ושוב על פשרות..

עוף כנף

New member
ושוב על פשרות..

נברתי בהסטוריה, למצוא את השרשור.... כתבתי שם, והעתקתי לפה. על בחירה באפור, על פשרות. קראתי את תגובותיכם קראתי אותי, מפנימה.. מתלבטת, שוקלת שוב את האפור מול הכלום. וההתלבטות גוברת. קשה עם האפור. נוגד את המצפון, ואת הציפיות. ולאט לאט נפתחת. מחליטה לשתף גם אותו באותה התלבטות פנימית. אבל איך מסבירים למישהו ש... הוא האפור בחייך? והוא לא ממש יורד לדעתך, והוא יורד מהר מידי לדעתך, והוא מבקש אהבה ללא תנאים.. בלי לחשוב, בלי לחשוש... ועוד ימים חולפים, כך עם הרגשות בפנים, ושוב פותחת בשיחה על התלבטויות, ומרחקים על קשיים ועל פשרות על קשר של לבד... ושוב עוברים ימים וסופסוף מקבלת החלטה לעמוד על דעתה. והוא מבקש שתהא סבלנית שתמשיך להתפשר, וזה נהיה כבר לא נעים. ונפרדים. ומה שעוד יותר מפתיע לא מרגישה בריקנות שאחרי... וטוב לי...עם העמידה הזאת ועם עצמי.

עוף כנף

New member
ועל קליפות...

הקול ממכר, הקול מהפנט. ההגיון מנסה הגוף משקר. הקליפות במהירות מתקלפות. ומרגישה כבר כל כך חשופה. עומק הדברים מטעה. ומעבר לקו, לא מוכר, מסתגר, ואני כבר ללא מעטה הגנה. רגשות מתעוררים, רצון לקרבה. מבולבלת. רוצה – לא רוצה. אומרת לא ומתכוונת ומרגישה עצוב, ומרגישה אשמה, ומעבר לקו שומעים, ומעבר לקו הדברים מאבדים משמעות. כל כך רוצה להתכרבל ולבכות.... והגוף מבלבל, מתמכר לאסור, רגעים עילאיים, רגעים חסרי שם, עליות וירידות, אוסף מוזר של רגעים קטנים, התלבטות בין שקר ואמת בין דמיון למציאות, והחשש.... והקול ממכר, הקול מהפנט. ומתגעגעת. יודעת שזה לא בסדר, יודעת שאסור אבל הגוף סוחף הגוף שואף רוצה מגע, רוצה חיבוק, וההגיון נוטש, מושפל.

כל כך מבינה על מה את מדברת

ויודעת כי לי,כי עבורי האפור = 0 . האפור עבורי הוא לחיות ליד ואני רוצה בתוך. אפור = לבד והרי בעבור לבד איני צרכה את הכאילו יחד. לא קל להית במקום בו האפור הוא כלום לא קל לחיות במקום בו אין פשרות על מה שחשוב עבורך באמת האפור הוא ריקנות ולכן כשנפרדים מהאפור אפשר לחוש רק מלאות מלאות בעצמך,במהותך.

עוף כנף

New member
ואת כל כך צודקת...

לא קל לחיות במקום בו אין פשרות,- על מה שחשוב באמת... ואפילו כשהכאילו יחד ממלא איזה חלל, אם לא שלמים עם הדברים, לעיתים נוצר חלל גדול יותר... (וניסחת את זה כל כך יפה..)

עוף מתוקה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לעולם ולעולם לא להתפשר על אפור בדוק אחותי חצי שנה הייתי לבד וזה משתלם תאמיני לי לא לא לא אפור מאחלת לך שתעבור לך התחושה הזאת יודעת שזה לא קל ממש נלחמתי עם עצמי כמוך אבל ההיגיון גבר על הרגש (חשק איך שתקראי לזה) הייתי רוצה עכשו להעביר לך עוד קצת כח תראי הכל יעבור אל תחששי הטוב יגיע.

ophra

New member
עוף פעם כתבת לי....

