהיו לנו 3 נציגים במליאה בא ארנון ומפורר לנו את הכוח. ממש תבונה פוליטית. ואת עוד מצדיקה אותו.

תיקון טעות

אלדד, ראשית אני אתה ולא את. (קח לתשומת ליבך). שנית, הרון חירטוטים אתה יודע לכתוב בעניין המודד. לעצם הנקודה של להגדיל את הכח של לפיד במליאה בכך שנקטין את עוצמת המושבים לא התייחסת. ראוי לציין שידעת טוב מאד לנסח את "אימרותך" ולקשט אותן בטימי וסוסן. שניים אלו ויחד איתם משה דוד, עשו הכל בכדי להצביע נגד טוביאנה ולא בעד האינטרסים של לפיד. ומיכוון שכך, הרי ברור שגם אם ארנון ראה את השוני ואת הגדולה בהשגת שינוי המודד לטובת לפיד, הרי הוא סומן אנטי היות ולא הצטרף לדעתם של חבריך. עשה חושבים, הרי תמיד טענתם שבגלל שהאינטרסים של לפיד שונים לחלוטין מהאינטרסים של המושבים, לעולם לא נצליח לגבש עמדות במליאה לטובת ישובנו הקטן. נכון, זה עניין של היום אני אצביע לך על X ומחר תצביע עבורי לעניין Y, אבל כאשר מספר הנציגים של המושבים יהיה קטן יותר, לנציגי לפיד יהיה קל יותר. תחשוב צעד (אולי שניים) קדימה, ותבדוק מה ראוי ומה רצוי לעניין לפיד בלבד. טימי הלך עם סוסן, בכדי לרצות אותו או בכדי לקדם את מעמדו הפוליטי, אבל מה יהיה בעוד קדנציה או שתיים כשכבר סוסן לא יהיה, ונציגי המושבים יהיו צעירים יותר ולא מהקליקה הישנה? מה תהיה אז התועלת לעניין לפיד?

eldad at far

New member
אסביר לך שוב, אבל זה לא הנושא!

אתה/את באמת חושב/ת שבהקטנת מס' הנציגים של המושבים נגדיל את הכוח של לפיד? איזו מן חוכמה זאת? תעשה את זה ואז כל המושבים יתאחדו נגדנו, ומה נרוויח? אתה חושב שאת הפוליטיקה הזאת מנהלים ב - clear cut? חותכים דברים ויאללה, ממשיכים הלאה? מדובר על מערכת יחסים שצריך לפתח איתם. ובמערכת יחסים אתה מקבל ונותן. מי שמסתכל על זה כעל מאבק נצחי ביננו לבינם לא מבין את המערכת הזאת. (עיין ערך ארנון יחיאל). תראה איך שמעון סוסן הצליח גם לכנס אותם יחד וגם ליצור מצב שהם תומכים בלפיד בהצבעות החשובות (כמו ההחלטות על תקציבי הפיתוח בסך 850.000 ש"ח שהגיעו רק בזכות הפעילות של סוסן וטימי - גם אם אתה ואחרים מנסים לתת את הקרדיט הזה לטוביאנה, שבזכות "מנהיגותו" לא הצליח לקבל רוב לכלום במליאה "שלו"). בקשר להאשמות שלך כאילו סוסן וטימי עבדו נגד טוביאנה ובכך פגעו בלפיד: כדאי להזכיר לך ולחבריך שוב ושוב ושוב - טוביאנה נחשד בשורה של שחיתויות חמורות ביותר. בזכות מלחמתם של טימי וסוסן למען איכות השילטון במועצה, פרקליטות המדינה הגישה נגד טוביאנה כתב אישום חמור, הכולל 11 סעיפים המאשימים אותו בקבלת שוחד, קבלת דבר במירמה והפרת אמונים. רק לפני שבועיים בית המשפט הכריע באחת התביעות הקטנות של סוסןנגד טוביאנה וטוביאנה הורשע ונאלץ להחזיר למועצה מכיסו 300.000 ש"ח. האם מדבריך צריך להבין שאסור היה להם להלחם בשחיתויות האלה? האם זה לא היה לטובת כולנו? כנראה שלכל אחד סולם ערכים משלו. שלנו שונים. (אבל מה איכפת לך. במילא אתה כאן בעילום שם). סוסן וטימי כן פעלו למען לפיד. טוביאנה לא. ארנון יחיאל עבד רק עם טוביאנה - מה יצא לנו מזה? הוא הצליח לעשות משהו למען לפיד? אבל עם כל הכבוד זה לא הנושא ושוב אתה מתחמק מאחריות. הנושא הוא איך אתה וחבריך יוצאים בביקורת נגד טימי ונגד חבריו. איך מנהלים פה טקסטים של הכפשות, מלוות בשקרים והמצאות. איך לוקחים אמירה של איזו מתוסכלת כרונית, הופכים אותה לעובדה ומשווקים אותה הלאה תוך כדי התקפות על טימי ועל אחרים כאילו כבר ברור שזו האמת. מעולם לא טרחתם לברר את הנושאים ישירות. אף אחד מכם לא ניסה ולא מנסה לנהל כאן או בישוב דיון ענייני אחד, לליבון נושא כלשהו. רק הכפשות. לפני כמה ימים התנהל כאן שירשור מעניין בנושא של יעדים מדידים ומטרות ברורות לעבודת הוועד בעתיד. לא ראיתי אחד (!) מהרשימה של שלי וארנון יחיאל, שנכנס לדיון ותרם משהו. גם ג'קי התאדה. לעומת זאת ראיתי רבים מהחבר'ה שלהם שניבלו כאן את הפה ויצאו נגד טימי באינספור מילים בוטות, שמבוססות על בורות וחוסר ידיעה. אז אל תתפלאו כשזה נגמר בפלאייר כמו זה האדום שיצא אתמול. בכלל לא בטוח גם שזה הסוף. מי יודע אם אין איזה אידיוט שמחכה בפינה לעשות משהו חמור יותר.

רולקה

New member
אכן כן, וביחד עם שתי הודעות נוספות.

ניתן לכתוב "אינני מסכים עם דעתו של אלדד" אבל לא לכתוב "אינני מסכים עם דעתו של אלדד ה___השלם את החסר___" או לכתוב "ברשימת יש ישנם חברים שאינני רואה בעין אחת איתם את עתיד הישוב" אבל לא לכתוב "רשימת יש מורכבת מרחלי ה___השלם את החסר___ ושלי ה___כך וכך___". אישית, אני חושב שהצנזורה עושה רק טוב לאלה שכתבו את ההודעה כי השארת ההודעה כפי שהיא תפגע יותר בכותב ההודעה לדעתי, כי הודעות כאלו לא תורמות להערכת הכותב. יובל פרחי.

למעלה