ושוב הקיבו

אשכולון

New member
ושוב הקיבו

אף על פי ולמרות הכל. גם באול סטאר זכה הקיבו בתואר ה-MVP . שיספרו כולם מה שהם רוצים האיש הזה הוא מכונה!!!

roi cohen

New member
עוד לא עלית על זה?????

רק בגלל שקיבו בירושלים הוא מושמץ כל כך. אם הוא היה בגליל, או רעננה (שלא לדבר על מכבי) כולם היו מהללים אותו. פשוט וקל.

MegaYellow4

New member
ממש קיפוח עדתי

קיבו האומלל, רק משמיצים אותו כל הזמן. דמעות חונקות את גרוני. אולי זה בגלל התקשורת, שהיא מאוד פרו-מכביסטית? (שלח, מליניאק, לביא, קופמן..מכביסטים שרופים). מכונה או לא מכונה, שחקן שמקבל MVP במשחק שהקבוצה שלו מובסת בשלושים הפרש זה עלבון לאינטיליגנציה. אם להשתמש בנוסחה של רועי כהן : אם האפמן היה קולע 29 נקודות והקבוצה הייתה מובסת בשלושים, האם גם הוא היה מקבל MVP? אם הוא היה שחקן ירושלים, אולי..

leeno

New member
וירושלים אני מנחשת היא גם הקבוצה הכי מושמצת בארץ

כן כן מה שתגיד עופר שלח, אביב לביא כולם צהובים בדם! הנוסחא של הירושלמים כל פעם מפתיעה אותי מחדש אבל היא תמיד זהה והיא הולכת ככה מתבכיינים- מתבייכנים ושוב מתבכיינים ואם מה שעשיתע כשיו אל נקרא להתבכיין ע``כמה מסכן קיבו סטיוארט`` אז אני לא ידועתכ בר מה זה להיתבכיין... רועי כהן שים לב להודעות שלך בחודש האחרון שכל הודעה שניה מתבכיינת על משהו אחר.

roi cohen

New member
התכוונתי מושמצת בפורום הזה

מה לעשות שלכל העיתונאים נמאס ממכבי ומשמעון. כל אוהד כדורסל (לא מכבי, כדורסל) בארץ הזאת, מייחל לטיפת עניין בליגה שלנו.

leeno

New member
ואין עיניין?!

2 הפסדים למכבי גליל עליון המחודשת ורעננה וירושלים נפגשות עיניין יש! ואתה בכיין!

leeno

New member
ואתה בדרן ולא מעבר לזה...

ושכחתי לציין גם אל מבין בכדורסל אולי אני קטנה ממךא בל בכדורסל מבינה הרבה ייותר גדולה ממך! ואם אתה רוצה שנארד לפסים אישיים אז נרד.. ואני לא מאיימת פה.

למעלה