ושוב פיגוע

yellow cheese

New member
ושוב פיגוע ../images/Emo7.gif

אני כבר לא יודעת מה לכתוב... רק שזו הפעם הראשונה (והלוואי שהאחרונה) שיש פיגוע כאן, בקרבת מקום.. בבאר שבע.. עצוב, כואב..מפחיד. אוהבת, שירלי

אמממ זה באמת מפחיד....

אבל זה רק כמעט היגיע כי זה עדיין קצת רחוק ותקראו את זה זה מתוך הפורום של זהבי עצבני(כן כן אני היתמכרתי לתוכנית ומי שלא מכיר אותה זה ב103FM בין 11 ל2 בצהריים)היתעצבנתי על מישהו מיתנשא ומעצבן מי שגורם לנו ללכת כצאן לטבח זה אלו שרוצים שנגיב על כל פיגוע וניכבוש ונהרוס בתים של ערבים ונירה לילדים ברגלים בדודי המים על הגג ואתה יודע מה? הסרבנים האלה עשו את הדבר הנכון ולמה? כי מדינת ישראל חטומה על ז`נבה(באמנה זו היו חלק מהסעיפים שישראל היסתיגה מהם וזה אומר שבתחלס ישראל לא תבצע אותם וכל החלק של היתנחלויות ונתינת זכויות אדם למגורים ולכבוד היא חטמה עליו) וכינרת ומה שהם עשו זה הכי דמוקרטי בעולם כי ישראל חטמה על משהו ולא מבצעת אותו וכל מי שיש בו קצת אנושיות יבין שלירות ברגלים של ילדים ולהיתייחס לבני אדם כמו כלבים ולהרוס בתים וליפגוע בזקנים ונשים זה לא בסדר אני לא בא להגיד שמה שהערבים עושים בא מטוב לב אבל זה נובע מיאוש העם הפלשתיני מהמצב הזה משפחה מקבלת הרבה כסף ויחס אם יוצא ממנה מחבל אז הם מעדיפים לשלוח את הבנים שלהם בשביל שלא יגבעו ברעב בגלל מצב העוני הזה אני חושב שצריך להחזיק אותם על אש קטנה בשביל שיוחלף המנהיג שלהם כי הוא באמת לא רציניועכשיו הוא חולה וזקן ומיסכן אז אם נעשה משהו זמני יהיה הרבה יותר טוב חוץ מזה אתה שוכח שגם אנחנו עשינו פיגועים וחומרי נפץ ועוד כאלה לפני 48 עכשיו הם עושים אותו דבר ומבקשים מדינה בזעקה ענקית איך זה שאנחנו עשינו פיגועים? אז אנחנו גרועים? אנחנו מושחטים?הרי עשינו מה שהם עושים-פיגועים בטח עכשיו אתה תקלל אותי וכאלה כי זה מה שימנים עושים הכי טוב אולי תנסה להחדיר לי איזה וירוס למחשב כי זה כמו הפגנה אם אני יבוא להפגנה ימנית ויגיד דברים אחרים אתם תוכלו אותי קצוץ בלי מלח ואם אתם תבואו אלינו להפגנות יהיו פה ושם קללות מאיש משועם אבל אתה תצא בסדר גמור אז תחשבו על זה ואולי תצאו קצת יותר בני אדם כי בסך הכל כולם בני אדם זה לא שהפלשתינים הם אל אנושיים או משהו כזה גם לא אני ולא אתה כולנו בני אדם

yellow cheese

New member
לא הבהרתי את עצמי מספיק ../images/Emo26.gif

מאז שהתחילה האינטיפאדה (או איך שלא רושמים את זה) לא היה אפילו פיגוע אחד בבאר שבע (עד היום
) .. מבחינתי זה נחשב פיגוע ראשון, כי לראשונה בחיי אני מבינה את משקלו של הפיגוע, והכאב המלווה... יהיה זכרן ברוך של שתי ההרוגות
והחלמה מהירה לכל הפצועים..
אוהבת, שירלי

hadarosh16

New member
שירלי..

כן זאת שוב אני.. חזרתי אליכם.. קצת דאגתי לך... את פשוט לא מחוברת המון זמן באי סי קיו... וישר חשבתי עלייך שהיה את הפיגוע.. אני מקווה שהכל בסדר.. שלך אני.

למעלה