ושוב, הז'אנר.

ושוב, הז'אנר.../images/Emo163.gif

אז כן, HIM הוגדרו ע"י עצמם כלאב מטאל. אבל מה עם הדיסק הראשון? הוא מאוד, מאוד, שונה לפי דעתי מ-LOVE METAL למשל. הגיטרות יותר כבדות, והשירה.. נו טוב, יש גם בה משהו שונה. אז איך הייתם מגדירים את HIM בדיסק הראשון? ובדיסק השני?

danduuu

New member
לםפי דעתי הדיסק הראשון הוא הרבה

יותר גותי-מטאליסטי כזה יענו יש בו את העוצמה הגותית אבל יש את הגיטרות היותר חזקות חח לא יודעת להגדיר ממש אבל זה באמת לא לאב מטאל בראשון

inbal287

New member
הממ...

אני חושבת שהז'אנר שלהם מוגדר יותר ע"י הליריקה והרעיונות שעומדים מאחורי השירים ולאו דווקא בנגינה. פשוט לדעתי הם עוד לא התגבשו על הסגנון המוזיקלי שלהם בדיסק הראשון, ובדיסק השני הם עוד מתנדנדים. אח"כ בDSBH הם כבר סגורים על הכיוון שלהם ובLM זה מגיע לשיא [
]. בדיסק הראשון שומעים ממש ממש את ההשפעות של הלהקות האהובות עליהם [במיוחד type o negative], בשני עדיין אפשר לשמוע את ההשפעות אבל גם שומעים צליל חדש [בשירים כמו JM, Resurrection, GWTS]. השאלה היא, איך את מגידרה LM? כי זה לא סגנון קיים שאת יכולה להשוות את HIM לעוד להקות. ומאיפה לנו למשל, שדווקא הדיסק הראשון והשני הם דווקא הדבר המייצג את הז'אנר ושכל הדיסקים שבאו אח"כ סטו ממנו? את מבינה, זה נורא פתוח לאיזה כיוון שנרצה לקחת את זה, כל אחד לפי דעתו. אני רשמתי את שלי
. באמת דיון מעולה
.

milkshakit

New member
מממ ../images/Emo189.gif

יופי של דיון נואה
לדעתי הם היו רוק רגיל.. לא נראה לי שזה היה הבי מטאל אבל אולי
בכל מקרה רואים את ההבדל ה-ע-צ-ו-ם בין שלושת האלבומים הראשונים לבין לאב מטאל ודארק לייט. קודם כל, הקול של וילה השתנה בצורה קיצונית ביותר. אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה, אבל זה נחמד אני מניחה. למרות שאני מעדיפה את הקול הקצת יותר עמוק שלו בשנת 2000 (כן, אפילו כשהוא היה שר קצת גבוה זה לא היה נשמע כמו היום). מה שכן, כמה שאני אוהבת את לאב מטאל - כל השירים שם דומים אחד לשני וכמעט נשמעים אותו הדבר לדעתי. שלא תחשבו משהו רע, האלבום עצמו הוא יצירת מופת.. אבל כל השירים הולכים לפי אותו קו ולפי אותם צלילים, האלבומים הקודמים לא היו ככה. כנ"ל לגבי דארק לייט
. קיצר אני מעדיפה את האלבומים המוקדמים יותר, הכבדים יותר. הקלילים סבבי, אבל זה פשוט מה שאני מעדיפה. וגם - באלבומים המוקדמים אף שיר לא היה דומה לקודמו, וזה מה שיפה בהם. עכשיו באמת חפרתי (מעניין ממי למדתי
) סתם סתם :$

למעלה