ושוב - סטיבן קאלפ

ושוב - סטיבן קאלפ

אז שוב הוא הופיע באחת מהתכניות טלוויזיה שאני רואה בקביעות... הפעם - CSI. בפרק ששודר השבוע בארה"ב ב- CSI, פרק מס' 20 בעונה הרביעית, יש כינוס ספורט שנתי של כוחות החוק בלאס ווגאס, וסטיבן מגלם שוטר מלוס אנג'לס שמגיע עם הקבוצה שלו לתחרות, ואחד מהאנשים בקבוצה שלו נרצח. בסוף מסתבר שהוא בכלל היה הרוצח. הנה כמה תמונות מהפרק.

shipper heart

New member
התספורת הזאת יותר יפה לו מאשר

SW הטיפוסית....למרות שהוא כבר בתסרוקת נורמלית בג'אג....חח שישאר בCSI ובאי.אר. עדיף מאשר באמממממ מיטה של מישי בלעכס חחח

harmless

New member
צריך להיות??????

אוקיי אם אתה מחפש קשר זאת הרגל של וואב שם! טוב לך?????????

Dark Storm

New member
ואם אנחנו כבר בנושא....

תרי, אפשר לשאול מה הקשר שלך לעולם ?
סתם, בנוגע לסטיבן - הוא מופיע במלא סדרות וסרטים... כמעט כל סרט בכבלים רואים אותו באיזה תפקיד... הוא גם הופיע בסטארגייט ונדמה לי שגם באנג'ל באיזה פרק...

תעשי לי טובה אישית...

ותתחילי לחשוב לפני שאת משמיצה ככה כל שחקן או דמות - בלי קשר למה התפקיד שלו בסדרה. אפילו את בראמבי לא נתתי שישמיצו ככה - אז את וואב? שימי לב למשפט בחוקי הפורום שאומר שאין להשמיץ דמות או שחקן, "אפילו אם הוא ממש דורש את זה!" (הערה שהתייחסה לבראמבי במקור אבל כעט גם תקפה לגבי וואב).

harmless

New member
מה נהיית כזה לחוץ../images/Emo58.gif

אני לא רוצה את הדמות שלו בסידרה נקודה. לא הייתה לי בעיה איתו לפני העונה הזאת דווקא אהבתי את הפרקים שהוא נמצא בהם אבל הדמות שלו השתנתה באופן דרסטי! בדרך שהוא מתנהג אל מאק ושותה לידה ואף פעם לא נמצא שם כשהוא צריך אותה. היא כמעט שתתה בגללו בגלל שהוא חסר רגישות שהולך ומשאיר אחריו בקבוקים בבית שלה. אז יש לי סיבה לא לאהוב את הדמות שלו וזה ממש לא קשור להשמצה! שלא לדבר על זה שבכלל לא השמצתי אותו! להגיד שאני לא רוצה אותו כדמות בסידרה זה ממש לא השמצה! אז בבקשה ממך אל תגיד לי מה להגיד ומה לא!

Nushi G

New member
figures...ברור שהוא הרוצח.../images/Emo58.gif

כולם כ"כ נגעלו מאיך שהוא הרשה לעצמו לבוא בין הארם למאק שהחליטו שכרגע דמויות של רוצח זה בדיוק בשבילו...

לידיעתך, הוא מופיע גם באנטרפרייז

בתור מפקד של יחידת דלתא (יחידת עילית), והוא עושה שם תפקיד מעולה. לא יודע מה קרה שהחלטתם כולכם לדחוף בכל חור את העובדה שהוא מעצבן אתכם מסיבות שלא נפרט מחמת הספוילר, והחלטתם שהשחקן מניאק מיום הולדתו. בחייאת!

למעלה