ושוב על בת זוג

נפש ארי

New member
ושוב על בת זוג

אני רגיל לקרא כאן ובא לי לכתוב, אנו זוג שרוקדים כ ארבע שנים פעם בשבוע אצל אותו מרקיד, היא ביקשה שנחליף הרקדה,אני לא כל כך מרוצה מההרקדה האחרת וסיכמנו לרקוד כל פעם במקום אחר בקיצור שבוע שבוע, כבר שלושה שבועות היא מתקשרת בדקה התשעים ומבקשת שאני יבוא לאן שהיא אוהבת לרקוד, בפעם האחרונה לא היסכמתי לבוא וכל אחד מאיתנו הלך למקום אחר, אני רוצה לשאול מה הייתם עושים ,מוותרים או הולכים לאן שאתם אוהבים לרקוד? עליי לציין כי היא רקדנית נהדרת ובת זוג מקסימה ומכן הדילמה, מה עושים?

דילמה לא פשוטה

אני יכולה להבין את בת זוגתך, ולא בגלל שגם אני רקדנית...ובת זוג מקסימה... בצחוק. איפה שהוא יש רצון לגוון ולשנות, הצעדים עם בין זוג קבוע הופכים להיות מוכרים, ויש צורך בהתחדשות. היא עדיין לא רוצה להחליף אותך, רק את המרקיד, רק את תוכן ההרקדה. נסו אולי לבדוק מקום שלישי.

אליק 31

New member
הייתי הולך איתה, היא אישיות יותר

חזקה ממך, קבל את העובדה, ותסכים להיות מס' 2 שלה.

שיוויון זכויות בין בני זוג

לדעתי, אף אחד לא צריך להיות מס' 2 (כינור שני). הצגת דילמה לא פשוטה, ולכך יש יותר מפתרון אחד! בכל דרך אשר תבחר, תצטרך להתמודד עם שינויים ולהסתגל למצב החדש. אני הייתי מציעה לך להציב זה מול זה: הפסד מול רווח. אף אחד לא יוכל להחליט בשבילך באמת מה לעשות. בסופו של דבר, ההחלטה היא שלך. תהא החלטתך אשר תהיה, עליך להיות שלם איתה!

אולי פשוט תדבר איתה ותגיד לה

מה שאתה מרגיש כמו שסיפרת לנו שאתה נהנה לרקוד איתה אבל מפריע לך שכל פעם היא מודיעה לך ברגע האחרון איפה היא רוקדת ,ויכול להיות שאפילו לא היית מתנגד למקום שהיא רוצה לרקוד אלא מפריע לך שזה נעשה בדקה ה-99 ויכול להיות שהבעייה תפתר

נפש יקר - כל תהליך של קבלת החלטה

מציב אותך, לכעורה, בצומת דמויית T- בפנייה ימינה תאבד את ההטבות שמציעה לך הפנייה שמאלה, ןלהיפך. כך שההחלטה במה לבחור היא, בעצם ובאותה מידה, החלטה על מה אתה מוכן לוותר. אולי אם תשקול על מה אינך מוכן לוותר, יהיה לך קל יותר להחליט במה לבחור.

נפש ארי

אין טעם לדעתי, ללכת להרקדה שלא נהנים בה. נסו למצוא הרקדה נוספת, אולי היא תמצא חן בעיני שניכם. ואם לא, אין לדעתי מנוס מאשר להיפרד. ואם לשפוט לפי הניק-ניים שלך, כנראה שלא יקשה עליך הדבר.
עם כל החלטה שתקבל.

לי, אישית, היה קשה לוותר

על בו-זוג שהוא רקדן נהדר וגם מקסים באישיות. לא קל בעולם הריקודים הקשה הזה (ובכלל בחיים) למצוא בן זוג מתאים גם היא לא רוצה לוותר עליך, לכן גוררת אותך להרקדה שהיא אוהבת. מצד שני, מי כמוני יודעת כמה קשה לוותר על הרקדה אהובה ולהתחיל לרקוד במקום זר. בקשר לשאלה מה עושים - אם אתה "צריך אותה" כלומר אתה רקדן מתחיל והיא זו שמדריכה אותך ו"מגדלת" אותך (כמו שהתבטא פעם מישהו שרקד איתי) - התפשר ולך אחריה להרקדה "שלה" בתקווה שגם אתה באיזה שהוא שלב תתרגל להרקדה הזו. זה מה שאני הייתי עושה. הייתי מתפשרת בשביל לצבור נסיון ואחר כך להגיע לשלב שבו אני היא זו שמחליטה עם מי לרקוד ואיפה.

בת זוג מול מרקיד - זאת השאלה../images/Emo62.gif

לדעתי, אם הלכת למקום אחר ונהנת - אז אל תוותר לה. אבל,אם הלכת למקום אחר והיא חסרה לך, שהרי כייף גדול לרקוד עימה - אזי אל תוותר לעצמך ולך להרקדותיה. שכן רבות הפעמים בהן אנו נהנים מבן הזוג יותר מכל מרקיד זה או אחר. לעיתים אני הולכת להרקדות צפופות מדי או רועשות רק כי בן זוגי מעונין בכך אבל כ"כ נהנית מהריקוד עימו שהמרקיד וההרקדה אינם פוגמים בהנאתי

למעלה