ושוב חזרתי ..

Just NATI

New member
ושוב חזרתי ..

ושוב בשביל לשפוך... אני אוהבת אותו, הוא כזה מקסים, מדהים, מרגיע, אם יהייה משהו אני יהייה הבחורה הכי מאושרת בעולם אבל אני יודעת שאני אשלם על זה ביוקר. ביום שיקרה משהו ביני לבינו אם בכלל, אני אצטרך לבחור... הוא או אחי. אחי הבהיר לי חד משמעית שהוא לעולם לא יקבל את זה אם אני אצא עם אחד החברים שלו... ונכון שאחי הדבר הכי הכי יקר לי בעולם והחבר שהכי קרוב אליי רק חבל שהוא לא יכול לראות מעבר לעצמו. הוא לא מתחשב באושר שלי ואלוהים רק יודע אם אצליח לאהוב שוב בעוצמה שכזו. לעולם לא הייתי מסכנת את החברות שלי עם אחי בשביל סטוץ, או סתם שטויות. אני אוהבת את החבר שלו כבר 3 שנים... אני צריכה אותו איתי. נמאס לי שאחי השתלט לי על החיים, אני מרגישה שכל החיים שלי סביבו. בלי אחי אני לא יכולה לנסוע לטייל (כי אבא נותן רק לו את הרכב לטיולים), תמיד החברים שלו באים קודם, הסידורים שלו, הוא והוא והוא. אני כ"כ אוהבת את אחי שאני סופגת ושותקת. כי גם להתעמת איתו לא ייתן כלום, כי הוא לא מקשיב ואני גם לא רוצה לאבד אותו... אם אבדתי את אחי איבדתי את כל עולמי. אבל אין לי כוח ליחס שלו יותר.... יחס מזלזל...חסר התחשבות, אגוצנטרי ברמות קיצוניות והוא לא מצליח לראות את זה. אולי ההפרש גילאים ביננו כן מפריע\משפיע, 5 וחצי שנים לא בא ברגל... ואני הגדולה וכאילו אין לי שום קרדיט אצלו. אוף, שונאת להיות עצובה. תודה שנתתם לי לשפוך.

tutit1005

New member
שלוםjust natl

האם מותר לדעת בת כמה את? אני חושבת שמגיע לך לאהוב ..לחוות את הרגש להיות נאהבת.. בלי שתצטרכי לבחור בין אהוב ליבך ואחיך או לכל אדם אחר תדעי שיש לך חיים משלך וזכותך המלאה לקבל בהם הערכה כבוד ויחס הולם אחיך כבודו במקומו מונח חי את חייו נכון שאתם חיים בהרמוניה ואת נורא קשורה אליו אבל דיי חישבי שאת לא יכולה כל חייך להיות תלויה בו בני את חייך בצורה שלא תפגע באף אחד דעי שזה לא משנה אם את הגדולה או בת זקונים חשוב שכל אדם בחיק משפחתו ..בחברתו בכלל יקבל יחס של הערכה וכבוד צאי לאהוב זה זמן שלך תהני ואל תחששי דברי עם אחיך שיחה גלויה ומהלב אני מאמינה שהוא יבין כי בעצם גם הוא וודאי יודע מהו הרגש הזה.. מאחלת לך הצלחה שבת שלום תותית

היי נתי../images/Emo24.gif

את צריכה לעשות רק מה שטוב לך, אלה החיים שלך, עם מה שאת בונה את הולכת לחיות. אחיך יכול לייעץ, לתת יד אבל לא יותר מזה. בטח לא להחליט בשבילך, אם תתני לאחר להחליט בשבילך איך תדעי להתמודד לבד בחיים? את אוהבת אותו, הוא אוהב אותך, את מרגישה שהוא ראוי לך, לכי איתו, לכי עם מה שאומר ליבך ולא אחיך ולא אף אחד מהסובבים אותך. אם יש ביניכם קשר של דאגה אחד לשני, תמיכה, חברות, אז שידאג להניח לך להיות מאושרת עם מי שאת רוצה. וכמו שאמרה תותית, את יכולה לעשות זאת על ידיי שיחה איתו, להבהיר לו שאלה החיים שלך.

Just NATI

New member
תותית ורחל../images/Emo124.gif

תשובה לשתיכן המקסימות
אני בת 26, אחי בן 21 והחבר שלו בן 21.... (כן כן, צעיר..) אני לא יודעת מה הוא מרגיש אליי, זה עניין מאוד רגיש. אני מחכה לו... יש לו עוד את דרום אמריקה לעשות, אני לא רוצה להפריע לו בתקופה הזאת של חייו. וגם אם הוא מרגיש אותו דבר אני לא רוצה להעמיד אותו מול אחי... הם חברים כל החיים שלהם. בקיצור... זה סיפור ממש ארוך וכולו כתוב בפורום הזה במשך ה3 שנים האחרונות. ואני מנסה לצאת עם גברים אחרים, אבל לצערי כבר כמעט עשור שלא התאהבתי. (חוץ מבאותו בחור)

למעלה