ושוב נעלמתי,

batel500

New member
ושוב נעלמתי,

ואני מצטערת, זה פשוט לא משהו שאני יכולה להודיע עליו מראש. כמובן שאני קוראת ומתעדכנת בהכול. ומחכה כבר למפגש הבא בשביל לראות את כולכם. ביום ראשון כבר יחלפו 3 שנים. וגיליתי שזה בדיוק היום (בתאריך עברי) שיצחק רבין נרצח..הייתי קצת בשוק. בכל מקרה רציתי להזמין אתכם לחג מעלות שלי, בגלל שאני בתנועה וזה P: אנחנו מעלים טקס+מופע. טקס העלאת שכבות ומופע שכולל את כל האנשים בקן. אני פשוט אהיה מאושרת אם תבואו. זה ב20.10 יום שבת. בשעה 19:00 בכלל לא קשה להגיע כי זה צמוד לתחנת רכבת של קרית חיים. וזה יום לפני האזכרה של אבא =\ אוהבת המון.

LiorShap

New member
אתם יודעים,

כשאני חושב על זה...אני מבין שאזכרה כאירוע רישמי כזה שבאים אליו אנשים והכל...זה כן דבר טוב. זה פשוט להגיד "היא/הו כאן,ואנחנו לא רוצים לשכוח!" זה נותן יותר כבוד לנפטר מאשר לא לקיים טקס מסודר...עד עכשיו חשבתי שזה מיותר ואולי אפילו מעיק כי מי שרוצה תמיד יכול ללכת לקבר כשבא לו...אבל כשכולם הולכים ביחד לפחות פעם בשנה-זה יפה. כך גם התאריך נחרט יותר בזיכרון,כי תאמינו או לא-אני ממש לא זוכר מה התאריך המדויק של יום הפטירה של אמא שלי. וזה גם אולי הזדמנות חד שנתית שכזו שכולם ידברו עליו [על הנפטר] כי אצלי למשל זה לא קורה בכלל. סליחה שאני קצת לא קשור ושהניסוח עילג. בתאל בהצלחה בטקס והמופע שאתם מעלים.

eshkolit32

New member
היי בתאללללינקה מה שלומך?

את לא צריכה להתנצל אם את לוקחת לך חופשה מהפורום....זה מובן לגמרי וזה בסדר גמור, כמו שאת שמה לב אנחנו לא הולכים לשום מקום. : ) טוב לשמוע שאת קוראת ומתעדכנת בנעשה כאן. אני לא רואה איך אוכל להגיע למופע שלך במוצא"ש, הרכבות יוצאות אחרי השעה 19:00 לכיוון שלך מאזור המרכז...בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה בטקס ובמופע, אני מתארת לעצמי שאת מאד מתרגשת...תספרי לנו בהמשך איך היה. אני שמחה שחזרת.

A GIFT OF LOVE

New member
היי בתאל,

קודם כל המון
בטקס! אגב, הבצפר שלך לא שובת? או שאולי הסתיימה כבר השביתה? אני פשוט לא עוקבת כי אצלנו לומדים כרגיל....

../images/Emo24.gif בתבת

לצערי גם אני לא אוכל להגיע,כמו שאשכו אמרה..זה קצת בעייתי מבחינת הרכבות/אוטובוסים..

eshkolit32

New member
../images/Emo27.gifהיי בתאל, בקשר לאזכרה היום

תחזיקי מעמד מותק, שיעבור לך היום הזה כמה שיותר בקלות עד כמה שאפשר. אנחנו כאן אם תרצי לשתף, לפרוק או סתם לחשוב בקול רם. אני שולחת לך חיבוקים ענקיים
> אם תרצי לספר איך היה בטקס ובמופע אתמול נשמח לשמוע.

למעלה