ושוב זה קרה לי ...

bonbonita2

New member
ושוב זה קרה לי ...

ובטח רובכם אם לא כולכם ירימו גבה ויצחקקו ויזלזלו ...
אבל כן זה קרה לי שוב!!
בדיוק כמו בקריאת הספר, נטרפתי מה תאורים כך גם בסרט..
הסצינות של השליטה הטריפו אותי מאוד
השתוקקתי להיות שם במקום השחקנית בין ידי השחקן
באופן בו הוא נוגע בה
באופן בו הוא פוקד עליה
באופן בו הוא מצליף בה אבל אוהב מאוד
הניגודיות הזו בין שליטה וכאב לבין אכפתיות ועונג
מדהימים אותי..
סקס רגיל כבר לא מרגש אותי
כאילו אוכלת מאכל תפל ללא תבלינים
שהטעמים לא חוגגים לי בפה
אין את אלמנט ההפתעה
החשש הזה מעונש מכאב
ללכת בין הטיפות
לעמוד באתגר
ולקבל את האורגזמה הזו שתעיף אותי לשמים..
אוח
כל זה רק בראש שלי
מעניין אם זה ככה במציאות
ואל תגידו שהסצינות בסרט מנותקות ממציאות !!!

זהו הוצאתי
יכולים לרדת עליי שמתי שריון

Dan_Kap_

Active member
זה לא ככה במציאות

במציאות זה הרבה יותר טוב - וגם לא תלויים בגחמות של הכותבת והתסריטאים ובצורך שלהם להשתייך ל-Mainstream גם בסרט על בדסמ.

bonbonita2

New member
ממממ יותר טוב זה אוחחחח

מה למשל יש במציאות יותר טוב מהסרט?
ועוד שאלה שתמיד עניינה אותי..
האם השולט מתכנן את המפגש בראשו מ אלף עד תו ?
ממש משקיע מחשבה באיך ומה יהיה לפני ואחרי?
ומביא צעצועים בהתאם?
האם הוא לא מרשה להשלטת לשבש לו את התכניות?
או שלפעמים זורם איתה?
&nbsp

Dan_Kap_

Active member
זה כמו

זה כמו ההבדל בין סקס של טוב לבין אוננות - אמנם אוננות וסרט/ספר טובים מתרחשים בעיקר בתוך הראש שלך, אבל כשיש עוד שותפים/ות וזה זורם פשוט אי אפשר להשוות.

נכון, כמו בדימוי של אוננות, צריך לתקשר עם אנשים, אבל התוצאות פשוט בליגה אחרת.

ולשאר השאלות שלך אין תשובה אחידה, לפחות עד שיתכנס המכון לתקינת הבדסמ ויפעיל את הועדה להגדרת תקן התנהגות של שולטים/ות אמיתיותtm.

הנה התשובות שלי:

האם השולט מתכנן את המפגש בראשו מ אלף עד תו ?
ממש לא. אבל אני אוהב לבנות ולהבנות טקסים.

ממש משקיע מחשבה באיך ומה יהיה לפני ואחרי?
כן ולא. אני חושב במונחים של טקס פתיחה, אוסף אפשרויות לפי מצב הרוח והמכנים המשותפים. אני גם מתכנן טקס סיום ודואג לתכנן זמן לאפטרקייר ולהירגע ביחד.

ומביא צעצועים בהתאם?
בתוך התיק השחור שלי יש אוסף מגוון של הצעצועים החביבים עלי. אני בדרך כלל משתמש בסביבות 10% מהם בסשן, לא בהכרח אותם 10%.

