ושוב כמו בכל יום שישי

°fanta°

New member
ושוב כמו בכל יום שישי

אני לא מבינה למה אבל פשוט אחרי שבוע ממש שהלך טוב ביום שיש יאני אולכת בכמות מופרזת לא יודעת מה עובר עליי ולמה לעזאזסל כל שבוע מחדש אנ יאל מצליחה לשלוט על זה...נמאסל י כבר

stkachov

New member
אולי

במהלך השבוע לא הלך כל כך טוב כמו שאת חושבת. איך את מגדירה טוב? אולי לא אכלת מספיק במהלך השבוע, וחסכת מעצמך דברים... ואז בסופשבוע זה הכל משתחרר. אבל אולי גם יש מצב אחר ואת לא מפריזה בהרבה בסופשבוע. רק שתדעי לך שאם מטרתך היא הרזיה אז לאכול יותר ולהיות במאזן קלורי חיובי פעם בשבוע זה אפילו מומלץ, ולא רק שלא יכול להזיק לך. כך שבסך הכל את בסדר, והכי חשוב לא להלחץ בגלל יום אחד.

°fanta°

New member
אבל זה כל שבוע חוזר היום שישי הזה

וזה מרגיז אותי כי אני באמת אכלתי המון ואני לא אומרת את זה על סתם דברים אני אכלתי כמות בשביל איזה 4 ימים ופשוט במהירות אור כזאת ישאתה בכלל אל שם לב וכל יום שישי זה קורה לי אני כאילו לא שולטת על זה ואני כל כך שונאת את זה ושאני לא מצליחה לשלוט בזה אני מנסה להיות במצב נורמלי שנאי אוכל פה ושם משהו שיתחשק לי אבל לא שביום שישי אני אטחן ככה ולא אצליח לעצור תעצמי ואני פשוט לא מצליחה וזה מבאס ומתסכל ואני שונאת את זה עד שהולך לי שבוע כל כך טוןב אני חייבת להעלו תהכל ביום אחד...אוף נמאס לי

stkachov

New member
אז כמו שאמרתי

כנראה הדיאטה במהלך השבוע היא חריפה מדי ואת התוצאות את רואה בסופשבוע. אין מנוס, את לא תצליחי לעבוד על הגוף. אם לאורך כל השבוע תאכלי נורמלי ולא תמנעי מאוכל(גם מבחינת הכמויות וגם מבחינת סוגי מאכלים), אני משוכנע שבסופשבוע לא יהיה שום הבדל. וברוח אופטימית זו אני יוצא לאכול גלידה עם איזה 1000 קלוריות

גל1 האחת

New member
כן כולם צודקים ..

ברגע שאת "אוסרת" על הגוף שלך דברים שאת אוהבת ונמנעת מלאכול אותם - את תאכלי אותם ועוד איך ובכמויות יותר גדולות !!! תעשי לעצמך יום בשבוע (אצלי זה יום שבת) שבו מותר לי "חטא" קטן וזה אומר: גלידת שמנת / עוגה או כל דבר אחר .. וכך אני "מרגיעה" את החשק הבלתי נשלט עד לשבוע הבא..

hilalev

New member
למה התכוונת שאמרת אפילו מומלץ

להיות במאזן קלוריות חיובי יום אחד ???

לא לתת לגוף להרגיש שהוא בתקופת לחץ

מתמשכת, כי אז הגוף מתחיל לחסוך בבזבוז הקלוריות, מה שמקשה על הירידה במשקל. יום אחד בשבוע של מאזן קלורי חיובי, כשמספיק 100-200 קלוריות מעל סך הקלוריות (שנועד לשמירה על משקל קיים ולא להרזיה), יגרום לגוף להרגע מהלחץ שאולי הוא התחיל להכנס אליו במשך השבוע, והירידה תוכל לחזור לסדר היום של הגוף בשבוע שלאחר מכן.

m0sh3

New member
בהמשך לאחותך הלא צולעת ,

מומלץ להכנס למאזן קלורי חיובי אפילו קצת יותר גדול , של 300-500 קלוריות מעל המאזן הניטרלי כשרוב הקלוריות שמוסיפים באות מפחמימות. זה יעזור לשנות את ההסתגלויות למאזן הקלורי השלילי , להעלות רמות של הורמונים שונים [ת'ירואיד , לפטין] להוריד רמות של אחרים [קטכולמינים , קורטיזול , גרלין] ולשמור על קצב ירידה אחיד לכל אורך הדיאטה. אני לא חושב שצריך כל שבוע , מספיק פעם ב10-14 יום בד"כ , אבל זה תלוי בקצוניות של הדיאטה. בדיאטה נורמלית אחת לשבועיים זה בסדר. מומלץ להתחיל באכילה המוגברת של הפחמימות אחרי אימון , וכ5 שעות לפני השינה. התוצאה הרבה פעמים תהיה שתקומו רזים יותר , ושלא יהיו תקיעות בירידה במשקל. חשוב להקפיד על צריכת מים מוגברת באותו היום.

