ושוב..."הכר את החנות!"

ninelives99

New member
ושוב..."הכר את החנות!"

שנים שאני עוברת ליד החנות... שנים שאני מפנה את המבט לחלון ראווה, בוהה בו כמה דקות...והולכת.. פעם החלום שלי היה לקנות משם את כל מה שקשור לאירוסמית'!!! ואפילו יש לי "מזכרות" משם (שקניתי כמובן..) החנות!!- אני לא יודעת כמה מפה מכירים אותה או בכלל ידעו שקיימית חנות כזאת... אבל זה הזמן לברר, לא? היא נמצאת בת"א. קינג ג'ורג' כמעט מול גן מאיר. מול החנות המגניבה של הפאטשים. וליד AM/PM ככה שאי אפשר לטעות... לא נראה לי שיש לה שם אבל היא נראת כאילו היא נמצאת שם מאז קום המדינה.. חנות פיצית... ובפנים.. : כל הקירות מלאים בתמונות של מפורסמים שביקרו בארץ ושל מפורסמים בכלל... חלק כמובן זיופים ולא תמונות מקור... אבל יש למוכר שם חלק נכבד ביותר (לפחות בפעם האחרונה שביקרתי שם) של תמונות אירו!! אלבום!! יש שם אחלה תמונות...באמת מגניבות! מ- 94 שאירו היו בישראל...! הם הצטלמו על גג המלון בת"א שבו הם היו...! והתמונות שם! בהחלט נדירות, לא? (וכמובן עוד תמונות שלהם אבל הרוב סתם זיופים..) אז מי מכיר את ה"חנות קטנה ומטריפה" הזאת...?

ninelives99

New member
ואגב..

שתי תמונות שלהם תלויות על החלון ראווה ככה שאפילו רק לעבור שם ולבהות עושה את כל היום שווה!!!

AeroTom

New member
אכן עברתי שם כמה פעמים

אבל כל מה שיש שם זה תמונות. זה לא משהו כזה מיוחד לאוסף...אבל נחמד לראות את התמונות מישראל למרות שזה מביא צביטה קטנה שחוזרת כמו תמיד ("למה לעזאזל לא אהבתי אותם בגיל 11??
)

oritmagnezy

New member
אני ראיתי את החנות כשעברתי שם

עם חברה שלי.... ואף אחד לא יכול להתווכח איתי כשאני אומרת שלכל אחד יש 'השגחה פרטית'.. כי סתם הלכנו ליד ואז אמרתי לחברה שלי עצרי ורציתי לראות... (ולמה לעזאזל שאני יעצור ליד חנות כזאת??- והיא עוד היתה סגורה ב10 בלילה..) ופתאום אני מסתכלת והראשון שאני רואה באמצע זה את סטיבן!!!! יווווו הייתי בשוק והיה שם עוד תמונות שלהם.. עוד שניה בכיתי כי החנות היתה סגורה.... ורשמנו את המספר שלהם ואת האתר של החנות ושום דבר לא זמין ולא פעיל:( אין לי מושג למה, אבל זה עצוב:(((((

Aeroguy

New member
***זהירות!!!***

הם מוכרים שם "תמונות חתומות" של אירוסמית. ממש שווה להחזיק תמונה עם חתימה של סולנם הנודע, Steven Taylor. וכשהערתי על כך למוכר, הוא הגיב בזעם: "מאיפה אני יודע איך הוא כותב את השם שלו??"

ninelives99

New member
חחח...צפוי!!!

אז מה אתה אומר... שיש מצב שאפילו התמונות שם לא אמיתיות או מועתקות?

Moonshadow

New member
השערה שלי...

שמעולם לא אומתה: התמונות האלה לא עד כדי כך נדירות. הבנאדם פשוט השיג את הנגטיבים ממי שבאמת צילם אותם, ומפתח תמונות לפי הביקוש. כלומר, כל הפורום+חברים+אחים קטנים יכולים להשיג את אותה התמונה. (ולו, מן הסתם, זה כלום השקעה) היום עברתי שם, החנות אכן סגורה. יכול להיות שיש מספר סלולרי להתקשר אליו, לא חיפשתי יותר מדי לעומק. בכל אופן, מבחינתי זה לא הפסד גדול, יש מזכרות הרבה יותר מייצגות של הלהקה.

ninelives99

New member
כן...כן...!

בדיוק מול-בצד השני של הכביש! יש שם אחלה פאטשים! מגניבים! אבל לא של אירוסמית..לצערי.. אבל עדיין מגניב!

למעלה