ושוב אתכם ......

משתגע1

New member
ושוב אתכם ......

קודם כל וואטס אפ ביצ'ז ?? התגעגתם ? אני כן !

משום מה יוצא לי להגיע לפה אחרי כל מיני אפיזודות למיניהן וכמובן שגם ברגעים אלו אני מוצא את עצמי שוב לבד מחפש משהו
אז מפעם לפעם אני מקבל כל מיני תובנות חדשות ... נכונות או לא ? סתם דברים שרצים לי בראש

יכול להיות שאם הייתי פעם בזוגיות ממש טובה כל זוגיות שלא תעלה מעליה נועדה לכישלון ?
למה בעצם אנחנו משווים למשהו שנגמר ? אם זה נגמר סימן שזה לא היה זה ! אז למה להשוות ?
והשטות הכי גדולה - תמיד זוכרים את הדברים הטובים וכל החרא שהיה מתמוסס עם הזמן - אז בעצם אין סיכוי לשום דבר חדש

אסיים בשאלה :
נראה לכם שלכל סיר יש מכסה ?
ואם כן אז רק אחד ?

צלשלספק

New member
לגמרי כן, יש אנשים עם אופי בלתי זוגי בעליל

או שממש קשים להתאמה, שהיה להם קשיים במציאת זוגיות והם יכולים להשתדך עם אנשים שבאופי שלהם לקבל כמעט כל אחד או אחת ובכל מצב.

אני מאמין שלכל סיר יש מכסה, אבל לא תמיד הסיר מוצא את המכסה שלו.
אני לא מאמין באחד ובאחת באביר על הסוס הלבן ובנסיכה מהאגדות, בעיני זו אגדה אגדה אורבנית ללא ביסוס מדעי, יש אחד ואחתיות בשפע,
אבל אני נגד "לחפש" ללא הרף את ההתאמה הכי טובה, כשכבר טוב לך היכן שאתה נמצא.
בגישה שלי ומהנסיון שלי כל בחורה + אני = קיבלנו תוצאה כללית מעט אחרת. כל חברה לשעבר (כולל הגרושה) השלימה אותי כפי שאני השלמתי אותה, והייתה תוצאה אחרת.
לכל אחת היה את הייחוד שלה, מעלות, מגרעות וכל מה שבאמצע, אבל אף פעם לא הרגשתי שזו "האחת" כי אני לא מאמין בזה.
היה לי טוב, היה לי מדהים והיה לי מעולה ולעיתים היה לי ממש מבעס ורע, אבל כל קשר היה "אחר" ממשנהו.

Chicobo

New member
הכי מעצבן זה להזכר רק בטובים

לשכוח מהרעים, לנסות שוב ואז להזכר למה נפרדתם מלכתחילה.

אין כזה דבר אבירים ונסיכות, אני כן מאמינה שיש שידוך שמתאים לכל אחד,
זה לא אומר שכל אחד או אחת ימצאו אותו.

ולא, אין רק אחד.
כ"כ הרבה אנשים במדינה, בעולם, נשמע לך הגיוני רק אחד? :)

x shahaf x

New member
למה אתה ניתקע בעבר?

תמשיך הלאה...
מה שהיה, היה ולא יחזור!!

somewoman

New member
לא. כן

כן, לכל סיר יש מכסה
לא, אין רק אחד.
וגם
לא תמיד המכסה מתאים פיקס - היה שרשור לא מזמן בדיוק על זה...

ככה אנחנו, זה טבע אנושי, למחוק את הרע ולזכור את הטוב..
לימדתי את עצמי, בכל פעם, להזכר גם בתחושות הרעות, כי הן אלה שגרמו לי ללכת...

נחמד שאתה קופץ לבקר מידי פעם..

למעלה