ושוב, כינורות.

מני.ת

New member
ושוב, כינורות.

חזרתי לכינורות. התבניות של הכינורות בעובי סנטימטר אחד, מה שמקשה את המילוי. זה מצריך דפנות דקות במיוחד, ומילוי נוזלי במיוחד. הפרלין הזה ממולא במילוי יקר במיוחד. נאנאש שוקולד וספינת הדגל של Grand Marnier , זהו ה Grand Marnier 150 Year .

Rockamora

New member
וואווווו ../images/Emo2.gif

גראנד מרנייר 150 שנה?? חבוב, דבר כזה לא שמים בשוקולד- דבר כזה שומרים בכספת!! נראה נהדר מני. הטעם טוב?

GOLDON

New member
נראה ממש שיגעון היכן...

ניתן להשיג תבניות מסוג זה? ואולי נישמע משהו על המילוי שעושה חשק ל...

מני האם אתה מוכר את היצירות?

ואם כן, היכן? או שאתה מכין רק להנאתך ולהנאת קרוביך ? פשוט יפהייפה. כל הכבוד !

camelia1

New member
כשאני משתמשת בתבניות שטוחות

אפילו בעובי פחות מסנטימטר (השימוש בקנה מידה ביתי, לא תעשייתי) ויש צורך בשכבת שוקולד דקה - אני משתמשת במכחול דק לסיוע במריחה דקה ואחידה של השוקולד, מקפיאה, ואז קל להכניס כל מילוי בכמות הדרושה, ולו הקטנה ביותר, ולשים מעליו את שכבת השוקולד התחתונה (תהיה תחתונה לאחר היפוך התבנית).

Ambrosius

New member
כן!

ועשיתי. אני אוהבת אתגרים (ככה כותבים??) יש לי תבנית עם הלוגו שלי 5 סמ. אהבתי מאד את הרעיון עם הצ'ילי!! בדיוק מתאים. מיליתי אם גנאש ווניל והרבה פרנג'ליקו - שיהיה רך וטעם בולט - כי השכבה דקה כמובן. אהי מקווה שאקבל רעיונות לדרך חכמה למלא!

מני.ת

New member
הקפדה על פרטים.

עשיתי פעם לבבות כאלה. משהו בגודל של M&M , משהו שמיימי אבל עבודה קשה שלא מהעולם הזה. מצד אחד את צריכה לעבוד עם שוקולד נוזלי למדי בכדי שדפנות הקונכיה יהיו דקות מאד, מצד שני, אם יש פרטים מסובכים או לוגו בתבנית, אז חבל על הזמן עם הנסיון הזה מאחר ויש יותר מסיכוי סביר שזה יתחרבש לך. דפנות דקות מאד מתאימות לקונכיה חלקה ובלי פרטים מורכבים. בכל אופן ובהנחה שהתבנית לא מורכבת מדי שימוש בהקפאה חשוב בחלק מהשלבים.

Rockamora

New member
למה? :S

לא ירגישו את המילוי
זאת תהיה שכבה ממש ממש דקה של מילוי.. אבל את תמיד יכולה למלא את זה בגנאש שוקולד עם צ'ילי. זה מחזק טעמים בצורה מדהימה. וחריף בצורה מחרידה.

למעלה