מעפרה לעפרה.... אז אני מרשה לעצמי לומר לך עכשיו: גאה בך כל כך!! זה לא קל ויש היסוסים לפני ובדיעבד אבל בתוכך פנימה את יודעת שזה הדבר הנכון שלא כדאי ולא צריך (בטח לא בפרק ב´, כשגדלנו והתבגרנו והתחזקנו) להתפשר על שום דבר שאין בו "את זה" (זו הפרשנות שלי ל"אפור", מקווה שזה קולע גם אצלך) זה כרוך גם בקשיים ובגעגועים אבל זה כבר קשור למה שניצת כתבה... אז אני אמשיך שם... שבת נעימה שקטה ומהנה.... עוף יקרה

עוף כנף

New member
../images/Emo24.gifחזקתן אותי..

אז, קודם כל
, תודה
. אתמול כשכתבתי על הפשרות, זה היה כשבוע אחרי. ניסיתי לבדוק את עצמי אחרי איזה פרק זמן... והתחושה, אדירה, ממש חוזק... עד כדי "הפתעה" עצמית. ו..כן, אני זוכרת שניצת ואת גם כשהעיליתי בזמנו את ההסוסים שלי, טענתן נגד ה"אפור"... אז חשבתי שבגלל חוסר המוכנות שלי לקשר משמעותי יותר, עדיף להתפשר.. ו..- חברות, אני מודה... טעיתי... אז, זהו.. עכשיו אני הוכת ללמוד... (שמעתי שזה עדיף על...)

../images/Emo6.gif עוף אני צוחקתתתתתתתתתתת

ואת יודעת למה? כי גמני יום אחד החלטתי שהאשמה בי ובטח איני מוכנה או רוצה קשר רציני אז אין לי ובחרתי באפור ונלחמתי עם עצמי שכנעתי שהכל בראש שלי עד שנחנקתי ובא לי להקיא מעצמי...

עוף כנף

New member
מבחן העמידה האמיתי...

אחרי כשבוע מהפרידה, משוכנעת בחוזקי, ללא כל תחושה של משהו שהשתנה או חסר, הגיע ה"מבחן האמיתי". נסיון טלפוני לחזור אחורה. לחדש את הקשר. ושוב לשכנע להתפשר. ואני עדיין מחוזקת ועדיין עומדת על מה שחשוב לי באמת... ופתאום, כאילו משום מקום, התחיל לדבר על רגשותיו. הוא, שתמיד נתן לי להרגיש כ"בדרך אגב", פתאום ספר כמה חשובים לו הקשר, ואני, הוא, שתמיד היה סגור כל כך,- דווקא עכשיו נפתח. וזה קשה כל כך, לשמוע אותו בחולשתו. וזה מכניס אותי למין פינה לא אהובה של תחושת "לא נעים"... וכל התחושות מתחילות להתבלבל. והלב שוב מתחיל לפעום בחוזקה... ורוצה לחבק ולומר שהכל בסדר.. והאסרטיביות שעמדה לצידי מתחילה להתפוגג. ואני נחלשת. וכשאני מדרדרת לתוך שתיקת חולשה, איכשהו נבלמת, וחוזרת לשליטה עצמית,- לא מתפשרת. אז, עברתי את המבחן האמיתי, ולא נשברתי...

עוף כל הכבוד אבל..........

אמן וליבי היה מפרפר הוא כבר הפסיק מזמן לא יודעת למה אתם לא יחד ואם שווה לנסות זאת רק את יודעת מה הפשרות ומה ההטבות חשבי טוב תני לו ולך להתבשל קצת ואז תגיבי.

עוף כנף

New member
כמעט נהיה ל"עוף בגריל"..

אחת "ההטבות" היא באמת הלב המפרפר... והקול בטלפון - ממש ממכר.. אבל הקשר שנולד, עם פשרות על מרחק (ועל זה אפשר להתגבר) ועל כמה דברים מאד עקרוניים. אז, האמת היא שהתלבטתי די הרבה זמן... וכמה פעמים דברנו.. החלטה לא קלה, אבל אני בהחלט שלמה איתה.

עוף בגריל יאמי יאמי ......./images/Emo2.gif

אני מאמינה שאת תדעי מה כדאי ומה לא ותחליטי נכון ובטוח אל תותרי על העקרונות שלך חשוב ביותר.

למעלה