ושוב ניק חדש

ושוב ניק חדש

ועוד סיבה להעלות תמונות שלי לכל הקנאים אל תגיבו זה לא בשבילכם זה בשבילי ולNO TNX הייתי רוצה את חוות דעתך המקצועית ולהלן הפרידות מהניקים הקודמים ה כ י י פ ה פ ה >> עברנו תקופה יפה ביחד לפחות יצא ממך משו ניפגש מידי פעם שוקי בניק הכי חדש >> עברנו תקופה לא קלה וטוב שנגמר אבל היום אנחנו חזקים מתמיד ילד מושלם של אמא >> אל תשכח אמא תמיד שמה בשבילך ותמיד תהיה מושלם בשבילה :) הבאבא לא בסטלה >> גילה רצית אהה פ'חחח נולדת למזרק אין מה לעשות הבאבא סטלה >> ואליך אני באמת מתגעגע תבוא לבקר לפעמים shukon3 >> באמת היה לי ניק כזה פעם אוהב אותכם ותמיד אוהב שוקי

ס'עמאק

רציתי להציף בתמונות אבל עד שאישרתם לי ת'הודעות יצאה לי הנשמה אז כבר אין לי חשק היום אולי בהזדמנות אחרת :)

יאאאאאאאאאאאאאאאא

שוקיייייייייייייייייייייי יאאאאאאאאאאאאאאא געגעתי לאן נעלמת
ממש ממש געגעתייייייייייייייייייייייייייייייייי
תיהיה בקשר בבקשההההההההההההה

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא ידעתי שזה אתההההההההההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאאא רשמת לי שאתה אוהב אותי? יאאאאאאא כפרונה עלייך באמת נעלמת אהה..לא שמענו ממך שניםםםםםםםםםםםםם לא דיברנו מאז המפגש בעעע מגעילון אחד.. ודפקת ניק דרך אגב

יאאאאאאאאאא {מחקה את גל ועדי}

צ'וקי חתיך שכמותך...שוב שינית ניק???הרשיתי??? הניק הכי יפה זה "ילד מושלם של אמא"...רק בגלל שלי יש תואם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך יא מאמי:p |נשיקה

למעלה