ושוב אני, ../images/Emo103.gif
הילדה שלא מבינה חצי מילה במירק ו-IRC ואיכשהו בכל זאת מוצאת את עצמה בפורום שלכם. לא אכפת לכם, נכון? ^^ אז ככה, לא חושבת שתזכרו אבל לפני כמה זמן הגעתי לכאן (צעירה וחסרת דאגות
) כי רציתי להקים F-Server. בסופו של דבר החלטתי לחכות קצת עם הרעיון כי לא הבנתי כלום, אבל התברר לי שמלא לעשות כלום בעניין אני בחיים לא אלמד. לכן, אני באה ומטרידה אתכם שוב ^_^ ע"פ מה שאמרו לי, אני צריכה להוריד סקריפט כלשהו, וידיד שלי המליץ לי על Omega-script, בשביל זה. אהממ, אני לא מבינה בזה (גאד, כמה שאני חוזרת על עצמי בהודעה הזאת...
), אז זה יהיה נחמד לשמוע מאנשים שיודעים מה הם עושים עד כמה הסקריפט הזה טוב, ואם יש טובים יותר ממנו אני אשמח לשמוע ^^ בכל אופן, הורדתי והתקנתי אותו, אבל די אין לי מושג מה אני עושה מכאן בשביל F-Server, אז החלטתי לבקש מכם הנחיה קצת יותר ברורה...
אני יודעת שאני צריכה תיקייה עם כל הקבצים (יש לי אחת, מסודרת ע"פ תיקיות והכל ^^), אבל משם אני די.. אבודה.
אז... זהו, אני מניחה ^^ מחכה לתגובה/תגובות שלכם... לין.
הילדה שלא מבינה חצי מילה במירק ו-IRC ואיכשהו בכל זאת מוצאת את עצמה בפורום שלכם. לא אכפת לכם, נכון? ^^ אז ככה, לא חושבת שתזכרו אבל לפני כמה זמן הגעתי לכאן (צעירה וחסרת דאגות