ושוב למטה אשר

מאצלנו הרכזת שלי לדעתי מוציאה 3

אוטובוסים [כי שנה שעברה יצאו 2 מפוצצים!]. אני לא נראה לי יוצאת השנה. זה הפך לפסטירבין ולדבר מגעיל ו... אוף. נראה מה יהיה.

spraizler

New member
זה הופך את זה למה שאת עושה מזה

אם האנשים האיכותיים יבואו ויגידו זה פסטירבין אני לא בא, האנשים שישארו שם זה האנשים שבאים בשביל הפסטיבל. אם את וחברים שלך תבואו, תהיו מרוכזיךם, תקשיבו לטקס, תדברו בינכם לכם זה יהיה משמעותי

fate spinner

New member
לא בדיוק נכון, כי הטקס עצמו הופך את

זה לפסטירבין. כשמעלים זמרים פופוליסטיים לשיר שירים שממש לא קשורים בשום צורה ליום רבין ולערכים שהוא מסמל זה הופך לפסטירבין, וכשכל מי שעולה לנאום מחליט שזה המקום להביא את כל שעותיו הפוליטיות ולהגיד אח"כ כמובן שבזה רבין האמין (אם או בלי קשר למציאות) זה הופך לפסטירבין, ומה שחשוב זה לצאת אם הצהרה חזקה שאנחנו לא כאן לראות מופעים חינם אנחנו כאן כי אנחנו נלחמים בלאימות, ובעד הדמוקרטיה, ובד הסובלנות.

spraizler

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

שהטקס אולי כזה, אבל בסופו של דבר אתה קובע איך היום הזה יגע בך ומה אתה תעשה איתו.

3 אוטובוסים מגן רווה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מאיפה צצו כלכך הרבה אנשים מגן רווה?
אתם מעטים! מגזר
לא חושבת שיוצאים הרבה.

על מה אתה מדבר?

מה הקשר למלא כסף ואיזה אנשים בדיוק באו? לא יוצאים אצלינו -רק- אנשים מהתנועה... גם אנשים מהמועצה שרוצים להגיע לעצרת. זה דבר ראשון. דבר שני בכל דבר שיוצא מהמועצה - לא משלמים על הסעות.

spraizler

New member
דרך אגב גולן הופכת להיות אמפריה

מלא אנשים מתחילים לעבור לשם כי זה זול. בעוד 3,4 שנים יהיו מלא אנשים ואז התנועה תגדל ועמק חפר תהפוך למקום 3 במועצות הכי טובות. יזרעאל גולן חפר עמק חפר! תתעשתו ותביאו אנשים

חחח. כן בטח ../images/Emo3.gif

רק שחכת פרט שולי קטן, שהגודל לא קובע במקרה הזה :p האיכות היא מה שקובעת, וביזרעאל ידידי, אין הרבה איכות.

spraizler

New member
יש איכות ויש כמות

אצלכם יש אולי איכות אבל הכמות לא משהו ומספיק שתהיה כמות, איכות בונים

foofi

New member
מה אין איכות מה. ומה אני?! הא?!

אני איכותית.
מגיע לי פרס.

foofi

New member
../images/Emo7.gif

כיתה ז'+ ילד אחד מו' [כי הוא עבר להרדוף
]+ ילדה שלא לומדת בשום בצפר.
איזה את?

foofi

New member
הממ לא..../images/Emo12.gif

פשוט היא רוצה ללכת לבצפר עם כל החברים והבצפר לא נותן לה להכנס. אז היא פשוט לא לא מסכימה ללכת לבצפר. ממ זה סיפור קצת יותר מתוסבך מזה..

למעלה