האם הוא לא מרשה להשלטת לשבש לו את התכניות?
או שלפעמים זורם איתה?
אני אוהב את המשחק בין המוחות ולכן אני לא רואה שיבוש במה שעולה תוך כדי המשחק המשותף.
נסי לחשוב במונחים של תאטרון אימפרוביזציה שמתחיל עם נושא מסוים ומשם ממשיכים לאלתר ולזרום.

bonbonita2

New member
ככל שאני קוראת יותר

הסקרנות גדלה בהתאם..
כל התיאור של החשיבה לפני ואחרי, ההשקעה הזו
זה בטח מצריך היכרות טובה מאוד עם הבחורה כדי לבנות משהו שיתאים גם לה ..
ובכלל כל המשחק הזה, נותן משמעות אחרת לסקס
זה לא עוד החלפת נוזלים ואורגזמה, אלא משהו מחושב יותר
מתוכנן יותר שאי אפשר לדעת איך מתחיל ואיך ימשיך ..
תודה על התגובה המפורטת :)
יאמי..

A לוןA

New member
אני יכול להגיד לך

שפעם הייתי ממש מתכנן סשנים בראש- מה יהיה, מה יקרה אחרי מה וכו'.
אחרי כמה שנים, הסתכלתי אחורה והבנתי שמכל הסשנים שתכננתי, אפילו אחד (!!) לא התקיים כמו שחשבתי בהתחלה, אפילו לא קרוב.
אז יש לי בראש בדרך כלל את ההתחלה, ויש לי בראש מסגרת כללית- ומשם הכל זורם, כמו בכל מפגש מיני- יש את מה שבא לך לעשות לפני, ופתאום משהו שקורה מסיט את תשומת הלב, או שפתאום בא לך לעשות משהו אחר, או שהנסיבות משתנות ועוד 1001 תרחישים.
&nbsp
אז יש תכנון, ויש מציאות, והן לא תמיד עולות בקנה אחד (ולאו דווקא לרעה)

DogsPCI

New member
חחח... ענק אתה אלון :)) אני לגמרי מסכים איתך...

&nbsp
הזכרת לי את עצמי כשהתחלתי לעבוד עם כלבים :). בהתחלה הייתי מדבר קצת בטלפון ומגייס מידע... ואז הייתי מגיע עם תוכנית כל-שהי שאני מתכנן ללכת לפיה. אבל בדיוק כמו שאמרת, לא הייתה פעם אחת שבאתי עם תוכנית והיא יצאה לפעול! חחח... מאוד מהר שיניתי את הגישה, לגישה של צנחן - דופק בדלת, צועד/צונח פנימה - ופשוט מתאים את עצמי למצב בכל שנייה ושנייה.
&nbsp
ובכלל, אני לא מבין איך אפשר להתנהל בסיטואציות אינטימיות/מיניות דרך המוח ובצורה מבוקרת/מתוכננת מראש, זה מאבד את כל "הקסם" עבורי.
&nbsp

זה כמו כל דבר אחר

בחיים שמצריך ביטחון וניסיון.
בהתחלה צריך לתכנן כדי להרגיש ש"אני יודע מה אני עושה" ובמשך הזמן ועם הניסיון כבר אין צורך בזה.