לדעתכם מותר ממתק אחד ליום

וניתן עדיין לרדת, או שזה מדי הרבה? הכוונה לבמבה, תפוציפס או שוקולד קטן או קרחון

תלוי כמה קלוריות התפריט שלך כולל

לפי האתר של קופת חולים כללית לפחות, מותר לך ממתק רק אם את על דיאטה של 1300 קלוריות ומעלה. אם את על תפריט של 1200 קלוריות - אסור לך ממתקים. בנוגע לממתקים שרשמת, עדיפות גבוהה לקרחון דיאט, אחריו שוקולד קטן (עד 100 קלוריות), אחר כך במבה ותפוציפס. את הבמבה והתפוציפס עדיף בכלל להרחיק מהבית ומהתפריט היומי. אם את "חולה" על אחד מהם - תרשי לעצמך פעם בשבוע, לא יותר. אפשר לחיות בלי רעלים, והם שניהם מבחינת רעל לגוף. (אני מחכה ליום שיוציאו את הבמבה מחוץ לחוק, במיוחד כשמאביסים את התינוקות שרק מתחילים להוציא שיניים - ברעל הזה)

מעובד. לא שווה פרוטה. איבד את כל

הערכים התזונתיים שלו. נותר ממנו אך ורק קלוריות של שומנים מטוגנים/מבושלים. לא אני המצאתי את זה :)

Marble Arch

New member
"מלעיטים"?..

נותנים להם שקית, זה טעים.. וכשלתינוק רק צומחות השיניים זה בין הדברים הבודדים שהוא יכול להנות מהם. תיכף תגידי שאת רוצה להוציא מהחוק את כל החטיפים והממתקים והמזון המהיר בעולם.. אין צורך להגזים.

ולפני שהמציאו את הבמבה,תינוקות צמו?

עוד לא ראיתי תינוקות ששמים להם שקית סוכריות ביד. עוד לא ראיתי תינוקות ששמים להם טבלת שוקולד ביד. אבל אני רואה כל יום, כמה פעמים ביום, תינוקות בני כמה חודשים שמחזיקים שקית במבה ביד, וגדלים על זה. שלא תביני את התמונה לא נכון - התינוקות האלה אוכלים במבה בכמות בערך של חצי הקלוריות היומית שהם צורכים. זה נשמע לך הגיוני? בריא? רצוי? מומלץ? ועוד דבר שכדאי לך לחשוב עליו (ולזכור אותו לזמן שתהיי אמא): כשמרגילים תינוק להרגע עם במבה (במקום עם ה"קשה" של פרוסת לחם - כמו שנהגו פעם), הוא גדל וממשיך בצריכת הבמבה באופן יומיומי. התוצאה העגומה: נזק מצטבר למשך שנים. ועוד משהו שכדאי לדעת ולזכור: בשביל שילד יתרגל לאוכל חדש שהוא לא מכיר, צריך להמשיך ולהציג לו את האפשרות למשך 10 פעמים. אחרי 10 פעמים (בדוק מחקרית) הילד מפסיק לדחות מעליו את המאכל החדש, טועם ואוהב, והנה - גיוונו לו את התפריט! הבעיה היותר רצינית עם הבמבה היא הדברים הטובים שמיוחסים לה בטעות, בגלל פרסום מסיבי ומטעה. שאלתי חבר (שכבר מזמן איננו ילד) מה פתאום הוא אוכל במבה? התשובה שלו היתה, והוא התכוון אליה בשיא הרצינות, כי זה מה שהוא שמע "מה, זה טוב! זה ויטמינים! למה נותנים את זה לתינוקות?" בבקשה - דפקנו לילדים את חוש הטעם הטוב והבריא, וגם לעצמנו על הדרך. * אף אחד לא העלה על דעתו לפרסם שוקולד או סוכריות או ביסלי כמשהו שבריא(!) לילדים. משום מה הבמבה עברה על החוק הבלתי כתוב הזה, וצריך להביא את הדברים על תיקונם - בהקדם.

למעלה