ושוב אתכם

carolin

New member
ושוב אתכם ../images/Emo6.gif

סליחה על העדרות ממושכת ,היה להם פה מן חג וחופש אז... החתונה זוכרים
טוב אז היה נחמד מאוד (כן רק נחמד)
כל הבלאגן התחיל בחמש בכנסייה, היה מן טקס קצרצר ואז כולם פנו ללכת למלון שם התחילה החגיגה,החתן והכלה וארבע שושבניות שלבשו שמלות מהממות עלו על מרכבה עם סוסים כשכל האורחים אחריהם(150 ולא 50 כמו שחשבתי). הגענו למלון שם חילקו כוסית של משקה הונגרי(אתם לא תאמינו כמה הם מסוגלים לשתות!!ישראלת שכמוני כמעט הקאתי אחרי הכוסים הראשונה
) anyway,אכלנו ארוחת ערב שבכל מנה יש בשר
גםם זה צד חזק שלהם. ואז התחילו הריקודים,חברה,כל הריקודם היו בזוגות,לא משנהה איזו מוסיקה הם רוקדים בזוגות!אם המוסיקה קופצנית הם קופצים בזוגות, אם המוסיקה דורשת עינטוז הם מענטזים בזוגות אם המוסיקה ....הם...נכון..בזוגות
רציתי לצרוח כמה אפשר
אבל שתקתי
. יש להם מן טקס כזה שהוא מקביל לעניין הכסף במעטפות ארץ,הכלה החליפה שמלה אדומה כולם נעמדים בתור וכל אחד צרך לשלם כדי לזכות בריקוד איתה ,תוך כדי הריקוד צריךלנסות לגנוב את הנעל שלה אם מישהו מצליח החתן צריך לשתות מהנעל של הכלה יין
כמובן שהחתן עומד על המשמר,כי כמה שהוא מאוהב יש גבול
כמובן שהנעל נגנבה ואני הייתי על הרצפהכ שהמסכן גמע את ה
... בסיבות 3 בבוקר
האורחים התחילו להתפזר כשרצינו ללכת ניתקלנו בבעיה
אבא של יקירי היה שיכור כלוט ופשוטו כמשמעו הוא לא רצה ללכת!!ניסינו הכל באמת הכל אבל הגביר החליט שיותר מדיטוב לו שם
אז חיכינו וחיכינו ועוד חיכינו ...היינו אחרונים ללכת לפני הזוג הטרי
בקיצור היה בהחלט מעניין אבל אין כמו חתןנה ישראלית
טוב,אחרי שהקלדתי את ל זה במקלדת וירטואלית
מה דעתכם

~Gal~

New member
קרולין../images/Emo70.gif

שלא תעלמי לנו ככה יותר... דאגנו
לגבי החתונה - נשמע דוקא מאד נחמד (מה, לא היו זיקוקים ויריות באויר? מוזר...) חוץ מהקטע של הנעל - איכככככככס
יש לי רק שאלונת קטנה - מה זה בדיוק המקלדת הוירטואלית שכולם מדברים עליה

carolin

New member
גל!

לא בלי זיקוקים ויריות כנראה ההונגרים קצת יור עדינים מהאוסטרים
המקלדת הזאת מאפשרתלאלה מאיתנו שאין להם מקלדת עם פונטים בעיברית אז יש מסך קטן עם כל האותיות ויש ללחוץ על אות אות במטרה לכתוב(ללחוץ עם העכבר כמובן
)יש מבין
תנסי פעם
זה כיף

למעלה