bonbonita2

New member
אופסי שכחתי לרשום

סרט 50 גוונים של אפור
לא לסקול אותי

Tranquility40

New member
50 גוונים

כן, יש מספר סצנות מדליקות, אך מעבר לכך יש מספר בעיות בספר ועוד יותר בסרט.
&nbsp
מה שבעיקר מפריע לי זה שבסרט כריסטיאן מוצג כאדם שעבר טראומה בחייו. כבנה הביולוגי של זונה מסוממת שהתאבדה הוא הפך לסדיסט (הסצנה בה הוא מזיע כחולה רוח בזמן שהוא מצליף בעכוזה של אנה מגוחכת בעיניי). "I'm a sadist, Ana. I like to whip little brown-haired girls like you because you all look like the crack whore -- my birth mother."
כריסטיאן לא צריך את אנה, הוא צריך טיפול פסיכולוגי.
&nbsp
באופן כללי כרסטיאן מוצג באדם אובססיבי העוקב אחרי אנה ובעיקר מנסה לשכנע אותה לחתום על חוזה יחסי דום-סאב ומבלי שהוא מוכן (או מסוגל) להיות במערכת יחסים אמתית.
בשורה התחתונה כריסטיאן מתנהג כמציצן שבעצם היה אמור להיחקר במשטרה ובכלל, הוא לא אדם מעניין ועמוק אלא יותר קריפי ורדוד.
אפשר לומר שכריסטיאן חוצה כל הזמן גבולות (כמו הפריצה לביתה) בעוד BDSM כל כולו עוסק בגבולות.
&nbsp
הדמות שלו היא לא של שולט, אלא של אדם אובססיבי המנסה לאלץ את אנה לקבל מה שנראה בעיניה ככאב ועונש כשהוא כלל לא מנסה להסביר לה שמדובר בהכוונה של השולט את הנשלט ולקיחתו למקומות מרגשים תוך כדי אינטימיות בין בני הזוג.
הרעיון הוא שצריך להיות אמתי, אוהב, פתוח וגלוי דווקא ב BDSM וכריסטיאן הוא בדיוק ההפך מכך.
&nbsp
BDSM זה היפתחות לבן זוגך עליו אתה סומך, כדי שייקח אותך למקומות המוגדרים היום כטאבו אך בדרך אוהבת כשאתה חש בטוח לחלוטין בכוח שיפוטו. זה ממש לא מה שקורה בספר, אפילו להפך.
&nbsp
ובאופן ספציפי הסרט מאוד חמור וקודר, ומהי מערכת יחסים (גם BDSM-ית) ללא הומור?

bonbonita2

New member
ואו השארת אותי ללא מילים..

הניתוח שלך והפרשנות נכונים מאוד
למרות שאני לא ראיתי את זה ככה
ראיתי את האובססיה שלו אליה כאהבה מחמיאה ולא מציקה..
הוא דיבר גם על חברה של אימו החורגת שהפכה אותו לעבד בגיל 15 ובמשך עשור היה עבד שלה כאשר היא מבוגרת ממנו בהרבה שנים.
זה באמת מציג אותו כאדם חולה ...
&nbsp
הדבר היחיד שהמיס אותי בסרט זה הסצינות והרומנטיקה
&nbsp
זוכרת לפני שנים ראיתי סרט בו האנשים מגיעים לאורגזמה מצפייה בתאונות דרכים
או מפציעות כאלה ואחרות במהלך הסאשן ובדם חם שזורם מהפצע
הרמתי גבה ולא הבנתי מאיפה הכותב שאב את הרעיון ההזוי הזה
אבל היום אני חושבת שיתכן שיש כאלה שזה מענג אותם
&nbsp
לא זוכרת איפה קראתי אבל משהו בקשר בין כאב ובין התעוררות מינית שאחד משפיע על השני במוח האנושי..
&nbsp
לא יודעת לגבי הומור, אבל אין ספק שהוא מוסיף המון
ומרכך את הרצינות החדה של האדון :)

DogsPCI

New member
למה שמשהו ירצה לרדת עליך? אם זה מה שמדליק אותך,

מעולה! עופי על זה :)).
&nbsp
נ.ב. המציאות יכולה להיות כל דבר שתכווני אליו... בטח בנוגע לסקס ויחסים אינטימיים :).
&nbsp

bonbonita2

New member
כן ..,

אני עוד אעוף על זה :)
הזמנתי זוג כנפיים, אמרו לי שמחר באים להרכיב לי :)
&nbsp
ירדו עלי, כי התרשמתי שגם הוונילים לא אהבו אז המומחים כאן?
אבל שמחה שלא סקלו אותי
&nbsp
אוהבת שיורדים אבל באופן אחר

DogsPCI

New member
לא הבנתי... הזמנת שולט או מסך-ענק? :).

