ושוב השוטר ההורג..

ושוב השוטר ההורג..

ב"ה רק שבוע שעבר כתבתי מעל גבי פורום מכובד זה, על שוטרים שנוהגים כמטומטמים, כאילו הכביש של אבא שלהם. רק שבוע שעבר דרס שוטר ילדה בת 18 שחצתה כביש. רק שבוע שעבר העיף שוטר מפגר דיקט על ראשו של רוכב האופנוע. התוצאה הרוכב איבד שליטה, נכנס בשוטרת, הרג אותה, ונהרג. ושוב היום שוטר הורג!!! עד מתי???????????????????????? שוטר תפקידו להגן על האזרח, לא להרוג אותו!!! שוטרים / מתנדבים תתעשתו!! פלא שאח"כ בסקר שונאים אותנו? לא שונאים בגלל התנכלויות, כי אנחנו לא מתנכלים לאיש, שונאים אותנו כי אנחנו מרגישים שהכל מותר לנו! שהכביש של אבא שלנו.. דיי עם זה, דייייי!!!! לכתבה המזעזעת מהיום: צעירה נהרגה בתאונת דרכים בשפלה מכונית פרטית ומכונית משטרתית התנגשו חזיתית. נהגת הרכב הפרטי נהרגה והשוטר נפצע קל. במשטרה מעריכים כי אחד מכלי הרכב סטה ממסלולו אלי סניור צעירה בשנות ה-20 לחייה, נהרגה הבוקר (ב´) בתאונה דרכים קטלנית שאירעה הבוקר סמוך לצומת שלעבים, בין רכב משטרתי למכונית פרטי. השוטר שנהג ברכב המשטרתי נפצע באורח קל. מתחקיר ראשוני של המשטרה עולה, כי רכב הג´י.אם.סי, השייך ליחידה ללוחמה בטרור (ימ"מ), היה בדרכו לרמלה. סמוך למושב בינון, בקטע כביש שמתעקל ימינה, אירעה התאונה, במהלכה התנגשו שני כלי הרכב חזיתית. המשטרה מעריכה כי ההתנגשות אירעה משום שאחד מכלי הרכב סטה מנתיבו לנתיב ממול. הצעירה נפצעה אנושות מעוצמת ההתנגשות ומתה מפצעיה כעבור זמן קצר. בוחני התנועה פתחו בחקירה וקטע הכביש נסגר באופן זמני לתנועה.

מתנדב

New member
עדיין לא הוברר, מי אשם כאן.....

ומי סטה ממסלולו, וחבל מאוד, שכבר נותנים יד מאשימה במשטרה, כשברגע שבוחני התנועה עדיין לא הגיעו למסקנה.

ידידי היקר, נכון שאין מסקנה

אבל ששלושה אזרחים תמימים נהרגים משוטרים תוך שבוע + זה טרוף!!! אף פעם השוטר לא אשם, תמיד הוא היה בדרך לאירוע / מאירוע לתחנה. חלאס עם ההצדקה, השוטרים נוהגים כמו חיות. ואני לא צריך לספר לך על זה. תקרא את מה שכתבתי שבוע שעבר. כמו שאני מכיר את הימ"מניקים, הם נוהגים כמו חיות, עברתי יותר מפעם אחת ליד שעלבים איפה שממוקם הבסיס שלהם. ומספיק לראות איך הם דוהרים בסיבוב של לטרון.. זה סיבוב כ"כ מסוכן, והם טסים שם.... שוטר שהרג, צריך לשלם על זה את כל המחיר כמו שאזרח משלם! שלילת רישיון נהיגה מונעת, ואם צריך גם עבודות שרות... שלא לדבר על שלילה במקום לתשעים יום. דייי לקטל בכבישים דייי!

מתנדב

New member
ידידי, אני לא אמרתי שהשוטרים לא

אשמים, והיו תאונות ששוטרים היו מעורבים בהם, והם נמצאו אשמים. רק לפי הכתבה הזאת ברור לכולם שמשהו סטה מהדרך, או השוטר או הרכב הנפגע. ותנחומי שלוחה למשפחה,
יהי זכרה ברוך.

alomm

New member
שמעו

הם נוסעים כמו חיות שבוע שעבר לקחו אותנו למטווח הם הפעילו סירנות בדרך למרות שאני לא חושב שבכלל היה צורך.... נסעו ב 140 ככה......... והיה קטע שעשו פנייה לא חוקית ואחד מהוואנים כימעט התהפך....

זה ברור, וחבל שזה כך.

