ושוב.. פלויד בTV

emmily plays

New member
ושוב.. פלויד בTV

היום ראיתי את entertainment tonight , יותר נכון בהיתי, כי זה ממש לא עניין אותי:), רק שהתוכנית דברה על סקנדלים בתוכניות טלויזיה באייטיז, ודברו על תוכנית , שאני לא יודעת אם הצעירים שבכם מכירים, שדווקא הייתה די אחלה, שנקראת wkrp in cincinaty שעסקה בתחנת רדיו. למה אני מספרת לכם את כל זה? או! הראו קטע מהתוכנית שאחד השדרנים שואל את השדרן רוקנרול "איזו תזמורת זו ?" והשדרן רוקנרול עונה בנונשאלנטיות: "פינק פלויד". מגניביישן, לא? האמת, מכיוון שזו תוכנית מ1981 זה די הגיוני כי באותה תקופה היה סיבוב ההופעות שהיה גם בארה"ב של "החומה". אבל anyway, זה היה מאוד נחמד לראות. זה אפילו הוציא אותי ממצב הזומבי בו הייתי:)

WKRP שולתיםםםםםם !1!1!!!111!!!!

אחת מסדרות הקומדיה הטובות ביותר בתולדות הטלוויזיה האמריקאית. למה הזכירו את התכנית ב-ET? האם זה בגלל הפרק האלמותי על תרנגולי ההודו בחג ההודיה???
אמנם סקנדל, אבל לא אמיתי...

emmily plays

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifהם הזכירו את התוכנית כי

היה שם רומן בין 2 שחקנים:) .. לא משהו מלהיב במיוחד:)

NIR Y

New member
בסופרנוס לפני שבוע

או שבועים אני לא בטוח שמעו את ה 10שניות האחרונות של דארק סייד ששמע טוני ועוד השמעו את החומה בזמן שהתקלח

טוני סופרנו אוהד של הפלויד ??!

בכ"ז מוסיקה שדורשת מאמץ אינטלקטואלי, ושואלת שאלות על מהות הקיום... היה ניתן לחשוב שהוא יעדיף דברים יותר קלילים, שלא יאתגרו אותו - ?

אולי הוא החליט לחסוך כסף על טיפול?

זה בטח יותר מעניין מפסיכואנליזה, בכל מקרה, אם לשפוט לפי הדברים שהוא שומע לאורך כל שנות הסידרה (את העונה האחרונה לא יצא לי לשמוע) הטעם שלו דווקא לא רע, בדרך כלל רוק/פופ דיי מתוחכם של סוף שנות השישים וקצת תחילת שנות השביעים.- דרך אגב, הייתי פעם הניבלונגים.

melancholy man

New member
כי הגיע הזמן

וכי לא לעניין להשאר עם ניק שלא רק שמעלה שאלות כל הזמן אלא גם ברבים.

טוני-בוי חובב פלויד,כן

ואני זוכרת שבסוף עונה 1 הוא התחיל להתנועע לצלילי smoke on the water של דיפ פרפל (השיר היה מושמע ברדיו),אבל אז הוא נתקע בעץ. לא נורא,שרד.

trancelover

New member
אתמול היה גם בגיא פינס

משהו ראה גיא פינס או הטלויזיה היתה פתוחה או משהו ופתאום אני שומע את הפזמון של BRAIN DAMAGE

נימרודל

New member
"לא נורא- שרד"....

חהחהחה זה היה מצחיק... אה ובלי קשר, אז יש לנו כזה רדיו בהפסקות של הביצפר ופעם היה את "בריין-דאמג'" ואני התלהבתי... וגם פעם היה את הדיסק "...אנד ג'סטיס פור אול" של מטאליקה מההתחלה וגם את "נות'ינג אלס מטרס" של מטאליקה, וגם את "פיר אוף דה דארק" של "איירון מיידן" (אבל מתוך הופעה) כן... לפעמים יש להם יציאות טובות...

למעלה