ושוב זה קורה.....

שלום30

New member
3 הרוגים, 1 קשה, 8 בינוני 7 קל

נכון לרגע זה מקווה שלא יהיו יותר

כל ההרוגים חיילים.

המפגע זוהה נורה בראשו, ובכל זאת גרם לאסון. תוך כדי הקלדה מתקבל אצלי באיתורית דיווח על דקירה ביפו, מד"א בדרך.

epi

New member
בקשר לפיגוע...

לצערי היום הייתי בלוויה של רס"ל עמיהוד חסיד ז"ל, הייתי אצלו בלוויה לא בגלל שאני מכירה אותו אלא בגלל שהוא נקבר בראש העין ואני השבוע בסיפוח בתחנה...ולצערי נפל לי משמרת על הלוויה שלו ואיבטחנו את הלוויה וזה היה פשוט נורא אמא שלו הגיע לבית העלמין שבר כלי היא ממש בכתה ברכב שהיא באה איתו ובזמן הלוויה היא גם התעלפה ואח שלו ממש צרח לגופה של אחיו....ואני בתוך שלא מכירה אותו פשוט פרצתי בבכי.... ולצערי הבן של רס"ן תמיד מסר הוא ידיד טוב של אחותי אני רוצה לאחל החלמה מהירה לכל הפצועים בכל הפיגועים שהיו ולחזק ת ידם של המשפחות השכולות בגלל השנתיים הנוראות שאנחנו עוברים בארץ שלנו... תהיו חזקים

epi

New member
יש טעות במשפט אחד

....ואני בתור אחת שלא מכירה אותו פרצתי בבכי....

יהי זכר ההרוגים ברוך הי"ד.

אחלמה מהירה לפצועים. ליבי עם המשפחות השכולות. ועם הפצועים.

מתנדב

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך, ורפואה שלמה

לפצועים, שישובו במהרה ובשלום לביתם.

אפרתי

קראתי תמיכתב פשוט הלב שלי ניצבט ממש כואב לראות את זה ראבק לא מגיע להם למות ככה! שמרי על עצמיך רועי

לאף אחד לא מגיע למות ככה.

אך צריך לקלוט, ולהבין, ולהעביר את המסר מעל כל במה אפשרית. 2 עמים, על אדמה אחת, לא יכולים להסתדר. זה היה עם הכורדים בעיקר. זה היה עם הכורדים בטורקיה. זה היה עם המחתרת האירית בבריטניה. זה עם הפלסטינאצים פה. רק טרנספר יביא שלום.

למעלה