כואב הלב, שאלו האמורים לשמור על החוק, דורסים את החוק בגלגלי הניידות. ובדרך דורסים גם אזרחים ומסכנים את שלום הציבור.

שלום30

New member
אין ספק שגם הם משתנים לרעה

המתח היום יומי במדינה כולל כל ההתראות ועומס העבודה הנופל על ראש השוטרים, גורם להם להשחק. חד וחלק ללא שום טשטוש והחלקת המעשים. הם צריכים קורסי רענון ואפילו הייתי מציע פסק זמן במירוץ המטורף הזה לטובת עבודה ותפקידים יותר קלילים. נניח לתקופה של שבועיים או חודש. כמובן שבגלל חוסר האדם והתקציב ממנו סובלת המשטרה והמדינה, לא יעשו ככה וחבל. גם בצבא מחליפים יחידות שמירה על גדר מערכת ומקומות אחרים בגלל ההשחקות והיעילות היורדת של החייל.

מה הקשר?

ב"ה שלום, אולי תועיל בטובך להסביר לבור ועם הארץ שכמוני, מה הקשר בין שחיקה, לבין השתוללות וסכנה לשלום הציבור? חייל שחוק, לא משחק עם הנשק, ולא תופס טנק ומתחיל לדהור. המשטרה עצמה עשתה בדיקה לנהגי משאיות עייפים שלא ינהגו יותר מ-8 שעות. אם השוטרים שחוקים, של-א ינהגו! שיתנו לשוטרים רעננים לנהוג. שוטר עייף שנוהג = רוצח שנמצא על הכביש ברשות החוק. עם כל הנטל שנופל על הכתפיים של השוטרים והמתנדבים, אני לא מוצא שום עילה, ושום סיבה הגיונית לתת לשוטר עייף הגה.

שלום30

New member
זה הקשר ! קשר חזק וסבוך

כאשר אתה עייף גמור ושחוק אחרי 14 שעות נהיגה מורטות עצבים, ותנהג על הכביש ישיר לבית חולים לקחת אישה יולדת - מצב חירום מוסכם. OK כל מי שיראה אותך נוסע יחשוב אותך לאחד דפוק שמשתולל על הכביש. אבל אתה בכלל לא השתוללת !! השחיקה והעייפות הפכה אותך ללא רגיש לכביש ולסביבה, ואפילו אתה לא תבין מה רוצים ממך. אותו דבר הם והרבה מאנשי הבטחון. וגם החייל שמחזיק 20 שעות יום אחר יום אחר יום ובלילה לבד נשק דרוך, קורה שמרוב שעמום ומתח הוא משחק קצת עם הנשק שם אצבע החור הפליטה של הכדור ובקצה הקנה. ועיתים אפילו מפרק כדור או 2 ורושם את שמו באבק השריפה על רצפת העמדה ומדליק את זה... דבר ידוע ומקובל במצבו הנוכחי של החייל. אבל אותו חייל כשמגיע לבית לחופשה ממשיך עם אותו דפוס התנהגות, לא בגלל שהוא משתולל עם נשק אלא רק ורק בגלל שככה הוא חי עשה ראה 1000 שעות לפני כן. הגבול קצת הופך אצלו ללא רגיש ומטושטש. והוא אפילו לא יבין למה כועסים עליו, הרי במשך חודשים בבסיס שלו זה היה מקובל וראוי. רק אחד שמבין מהצד ומביט יבין מה מצבו של החייל וכמה הוא צריך קורס רענון ומנוחה נפשית ולא דווקא פיסית. אני לא מצפה ממך איציק להבין את זה כי אולי לא היית במצב של שחיקה חמורה. אבל אם תצליח להכנס למוח הזה של אותו חייל או שוטר או יממני"ק טרוט עיניים ועייף מרוב מרדפי סרק ואמת יום אחר יום אחר יום אחר יום. יתכן ותזכה להבין את משמעות הרובוטיות על בני האדם וההשלכות על זה בחיי היום יום האזרחיים הפחות סוערים.

איציקלוי-אחי

שלחתי לך מסר- על הת"ד שהילדה מהרגה אתה יודע על מי אני מדבר לו? אם לא תעלה מולי במסריםרועי

אתה נשמע לי שמפניה שוטר82חזר

יש לך התנהגות מוזרה וחשודה שתף אותנו במסר ששלחת כי אם לא כן מה אתה מודיע את זה ברבים אתה נוהג ככה יותר מידי וזה מתחיל להכביד

מקלידונת

זה בייני ובן איציק לויץ מכלב המב אני אומר לך אני מעדיף שאף אחד לא ידע מזה רועי

למעלה