ושוב אתמול בערב

עדיקופר

New member
ושוב אתמול בערב

ילד בן 3 השתטח כמנהגם של ילדים בני שלוש על הרצפה , אלא שברחבת הסופר בצורן לא טורחים לנקות את הזכוכיות אף פעם והתוצאה, חתך ביד + 2 תפרים

ERIANA101

New member
יש להגיש תביעה משפטית כנגד המועצה.

מבדיקה שעשיתי הנקיון במקום הינו באחריות המועצה לדעתי מי שנפגע שיגיש תביעה משפטית כנגד המועצה אגב זו לא הבעיה היחידה יש המון מדרכות עם גבעות ושקעים ועוד מפגעים שונים כנראה שרק ע"י תביעה משפטית מישהו במועצה "אולי" התעורר

shavitmass

New member
מעניין...

התשובה לה "זכיתי" מראש המועצה היא שהשטח הינו שטח של המרכז המסחרי. אשמח לקבל הוכחות לבעלות על השטח שביט

אורגד 105

New member
ואני חשבתי

שאתה יודע הכול , לפי היעוץ והנכונות לעזור חשבתי שיש לך מילה או מהלכים במועצה , ואפילו לברר ברשות מי השטח אתה לא מסוגל! בשרונים חד וחלק השטח באחריות המועצה מוגדר שטח ציבורי ברשות מועצת צורן קדימה . כמו כן ביטוח המדרכה כולל את המדרכה והחניון של המרכז המסחרי . ואם עדיין לא הבנת אז המועצה לא מתפקדת לחלוטין כנראה. והגיע הזמן להחליף את כולכם שם אתם לא מסוגלים לדעת של מי המדרכה מול המרכז המסחרי , ממש מדהים חבר מועצה !

אורגד 105

New member
וואו

איזה כיסוי אתה מקבל ממנהל הפורום הוא נעלב בישבילך הוא לוקח ללב יותר ממך , שביט אתם קשורים איך שהוא? לדעתי הבמה היחידה שלך היא כאן בפורום ולא הרבה באמת מייחסים לפורום הזה רצינות כולשהיא אז תמסור למנהל שהוא יכול למחוק לחסום כאוות נפשו הוא בטוח ממש את מה שהוא לא אוהב וזה לאיים בהליכים שהולכים להבדק האם מותר לפי החוק במדינת ישראל למחוק או לחסום גולש ללא אישור מבית משפט , ואני ממש לא צוחק הנושא הולך להבדק עקב פסיקה חדשה בנושא חופש הביטוי באינטרנט בפורומים בפרט . אם הוא ימשיך לאיים בהודעות פרטיות בפרט הוא יקבל עוד הלילה תלונה במשטרה לשמחתי הרבה הוא הולך בכיוון הנכון . מעניין שדווקא למי שמגיב להודעותך הוא נטפל במיוחד !!!!!!!!

shavitmass

New member
מפעת כבודו של ראש המועצה אני לא אדביק לך..

מפעת כבודו של ראש המועצה אני לא אדביק לך את התשובה שלו! בקצרה אמסור לך שראש המועצה (בתשובה למייל שנכתב אליו על ידי ובו היו ציטוטיםשל מה שנכתב ומה שראיתי במרכז בצורן) השיב כי השטח המדובר הינו שטח פרטי! בבקשה מר עור- גד, פנה לראש המועצה שלנו בתלונות- איך כתבתה "ממש מדהים"! שביט

למעלה