ושוב זה קרה......

ושוב זה קרה......../images/Emo7.gif

הלחץ, הפאניקה, המחשבה על הלא נודע..... הסלולארי לא זמין! בבית לא עונים! והם שם-ואני כאן! ואיש לא עונה לי...ואני לבד-בוכה-סתם כך רק מהמחשבה שאולי?? אולי?? אולי הם שם!!!שם בשוק בנתניה! אחותי הקטנה, אחייני הפעוט, הגיס, הדודים, הדודות..... הסלולארי לא זמין! בבית לא עונים! והם שם-ואני כאן! אחרי שעה של נסיונות חוזרים ונישנים, הצמדות מטורפת לכל הערוצים-שמעתי את הצלצול לו ייכלתי יותר מכל הדברים! "אנחנו בסדר אחות, אל דאגה-שוב הסלולארים והקווים קרסו תחת המעמסה!" אויייייייייייי-נתתי שוב את אנחת הרווחה של הפולניה! איזו טלטלת נפש אדירה! ואני כל כך רוצה לחבקם ולנשקם-סתם כך בגלל שהם שם-ואני עדיין כאן!!! ושוב זה קרה..... הם שוב ניצחו אותי-אלה שגורמים לטרור הנורא!

redredole

New member
אני כל כך מבין אותך

חוסר הישע באותו הרגע אי הוודאות המחשבות שרצות בראש מי? מה? אבל בסופו של דבר כולם בסדר ואני שמח איתך למרות שמשפחות אחרות חייהם השתנו שם ללא הכר אז לך
ולזכר הקורבנות

קורין1

New member
לצערי פרח....

כמעט אין אחד שלא עובר את הדאגות הללו, עם תדירות הפיגועים מי לא דואג... אני שמחה שהכל בסדר אצל משפחתך, משתתפת בצערם של אלה שנפלו קורבנות בידיי המרצחים.

פלסטיק

New member
משהו שלפעמים עוזר

תשלחי SMS עם הבעת דאגה ותבקשי שיחזירו לך SMS מרגיע ומשהו שטוב עוד יותר: שישמרו לעצמם כבר בזיכרון של הסלולרי הודעת "שרב כבד" ושישלחו אותה לכל דורשי שלומם וטובתם במידת הצורך עוד לפני שאת שולחת את השאילתה. פעמים רבות כשהרשת נופלת לשיחות היא עדיין פנויה למסרים (תאמיני לי אני כבר ותיק בקטע הזה).

למעלה