ושוב מילואים...

mishi1

New member
ושוב מילואים...

בעלי היה בהפסקה של שבוע מהמילואים והיא אמור לחזור לשם רק בסוף השבוע. אבל המפקד שלו ביקש ממנו להתנדב ולבוא יומיים קודם...בעלי התבאס. מה גם שזה יוצא ביום הולדתי (היום). בעלי אמר לו שיש לו איזה תרגיל להגיש באוני'. המפקד ה ת ק ש ר למרצה שידוע בתור קשוח. המרצה אישר...ואמר שמחר בעלי צריך להיות בקורס כי לומדים משהו חשוב. המפקד השיג לבעלי טרמפ הלוך וחזור!!!!המפקד אף טרח לדבר איתי בטלפון ולהסביר לי את חשיבות העניין. ושאם בעלולו לא רוצה הוא לא חייב. זה התנדבותי!!! והוא דיבר נורא יפה והרגיש מאוד לא נעים...ראבק...איך אפשר לסרב לדבר כזה...? לכו תסבירו לו שאני מבייצת... זהו..הוצאתי את זה מה שהכי עיצבן אותי זה שיש אנשים שמתחמקים בכזו קלות...ובעלולו כזה ילד טוב. (ובגלל זה אני אוהבת אותו אבל...)זהו, אז אם מישהו מהבעלולים שלכם הוא אחד מהמתחמקים אז תגידו לו שבגללם אני לבד עכשיו ביום הולדתי

sipor

New member
אפשר להגיד לו..

שיש לך בעיות נשיות ואת לא יכולה להישאר לבד. ובאמת שאתם מצטערים.. מה שהוא זה שיעצור את הילודה בישראל !!! אל תתביישו לא הביישן משיג ! וגם.. מקסימום אם הוא בטרמפ הולך וחוזר אז שיעצור בבית ל- 10 דקות !!!! בכל מקרה.. לבייץ לבד זה לא לעניין. תמצאו דרך להיפגש !

mishi1

New member
חמודה...

אני חושבת שאת עיקר העבודה צריך לפני הביוץ וכך היה יותר מבאס שאני לבד ביומולדת שהוא לא פה בכלל אבל יהיה טוב...עוד שבוע זה נגמר. עד שנה הבאה. ואז אני מקווה שיוותרו לו כי אישתו תהיה לבד עם תינוקי בן חודש או משהו כזה

פּוֹנְג

New member
אוף.... זה באמת מעצבן

אבל כן. תראי אם את יכולה למצוא איזה שהוא תרוץ מול המפקד. בדיקה רפואית למשל. אבל אחרי הכל צריך שבעלך ירצה להבריז לו, ואני בטוחה שזה לא יהיה לו קל. נראה לי יחסים טובים יש שם בניהם אם המפקד עושה כל כך הרבה בשביל שהוא יהיה איתו...

מה יש לומר

רק לאחל לך הרבה מזל טוב ליום ההולדת
ואולי בכל זאת הבעלול יקבל איזה "אפטר" ויגיע בערב לקיים את המצווה ולפתור את הבעיות הנשיות שלך דרך אגב, "בעיות נשיות" זה תירוץ מעולה. תמיד עובד על גברים. אני די בטוחה שהמפקד יאפשר לו לצאת בגלל זה לכמה שעות מהקורס. ואולי בכל זאת זה יצליח והביוץ שלך יחכה לו לא להתייאש!!!

היי מישי ! אני מזדהה איתך לגמריי

לפחות בעניין המילואים-גם הבעלול שלי יצא אתמול למילואים עד ליום ראשון וכמובן שזה נופל לנו בדיוק על אמצע הנסיונות של החודש ,אז כמובן שאני מודדת חום והוא עדיין לא עלה והיינו ילדים טובים עד עכשיו והוא הצליח לקבל חופש של כמה שעות מחר רק כדי לבוא ולנסות לפגוש את הביצית שלי ויש לו הרבה דרך הלוך וחזור ,איזה חמוד הוא ! אז אני מחזיקה אצבעות בשבילך ובשבילי !

זוג חדש

New member
אתן מקטרות על מילואים ???

ברור שזה מאוד מבאס שבדיוק כשהביצית מוכנה הבעל לא נמצא כי החודש הוא במילואים, אבל - תחשבו תמיד על דברים גרועים יותר : בעלי לא היה במשך 3 חודשים בזמן הביוץ בבית, כי הוא איש קבע, והוא לא יכל להגיע. הוא לא יכל להגיע - יום לפני או אחרי או באותו שבוע אפילו.... mishi, גם בעלי הוא מהילדים הטובים האלו שלאן שיקראו לו - הוא ילך בלי לחשוב פעמיים. וכמו שאמרת - בגלל זה את אוהבת אותו. ובזכות זה - יהיו לכם מספיק הזדמנויות לעשות אהבה וילדים. קחי הכל ברוח טובה. מה שצריך לקרות קורה בזמנו.

m i c h a l y

New member
מישי מתוקה../images/Emo140.gif

ברור שמסר כזה או אחר לא ישנה את המצב בו את והביצית שלך נשארתן לבד ביומולדת... בכל זאת אספר לך שבעלי חזר בשבוע שעבר ממילואים בני חמישה שבועות שלמים, ובשטחים... אין כמוני להבין את הקושי במצבך! לצערי, כמה מוזר שזה נשמע - ביוץ לא היה לי (אני כנראה בחודש נטול...) כך שתתנחמי בכך שבינתיים הכל עובד אצלך. הנה זוג חדש יכולה להיות דוגמה מצוינת - מה שצריך לקרות בסוף קורה! קבלי חיבוק (האייקונים לא עובדים לי..) מיכל

6ליהי

New member
מישי, קודם כל ../images/Emo49.gif

ליום הולדתך, אושר ובריאות וכמובן-שתהיה לך שנה פוריה!
ודבר שני-אני מאוד מבינה אותך, גם בעלולי עושה המון מילואים ואף פעם לא אומר לא.... וגם לי לפני שנתיים היה יומולדת לבד לבד כי הוא היה במילואים. העיקר שעשיתם את רוב העבודה, ובאמת-זה יעבור מהר ושוב תתאחדו בציפיה לאושר הגדול... כמו שאת אומרת תמיד, העם איתך! ושוב מזל-טוב!

28קטנה

New member
הי מישילה! יומולדת שמח!../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif

שנית-לא להתבאס בפקודה! לגבי הביוץ,לפני שהוא יוצא בבוקר אתם יכולים להספיק איזה קויקי, חוץ מזה אני באופן אישי חובבת בעלולים במדים... מספיק שהוא במדים ואני מפשיטה אותו בחזרה... שולחת לך חיבוק לעידוד!

mishi1

New member
אוישיקים, אתן מהממות

בסה"כ היה לי בסדר היומולדת. הייתי עם חברה טובה בבית קפה. אחרי זה נסענו לבקר חברה בבית חולים. היא בסיכון גבוה. אין צורך לדווח לכן על ההרשה לראות כ"כ הרבה הריוניות יחד... עוד מעט באות אלי כמה חברות נזמין פיצה יהיה סבבה כמו שכבר הסברתי קודם- את הימים הקריטיים עברנו וניצלנו היטב זהו...עבר לו היום ושוב המון תודה

למעלה