ושוב הקופי בר

anat11

New member
ושוב הקופי בר

לא שמישהו כאן צריך תזכורת, אבל אני דווקא התרשלתי ולא הייתי שם קצת זמן, אז היום עשינו שם מפגש משפחתי מצומצם (אך איכותי!) בשעות אחה"צ (איזה כיף - לא מלא ולא צריך להזמין). פתחנו במנה מה"מיוחדים" של היום - סלט עלים צעירים עם גבינת רוקפור ואפרסקים. היו בו גם אגוזי מלך ורוטב מתקתק וטעים. 38 ש"ח. מנה קצת קטנה עבור המחיר אגב. בעיקרית התפצלנו לאנטרקוט בקונפי שום שהוגש מדיום בדיוק (ולצידו תפוח אדמה) וקצר מחמאות מאחת המבקרות הכי חריפות של מזון (ושאר דברים) שאני מכירה (אמא שלי) (79), ולינגוויני וונגולי (צדפות) שהיה משובח אם כי קצת כבד יותר מכוונת המשוררת (אמתכם הנאמנה) (68). על סף קריסה אך ממאנות להשבר, חלקנו סורבה פטל ופסיפלורה (ממש אי אפשר להתחמק מהפסיפלורה הזו השנה) (20), ליד תה עם נענע (9) וקפה שחור (6), שהגיעו עם העוגיות היבשות המשובחות. עם שלב העיכול הגיע, באיחור קליל (אך ידוע מראש!) האח הצעיר (יש עוד אחד) מיוגע ממשחק כדורגל ובידיו שני זרי פרחים (לצ'יפור כללי, חסר הצדקה ספציפית, של אמו ואחותו), ומייד זכה לתשר שליחים - עוד סיבוב סורבה, ואחרי שהתקרר קצת עבר לעוגת שוקולד דחוסה (26) (הוא יכול להרשות לעצמו הילד). נפרדנו כמשפחה יותר מלוכדת - והפעם, סביב חוויה קולינרית ואוירתית במקום היציב הזה. האם שוגרה חזרה לחיפה, האח הצעיר שוגר להתקלח וחזרה לעמלו כעבד סטארט-אפ, והאחות - היא מנסה להעביר לכם את רשמיה ברגע זה ממש.

Arfilit

New member
איזה מותק של ביקורת.

ולענין הפסיפלורה - אני מסכימה - אך גם מברכת על כך, כי באיזשהו צירוף מקרים ביזארי - זה המזון היחיד שממש "התלבש" עליי בהריון הזה - והייתי מוכנה לאכול אותו כמעט בכל מצב צבירה בכל שעה משעות היום והלילה...

anat11

New member
אגוזי מלך? מה פתאם? אגוזי פקאן!

מי כתב את השטות הזו?
(ותודה להריונית המפרגנת!)

פינליש

New member
לא אכפת לי לשמוע עוד ../images/Emo3.gif

אם הביקורות כאלה משובחות. יפה כתבת!!! גם שם עוד לא הייתי
אגב היה מתלבש לי יופי עכשיו הסלט עם הרוקפור. כל מה שיש לי במקרר זה גבינות, ירקות ופירות. אף אחד מהם הוא לא רוקפור, עלים צעירים או אפרסק
ונורא בא לי

עמית@

New member
געגועי לקופי

פעם הייתי סטודנטית- האיש היה מורה, קרוב קרוב לקופי בר, יופי של מקום לצהריים חטופים או לערב מענג אל תוך הלילה אחרי יום קשה. אני כבר לא סטודנטית- האיש התפטר והגורה באה לעולם. מזמן מזמן לא טעמתי ונעמתי שם, מתגעגעת....

Lear22

New member
ענתי! אחלה ביקורת

אהבתי מאוד! גם אנחנו עשינו מפגש משפחתי בקופי בר,אפילו פעמיים. בפעם הראשונה היינו כל הבני דודים, מ20 עד 30, עשרה איש, כל כ-ל התפריט ואלכוהול... וחשבון של 2200 שקל! ללא ספק הארוחה היקרה ביותר שהייתי בה. אבל אז נדגמו כל המנות, כולל הפילה וכולל הקונפי שוק אווז, וכל האחרונות כולל הטירימיסו המופלא והעוגה הדחוסה. וקפריניות ומרגריטות רצו חופשי. אוי זה היה ערב שבכל פעם שאנחנו בארוחה אצל סבתא שלי אנחנו נזכרים בו בערגה... ולמרות היוקר היקר מאוד הזה, זה היה שווה כל שקל

anat11

New member
תודה, והזכרת לי משהו מצוין (או לא)

נזכרתי שהמנהלת הגדולה הודיעה בסוף הארוחה שיש לה רצון עז לדגום אתנו את מול-ים. הסברנו לה באריכות את העלויות וכי - אם היא רוצה שישאר משהו מהירושה - שתשקול צעדיה. אבל היא נראית די עיקשת ואף מסרה כי העת בה אעבור
(עוד כחודשיים), נראה לה זמן מעולה אז שנתכונן. האתגר הגדול במעשה כזה הוא להצליח לגרום לפולניה הזו לקחת אותנו לשם בלי שהיא תקטר במהלך הארוחה על המחירים. כי שיהיה ברור - זה שהזהרנו ושהיא אמרה שזה ברור לה, הרי לא - כשלעצמו - ימנע קיטור. ועוד משהו - "לקטר" = לרבות בהתנהגות, במבט או הבעה. די בהרמת גבות מסוגננת, עיקום שפה או מבט מלא כוונה, ואנחנו הרי נהיה נזופים על תקן "התל אביבים האלה שזה פשוט לא יאמן כמה כסף הם מוכנים להוציא ועל מה". האם, האם, האם, ניתן יהיה להרים פרוייקט כזה? הניתן לחצות את הרוביקון? אתלבט לי עם עצמי עוד מספר שבועות...

meravbr

New member
עמית, אנחנו היינו שם עם הגורה

הפרטית שלנו כשבועיים לאחת לידתה, ומאז אנחנו שם כמעט כל חודש (פלוס מינוס). ילדים הם לא תירוץ לא לבקר בקופי בר, נהפוך הוא - האנטי פסטי שם הוא התנסות המוצקים הכי טעימה שלהם ...
הקטנטונת היום אכלה שם את הבטטה בתאווה רבה...

meravbr

New member
כנראה שפיספסנו אחת את השניה

בממש קצת... היינו שם בצהרים היום, וכרגיל נהננו - ובמיוחד מהמחמאות הרבות שנתנו החמודים שם לקטנטונת! בזכותה (כנראה) אפילו קיבלנו קינוח ע"ח....

Lear22

New member
מירב

את ואני צריכים להקים מועדון חברי קופי בר או אולי עמותה? אני אשיג את הטפסים, תתחילי להחתים :))

עמית@

New member
חותמת!! ומיד מתחילה לתרגל את

הגורה באכילת אנטי פסטי (האמת? בטטה זה הפייבוריט שלה..)

Lear22

New member
יאללה מי הבא בתור?

דוכן יוקם בטעם העיר הקרוב

Chewbacca

New member
אני אצטרף בשמחה

אבל הפעם האחרונה שאכלתי בקופי בר היה ביום בו נפל גשר המכביה (1997).

anat11

New member
וואלה../images/Emo12.gif טוף, בפעם הבאה../images/Emo25.gifלקטנה

למעלה