ושוב... חיים שכאלה

angel151

New member
../images/Emo24.gifסוף סוף יש לי זמן אז מה??

ערב טוב לכולם. אני עכשיו נכנסתי מה זה לעצבות שחבל על הזמן. אז שמתי לי פול ווליום אביב גפן אחרי מסע קניות שערכתי היום, שטיח לסלון, שולחן לסלון, פרחים והרבה פרחים וצמחים והבית נהפך לחמים כזה וכיפי כזה..אבל מה... לא יודעת לא יודעת.. אף אחד מיכם לא שם לב לעובדה שהזמנתי אתכם אלי.. טוב אולי אתם עסוקים בדברים יותר חשובים עכשיו.. אז אים בא לכם או מישהוא יחשוב עלי שימו מסר למה אני נמאס לי להתחנן כאן. אני בלילווווות כאן.. אויייש אני יוצאת היום אולי.. ביי.. נופרי נו מה את אומרת??

angel151

New member
אני הולכת לאיבוד.. עצבנית ...

עצבנית שחבל על הזמן.. הודעת יום הולדת לג´ס גם נעלמה מכאן הילדים מקללים אותי אני בקריזה על כל העולם. הצילו.... ..אני בקריזה על כל העולם הערב הזה.. אל תעשו טובות

angel151

New member
../images/Emo20.gifישששש העסק שוב עובד

לאחר מאמצים רבים כי אני גם בפורום אחר שוב אפשר לשלוח מסרים והודעות אז חברים יקרים מתנצלת אני שלא כל כך השתתפתי והתעצבנתי על כך שאנני מסוגלת לשלוח תשובות לחברים יקרים שלי במסרים וגם לא כאן. אז אוהבת אתכם מאוד ,מקווה ששירן מרגישה יותר טוב,ואל תתלוננו על עבודה רבה,ניקולי הכל יהיה בסדר , ושימו לב כן שימו לב!!! אני עומדת לנהל פורום.... כן כן אז עידכונים בהמשך..... חולה על מחשבים,אינטרנט,ובכלל אוהבת ללמוד הכל!!! ועל הכל.... בנתיים לא מגלה יותר ..

angel151

New member
../images/Emo185.gif קררר לי אני הולכת לישון

כולם הלכו לישון, אני שומעת לי שירים באוזניות, כל כך לבד כאן בודדה .. אוקיי אז לילה טוב יקיריי חלומות פז ומחשבות טהורות. אוהבת אתכם וגם אותך סידוש .. ביי לילה טובבבבבבב

ושוב... חיים שכאלה

אנג´ל 151 אני מבקשת להפסיק להציף את הפורום בהודעות כמו הלכתי לעשות פיפי או הרמתי ת´טלפון הכלבה השתינה והדג חירבן די חלאס זה לא פורום הי ובאיי אני מבקשת לא לעדכן פה את החברה על כל מה שקורה ואם את כבר כותבת משו תשרשרי את זה ואל תפתחי הודעות חדשות זה כבר גובל בחוצפה!!!

angel151

New member
../images/Emo24.gif טוב לפעמים זה קורה לי

את כל כך כועסת עלי.. לא מבינה מדוע?? מה כבר קרה ?? על מה בדיוק את מדברת?

angel151

New member
יש כאן בעיה .. ג´ס דברי איתי במסרים

משהוא כאן לא עובד כמו שצריך.. ניסיתי מספר אפשריות ולא עובד

למעלה