ושוב.. כואב..

ושוב.. כואב..

והרגשת הלבד מגיעה אחרי הרבה זמן שהיא החליטה לעזוב קצת. לא נותנת מנוחה. אני לבד. וכואב. ועצובה. ושוב חוששת. ושוב לא מבינה. לבד. ואין למי לפנות. מצטערת.

קשה להסביר.

לא מוגדר.. ימים כאלה .. כאילו שכולם מתרחקים ולא מצליחה להגיע אליהם.... ימים כאלה. מזמן לא היו לי אלא רק לרגעים ספורים.. אוףףףףף. שני.

בואי אני אסביר לך משהו על עצמי..

את רואה את הדממה הזו? כן? תסתכלי טוב טוב עליה. היא מנסה לומר דברים ולא הולך לה. את לפחות מוציאה. ואולי הם קצת כועסים על היום ואתמול? ואולי הם עסוקים? לא הכל אשמתך. מה את רוצה עכשיו? אני כאן. ואנסה לעזור. מה את רוצה? הדממה שלך.

את יכולה. את מסוגלת!

אני הדממה, את לא.. את בים.. יש לך שקט. ואני יודעת שזה אפשרי. אני כאן. ורצית שיהיה מישהו. נו? ספרי לי.. תכתבי מה את רוצה. יודעת שזה קשה. יודעת שזה כואב. אני בטוחה שאת מרגישה כאילו אין אף אחד. אבל יש. תני לי. תני להם. יותר מכל תני לך. ~~ הדממה שלך.

הילדה רוצה..

הילדה רוצה חיבוק.. היא רוצה לשיר מול מראות.. היא רוצה את סבתא.. היא רוצה לקפוץ.. היא רוצה לצחוק.. היא רוצה להאמין שאין רע בעולם והכל רק טוב.. הילדה רוצה.. חיבוק.. אבל אני לא. אני חזקה. אני לא צריכה כלום...........

את שוב בורחת..

אני אומרת לך שוב ושוב ושוב. ואת מסרבת להקשיב. מותר לך לדרוש. באמת. לכולנו יש ימים טובים ורעים. מותר לך להודות שאת לא חזקה. ואני אוהבת אותך באמת. ואני מכירה איך הראש שלך עובד אפילו יותר טוב ממך. ואל תחשבי לרגע שאת מוזרה. אני לא אתן לך. מה את עושה בשביל עצמך מחר בבוקר? מה הם יכולים לעשות בשבילך מחר? את רוצה לברוח.. אל תיתני לעצמך. תישארי כאן. הדממה שלך.

לשתי הקיפודות החמודות

אני קוראת את השרשור שלכן עכשיו ונורא מזדהה איתך, שני. אולי נכנס לצ´ט ונמשיך שם את השיחה?

תודיעו לי מתי אתן נכנסות

אם אתן רוצות כמובן. בינתיים, שני, הלכתי לפורום של סהר וראיתי את ההודעה שלך בשרשור. אולי בכל זאת נוכל להמשיך לדבר פה בצ´ט?

אני רוצה חיבוק!

אני רוצה לישון אני רוצה לכתוב אני פוחדת מיום ההולדת שלי. אמא מחייכת ואומרת "השנה את חוגגת" ואני פוחדת.. אולי אני אשאל אותם והם לא ירצו? הוא כבר ענה לי כן. אבל מה עם זה יהיה רק אנחנו? אוףףףףףף. חשיבת יתר. את אומרת לי להגיד להם? לדרוש? איך אני יכולה לעשות את זה? אסור לי. את לא מבינה?????? הולכת עכשיו. אל תיתני לי להישאר. חייבת לברוח .. בורחת מעצמי.

deep ocean

New member
שני יקרה!!

עכשיו סיימתי לדבר בטלפון, היתה שיחה ארוכה! סורי שלא הייתי שם בשבילך אוהבת אותך ורק עכשיו קראתי מה עבר עליך כל הזמן הזה את עדיין פה?

deep ocean

New member
הולכת לישון תיכף

רק רציתי לשלוח חיבוק, אמיתי מכל הלב ומצטערת שלא הייתי שם בשבילך. באמת. דווקא שכל כך היית צריכה. אוף.

למעלה