&nbsp
האמת שלא ראיתי את הסרט... אולי אצפה היום :)). בכל מקרה, אם את מתחברת לאווירה בסצנות, אז מה זה משנה מה המומחים אומרים? מה גם שאני בטוח שכל אחד לוקח את הסצנות הנ"ל למקום שונה. מסכים איתך על כך שבהתחלה נמשכים למה שנוצץ, כן... ילד/ג'ובניק יתלהב מסרט פעולה - אני דווקא מקנא בהם :).
&nbsp
ורק אסייג, בעבר כתבו פה מספר דברים על חוסר דייוקים במסגרת הרקע, וכן על עברה של כללי הבטיחות או ההסכמה. ופה אני בהחלט בעד להבין מה צריך להיות במציאות - לפני שמנסים את זה במציאות.
&nbsp
אגב, שאלת את אלון פה האם יש הסכמה על סרט שכן משקף את השליטה כמו שהי... לדעתי, כל אחד חי בסרט שלו, ודי בטוח שהוא עצמו משקף את השליטה כמו-שהי. - לטוב או לרע.
&nbsp
&nbsp
אמממ... אין כמו ריח של אישה...
bonbonita, לא לשבש אותי על הבוקר!!
&nbsp

bonbonita2

New member
ממממ והשאלה המתבקשת

ממה שולט כמוך מתלהב?
מה יכול לשבש לך את הבוקר? :)
והאם ראית את הסרט אתמול?

DogsPCI

New member
שאלות טובות... אני אתחיל מהסוף...

לא, לא ראיתי עדיין... אולי היום :)). יש לי עם זה קצת בעיה, כי אם הוא ישעמם... אז בעסה, ואם הוא דווקא יעורר בי משהו... אז אין לי כרגע על מי להוציא את זה. ככה שבכל מקרה - התסכול מובטח! אבל אני אעשה מאמץ, במיוחד עבורך :).

הרבה דברים יכולים לשבש לי את הבוקר... זה לא מוגדר, ואפילו צריך להפתיע אותי קצת :). אתמול הצליח לך עם - "אוהבת שיורדים אבל באופן אחר
", לכמה שניות הייתי איתך בחוויה
.

ולגבי - ממה שולט כמוך מתלהב? ... זה מסובך... :).

עניין היותי שולט הוא לא כל-כך ברור כרגע :) גם בגלל הסגנון שלי, וגם כי יש לי קו-אדום כרגע לגבי שליטה באנשים (זו הסיבה שאני מבקר פה בפורום... מנסה להבין את העניין). אני יותר "שולט-נגדי" אולי מאשר שולט, כלומר לי אין איזו תוכנית או משהו שאני רוצה להשיג. אני יותר ראקטיבי מאשר אקטיבי. כלומר, אני חייב שהצד השני יהיה דינאמי מאוד, ואקטיבי ובהחלט שגם ינסה להיות דומיננטי בעצמו ולפעמים שגם קצת יתגרה בי - ואז אני מגיב לזה, ובסופו של דבר מה שאני רוצה שיקרה - קורה. ככה שעם מישהי פאסיבית - לא יתעורר בי כלום בנושא.

אז בהמשך לזה, אני לא בטוח שאצלי השאלה הנכונה היא - ממה אני אתלהב? ואולי יותר נכון אצלי לשאול זה - ממי אני אתלהב? אני צריך מישהי שזקוקה לריסון, אבל במידה שפויה חחח... שילוב של ביישנות וחוצפה, פראות ועדינות... שולטת ונשלטת, אההה - אני מת על הניגודיות הזו אצל נשים.

ודבר אחרון, להודיע מה מלהיב אותי - יתן לך כוח עלי :).
את רוצה כוח עלי? בכיף, אבל תצטרכי להרוויח את זה וללמוד בעצמך... ;).
מה גם, נשים שונות יכולות להלהיב בדברים שונים... - אמיתי.
וחוץ מזה... כבר כתבתי יותר מדי ;).

bonbonita2

New member
מממ כתבת בטוב טעם :)

התענגתי לקרוא..
לא ממש הבנתי את הגדרה שלך לעצמך, שולט או נשלט..
או שיש סוגי שליטה?
שולט רק במי שתעשה לך את זה באופיה? אבל זה ככה גם בכל קשר..
כל נשלטת מאתגרת בהתחלה עד שלומדת לציית אם בכלל..
&nbsp
קיבלת אישור לא לראות בינתיים, כי באמת הסצינות מטריפות בעיניי

&nbsp
ממ ניגודיות תמיד מעניינת , אתה לא תדע איזה צד יצוץ, זה שיתגרה או הביישן

חחחח
מענין

למעלה