ושוב לבד.........

רונה55

New member
ושוב לבד.........

והגיע שוב יום שישי ושוב אני לבד לבד, כל החברות נשואות,וככה נותרתי לי לבד עם עצמי..... ואתם אומרים לי שאני צריכה להיות שמחה..... כן "ממש"

רונה, כנסי לחדר השינה -

עמדי מול המראה, והנה את רואה שאת לא לבד. תתחילי להכיר את עצמך, חפשי את הבחורה השמחה, המאושרת, מלאת החיים, הסקסית (כן, הסקסית!) (סליחה מקסי, אני יודעת שאת לא אוהבת את המילה הזו), נשית, יפה, חכמה, מצחיקה, בקיצור, תורידי את חומת השומן, לפחות בעיניים שלך - ותעשי הכרות עם עצמך האמיתית. בדיכאון אין שום טעם. לשבת לבכות לא פותר שום בעיה. צריך לעלות על הדרך וללכת לכיוון האור. זה לא הזוי, זה בפירוש כך. הדרך שלי התחילה (ב-205 ק"ג, להזכירך) בהסתכלות במראה. להסתכל באומץ, לא רק על הפנים. לא רק לבדוק אם יש פטרוזיליה בין השיניים. להסתכל על הכל ולהבליט את הדברים שכתבתי למעלה. תעשי את זה כטובה לעצמך. הפכי את עצמך לחברה הכי טובה שלך..

רוז בת 37

New member
די! את לא רצינית?

כל מה שיש לי בחיים זה את עצמי וזה הכי הרבה שיש לי ותחשבי על זה

א ו ר1

New member
רונה, יש כאן בפורום בחורות רווקות

ופנויות, אולן חלקן גרות באיזור שלך, תתחברי עם מישהי ותצאו יחד לקרוע את העיר... וחוץ מזה מה עם המשפחה, אני אוהבת להיות בשישבת עם המשפחה שלא ראיתי כל השבוע... ודבר אחרון, את בהחלט יכולה לצאת עם החברות הנשואות שלך ועם בני זוגן, גם אצלנו בחברה תמיד מצטרפים הרווקות והרווקים ולאף אחד לא אכפת, ותמיד כיף ושמח... ודבר אחרון באמת, מה רע לשבת בבית עם החולצה הכי נוחה ולצפות בסרט טוב , לאכול
ולשתות
זו גם אופציה. שבת שלום!!!!

yogibear

New member
יש לי חדשות בשבילך

יש בני זוג שלמרות היום נשואים על הנייר מתפקדים כשתי יחידות עצמאיות לחלוטין את כל הזמן נתפסת לקטע של חברות נשואות, ובכלל נישואין, כאילו שזה מה שיחלץ אותך מהבדידות, וכאילו זו נוסחת הקסם לאושר בחיים. יש הרבה דברים שניתן לעשות לבד. רק צריך לפתח את תחומי העניין. השמחה אינה תלוייה רק במי שאת מוקפת בו, אלא בראש ובראשונה בעצמך. את יכולה להיות מוקפת חברים רבים ולהרגיש בדידות. הכל מתחיל ונגמר בראש שלך. מה הבעייה שלך לצאת לבד לסרט, או הצגה, אם אומר שלא עשית זאת, האם אני טועה ? את יודעת לפעמים זה שיושב לידך יכול להיות זה שימצא חן בעינייך

למעלה