ושוב אני,

As I Am

New member
ושוב אני, ../images/Emo103.gif

הילדה שלא מבינה חצי מילה במירק ו-IRC ואיכשהו בכל זאת מוצאת את עצמה בפורום שלכם. לא אכפת לכם, נכון? ^^ אז ככה, לא חושבת שתזכרו אבל לפני כמה זמן הגעתי לכאן (צעירה וחסרת דאגות
) כי רציתי להקים F-Server. בסופו של דבר החלטתי לחכות קצת עם הרעיון כי לא הבנתי כלום, אבל התברר לי שמלא לעשות כלום בעניין אני בחיים לא אלמד. לכן, אני באה ומטרידה אתכם שוב ^_^ ע"פ מה שאמרו לי, אני צריכה להוריד סקריפט כלשהו, וידיד שלי המליץ לי על Omega-script, בשביל זה. אהממ, אני לא מבינה בזה (גאד, כמה שאני חוזרת על עצמי בהודעה הזאת...
), אז זה יהיה נחמד לשמוע מאנשים שיודעים מה הם עושים עד כמה הסקריפט הזה טוב, ואם יש טובים יותר ממנו אני אשמח לשמוע ^^ בכל אופן, הורדתי והתקנתי אותו, אבל די אין לי מושג מה אני עושה מכאן בשביל F-Server, אז החלטתי לבקש מכם הנחיה קצת יותר ברורה...
אני יודעת שאני צריכה תיקייה עם כל הקבצים (יש לי אחת, מסודרת ע"פ תיקיות והכל ^^), אבל משם אני די.. אבודה.
אז... זהו, אני מניחה ^^ מחכה לתגובה/תגובות שלכם... לין.

Mr Boggy Man

New member
זה לא רציני כל כך...

פשוט תחפשי "פייל סרבר" או "File server" או "F-Server". צריך להיות שם משהו כזה...

פIלי

New member
3 פעמים?!

אתה לחוץ הא?
טוב, בניגוד לכמה אנשים בפורום הזה, אני חושב שאומגה זה סקריפט מצויין... הוא מלא באפשרויות, מעוצב יפה (בניגוד למיול שהדיאלוגים שלו נראים כמו הפרצוף של יאסר עראפת), ובכלל, סקריפט חביב. כדי להקים Fserv צריך ללחוץ כפתור ימני על הערוץ, ולבחור בשרת קבצים (אם אני זוכר נכון, פעם אחרונה שהשתמשתי בזה הייתה מזמן).

As I Am

New member
ראיתי את האפשרות,

אבל משם יש לי כל מיני אפשרויות, שכמובן אין לי ממש מושג מה אני עושה ברובן, ודרך איזו מהן אני טוענת את הקבצים לשרת...

פIלי

New member
תנסי את כולם

ותראי מה נראית לך הנכונה... אין משהו כמו "פתח שרת קבצים"?

Mr Boggy Man

New member
אמממ . מה לעשות הקונקי מסרב לעבוד נ

נורמלי עם תפוז. ואני לא מוכן לעבור למוזילה...מוזילה מעצבן אותי...

As I Am

New member
מצאתייי :))

טוב, בערך..
מצאתי איפה למלא את האפשרויות, הטריגרים והתיאור של השרת... רק יש שם כל מיני דברים שלא הבנתי... ב´אפשרויות אחרות´ שצריך למלא, לא הבנתי את: Adv. Interval Min. CPS ובבחירת ´סוג שרת´ היו לי שלוש אפשרויות, שאני לא ממש יודעת מה הן אומרות: Byte Ratio File Ratio Leech יהיה נחמד לדעת מהם ובמה אני צריכה לבחור ^^; חוץ משני אלה יש גם עוד שתי תיבות למלא שאני לא יודעת מה הן אומרות - Starting Ratio: (1:?) אז... שוב, מצטערת על כל השאלות אבל אני מפחדת להתחיל לנחש, זה לא יצא טוב ^^; ושוב תודה :) לין.

למעלה