ושוב אני פה

הם כבר עברו אצלי את ../images/Emo142.gif

שלב הסטייה.. בגיל 3 אני כבר ביקשתי לבד לשמוע אותם...ובתקליטים
(הדוד שלי חינך אותי טוב..) או כמו שאמרתי בגיל 3: "יסחקי תשים לי אד לפלין, אבל בגדולים (ופה הכוונה היתה לתקליטים)"

iliG

New member
אז ננצל את האשכול הזה כדי לתת כבוד

ללד זפלין!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר של לד-זפלין ליום סגריר? שיר של לד-זפלין להתעורר איתו? שיר של לד-זפלין לספונג'ה? שיר של לד-זפלין לנסיעה? שיר של לד-זפלין לסקס?

gvn2fly

New member
Rock 'n Roll

שיר של לד-זפלין ליום סגריר? The Rain Song, No Quater שיר של לד-זפלין להתעורר איתו? Ramble on, Dazed and Confused, Misty Mountain Hop שיר של לד-זפלין לספונג'ה? Communication Breakdown, Rock 'n Roll שיר של לד-זפלין לנסיעה?Dancing Days, Babe I'm Gonna Leave You שיר של לד-זפלין לסקס? Black Mountain Side,I Can't Quit You Babe, Battle of Evermore יש עוד הרבה שירים להרבה קטגוריות. גם תלוי למשל עם מי הסקס, באיזה שעה הנסיעה ובאיזה מצב רוח בא לכם להתעורר. מסכימים? gvn2fly

שקר החן

New member
זה קצת קשה אבל ננסה

ליום סגריר - thank you להתעורר - good times bad times לספונג´ה - kashmir לנסיעה - no quarter לסקס - all my love יש לציין שבכל קטגוריה יכולתי לרשום 10 שירים לפחות... זה נורא קשה, כמו להגיד את מי אתה אוהב יותר, את אמא או את אבא אבל לסיכום בואו נגיד שלד זפלין בא בכל יום, בכל שעה, בכל מקום ולכל מצב רוח שלא יהיה. רביעייה דגולה!

אהמ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

ליום סגריר-THANK YOU,GOING TO CALIFORNIA,MOBY DICK,STAIRWAY TO HEAVEN TANGERINE
להתעורר איתו:DAZED AND COFUSED לספונג'ה:BLACK DOG,ROCK AND ROLL לנסיעה:MISTY MOUNTAIN,RAMBLE ON HOP לסקס:THE BATTLE OF EVERMORE

PurpleGoat

New member
הממ.. קשה! =)

ליום סגריר- al of my love, what is and what should never be להתעורר איתו- הממ.. ramble on, מעיר אותי עם חיוך =) ספונג'ה- livin loving maid =) לנסיעה- immigrent song סקס- לא יודעת מה אתכם, אבל אצלי סקס ומוזיקה לא הולכים ביחד...

iliG

New member
אני חייב להודות ש

הדהמתם אותי עם הבחירות שלכם. קבלו דאבל ריספייקט ON THE ROCKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! לד זפלין לסקס- ten after gone/going to california / RAIN SONG נסיעה - immigrant song/good times bad times יום סגריר - gallows pole / ramble on / battle of evermore ספונג´ה - kashmir / celebration day / the ocean להתעורר איתו - RAIN SONG כמובן............ (אבל ברור שהרשימה הזאת יכולה להשתנות כל רגע ואני שומר לעצמי את הזכות לסתור את עצמי............חוץ מRAIN SONG)

moodcode

New member
thanks for the warm fuzzies!

Dear Lucy, The members of "Behind the Sun" are happy to recieve fan correspondence. Unfortunately, due to the volume of said correspondence recieved, we are unable to personally respond to each individual message. Therefore, we have sent this automatically generated form letter to thank you for taking the time to reach out and contact us. For concert dates and information please see the web site: http://www.geocities.com/behind_the_sun1977 thanks, Behind the Sun

למעלה