ושוב ענייני ברית מילה... דרוש רופא-מוהל

HLAddict

New member
ושוב ענייני ברית מילה... דרוש רופא-מוהל

אז אחרי שאת הפיצקול שלי מל ד"ר פרידמנס במה שנראה עד כה כהצלחה מרובה, הגיע תורו של האחיינצ'יק שלי בן ה6 (ימים).
לצערנו ד"ר פרידמנס אינו פנוי, ולכן מבוקשת המלצה (מבוססת בלבד, בבקשה) על רופא-מוהל מעולה, מקצועי ואמין.
לאחי ולגיסתי חשוב מאד שזה יהיה רופא-מוהל שמגיע הביתה (מה שפוסל "סלבריטיז" דוגמת ג'קסון, דולברג, גונן וכו').
אני מעדיפה רופא-מוהל שהוא אורולוג-כירורג בהתמחותו, אבל זה פחות קריטי ואני גם לא האמא אז אין לי יותר מדי say בנדון.

השמות הבאים הועלו ע"י רופאים-מוהלים שפנינו אליהם ואינם פנויים במועד:
יוסי בנימיני
רוני גלעד
דודי ולד

אם יש חוות דעת ספציפיות לגביהם, מה טוב, ובנוסף כל המלצה (או השמצה, אבל אז עדיף במסר) על רופא-מוהל העונה על הקריטריונים לעיל תתקבל בברכה.

תודה מראש,
דודה addict

ההמלצה בפנים .:)

המלצה טריה טריה. ביום ראשון הקרוב יעברו שבועיים מהברית.
ד"ר עודד קסלר. מדהים מדהים.
אם לא הייתי בברית של הבן שלי לא הייתי מאמינה. הוא לא בכה בכלל בכלל, ישן כל הברית.
מה שגם עשה עבודה נהדרת, אדם חביב מאד.
ממילצה בחום

HLAddict

New member
וכעת עלה גם שמו של אלי וולפסון, אם מישהו מכיר

ויכול לחוות דעה...

לגבי קסלר, א. הוא ככל הנראה לא פנוי, וב. גם עליו קראתי לא מעט השמצות (לצד המון המלצות), לא חששת? מישהי כתבה שכשהכל מסתדר, הוא נהדר, אבל כשמשהו משתבש, הוא מתפרק. אותי זה קצת הרתיע (אם כי שוב, לא ברמה של להימנע מלפנות אליו, הוא פשוט לא פנוי, אלא אם כן משהו ישתנה).

מאמאתוש

New member
לגבי וולפסון

הוא מל את אחיין שלי ואחותי היתה מאוד מרוצה. הוא לא אורולוג אלא רופא נשים וגם מוהל. מזל טוב.

אנחנו עשינו פעמיים

עם ד"ר רוני גלעד. הוא מקסים ומקצועי אבל ממה שהבנתי לא ממש פנוי ורק אחרי בקשות חוזרות הגיע לברית של השני.

Noeett

New member
דר דוד שמש, מוהל וכירורג, מגיע הביתה

מאד נחמד מקצועי וסימפטי.
אזור המרכז.

דר ולד מל את בני הגדול, אדם מקצועי אבל קצת קולני ולא היה לנו נעים ככ. את העובדה עשה מצויין.

HLAddict

New member
רציתי רק לומר תודה לכולן

בסופו של דבר הצלחנו לשריין את ד"ר קסלר שהומלץ כאן. הוא היה ממש נחמד, עשה רושם מקצועי (נכון לתוצאה כרגע, לכל הפחות), והאחיינצ'יק לא צייץ, אפילו לא בזריקת האילחוש.

למעלה