ושוב... בוקר טוב

ושוב... בוקר טוב

שלום לכווולם. לאור העובדה שפרדייב עומד להיות פתוח השבוע חמישי-שישי-שבת ושוב ביום שלישי ורביעי וזה חול המועד חשבתי שיהיה מגניב שנתארגן מראש ונגיע הרבה אנשים באותה השעה כדי שיוכלו להעלות כמה יעפים ברצף, מבנים קטנים וצניחות FF אז מה דעתכם להתארגן מראש ולתאם זמנים? יום יפה
ונפלא עדי

יקירתי

או אולי אני אקרא לך גברת יעקב יום שישי על הסובוח (אני חושב שכותבים את זה ככה) מתאים לי צ´או

שאני אזהר ???../images/Emo61.gif

מה זה הפרצופים המפחידים האלה, על מי את חושבת שאת מאיימת אז מה עם את מהתשקורת העויינת

אההם... אהההם.....

זה שאתה מכחיש שגם אתה חלק מהתשקורת העויינת זה לא אומר שאתה אכן לא חלק מזה - כולנו יודעים שזאת רק התחזות.... חחח....חחחח....חחח... מה שלומך בבוקר זה? הפלאפון שלך סלח לך על זה שנטשת אותו אתמול? דבר איתי.... משעמם לי...

מספקי לבכות

בניגוד אלייך, יש אנשים שעובדים ולא על אנשים אחרים אני בסדר, מה את עושה שאת מתלוננת כל כך קשה

mikigafni

New member
דייייייייייייייי

תפסיקו להתווכח לפחות אתם קופצים אני הייתי חולה בבית וצנחתי על המיטה לישון נקווה לבריאות טובה ביום שישי אחרי הצהריים אחרי הלימודים שבת ובחול המועד הבא עלינו לצניחה ולטובה

חול המועד../images/Emo155.gif

אז זהו.. שבחול המועד (יום ראשון ושני) המועדון סגור - בגלל זה אני חושבת שיהיה נחמד אם בחמישי-שישי-שבת נתארגן ונגיע על הבוקר כמה שיותר אנשים ויהיו רצפים ויהיה כיף ונחמד - לא...?

לא ברור כרגע../images/Emo42.gif

נכון להיום, מזג אויר סגרירי כבר ביום רביעי שימשך לחמישי יום שישי עוד לא ברור, אפילו דני רופ לא סגור על עצמו

אני אופטימית...../images/Emo20.gif

כהרגלי אני אופטימית ומקווה שמזג האוויר יישתנה לטובה לקראת סוף השבוע למרות שהחזאים לא אופטימיים כמוני. יהיה חבל מאוד לגלות שהחופשה היפה שהצלחתי לסדר לי תיהרס בגלל הגשם...

למעלה