ושוב סובב כנרת...

ladybike

New member
ושוב סובב כנרת...

אמהות וספורט... אני צריכה לפעמים להקריב למען הילדים... משפחה... 1. אני רוצה להגיע עם הילדים (בן 10 ובת 9) את ההקפה החלקית - 31 ק"מ - אני יודעת שיצליחו בלי בעיה (עשו בשנה שעברה) אך חשבתי לגוון... האם מסלול עממי לאופני הרים - 16 ק"מ יתאם להם (הם רוכבים במענית). 2. האם אתן מכירות מקום שהוא מקום "ידידותי לאופנים" ללון בלילה קודם? תודה

מור שלז

New member
לא יודעת ../images/Emo4.gif יש כאן מישהי שעשתה את המסלול?

קבלי הקפצה בכל מקרה זה נשמע לי חוויה נפלאה לעשות את זה עם הילדים!

יש צימר מקסים וזול של דני בפוריה

דני הוא רוכב אופניים. לפני שנה התארחנו אצלו. הוא לקח 350 שקלים לזוג. יש לו דירה שהוא משכיר לכמה רוכבים אבל את מקבלת חדר משלך. 050-8652517 04-7500459 לגבי אופני הרים - שאלה מצויינת. חשבתי על הבן שלי (בן 10) אבל השאלה נשארה פתוחה כי אין לי מי שירכב איתו. בשנה שעברה שמעתי מכאלו שרכבו את מסלול השטח שהוא שטוח וקל. קשה לי להגיד בפה מלא כי אני לא רכבתי אבל נראה לי לפי התיאור שהם צודקים. זה התיאור, נשמע די קל "מצמח לאורך אפיק הירדן עד נהריים כולל נקודת הסבר, ביקור באתר הנצחה וסיום בצמח"

yrp

New member
לינה כפרית באזור...

האזור עמוס מקומות לינה ... בעיקר בקיבוצים: כנרת, אשדות יעקב, האון, עין גב ועוד.. קישור ללינה כפרית באשדות יעקוב ואם את ם מעוניינים בלינה בצד המערבי של הכנרת, שווה כבר לעלות לרמת הגולן...שם כבר יש אינספור מקומות לינה... תהנו !

קרןש5

New member
אני עשיתי את המסלול העממי בשטח שנה שעברה

עם הבן שלי. אז הוא היה בן 8. היה מאוד נחמד, רגוע וקל מדי בשבילי (אבל מה לא עושים בשביל הילדים..) רובו מישורי לאורך הירמוך, באנדרטה בארם נהריים יש עליה, שזוהי בעצם נקודת המפגש בין המסלול האתגרי לעממי. אבל אם קשה, יורדים מהאופניים ועולים אותה ברגל, היא לא ארוכה, שנה שעברה דניאל עשה חצי ממנה ברכיבה. זמן איכות נטו עם הילדים במסלול נהדר! מומלץ!! תהנו.

ladybike

New member
תודה לכולן...דרך אגב,כמעט אין חדרים פנויים...

מצאתי חדרים בחקוק בלב, ונעשה את המסלול שטח הקצר

למעלה