הפוך עם ראש כפול
New member
ושוב אני מגיחה.... כן, אני יודעת - פשעתי, בגדתי, מעדתי, נעלמתי (רוח החגים עדיין שורה עלי כפי שאתן רואות ../images/Emo3.gif) אין לי תירוץ, חוץ מזה שממש לא נעים לי לספר מה אני אוכלת מדי יום, כנראה בעיקר כלפי עצמי לא נעים לי. אחרי שגיליתי שבמשך חודש וחצי של הריון לא עליתי בכלל, די התחלתי להרשות לעצמי חופשי חופשי מהכול והימים שלי נראים כמו בלגן אחד גדול מבחינת התפריט...כל יום מתחיל ב"היום יהיה אחרת", ומסתיים ב"טוב, אחרי הלידה....." (לא יודעת אם לשים ../images/Emo13.gif או ../images/Emo10.gif ) אני עדיין (כן, עדיין!!!) בהריון ,מתחילה עכשיו שבוע 38 (אוף, נמאס לי) ועד עכשיו עליתי בערך 14 קילו, שנראה לי שכוללים בתוכם גם את הבצקות המכובדות מהן אני סובלת מזה כחודש, ושרק הולכות ומחמירות. חוץ מזה אני לא מפסיקה לקטר על כל דבר אפשרי, ככה שלא נראה לי שאני בנאדם נחמד במיוחד לאחרונה (אם כי הסביבה הקרובה נאלצת לסבול אותי בשקט), ובעיקר מחכה שהצוציק יחליט כבר לצאת לו והחיים שלי יתחילו להתארגן להם מחדש. הפעם אני לא מבטיחה כלום כי ראיתי שההבטחות האחרונות שלי היו שוות לתוכס אבל אני כן בסביבה ומאחלת לכולן באיחור גדול: ../images/Emo41.gifשנה מתוקה, טעימה ודלת קלוריות ../images/Emo41.gifהגעה מתונה, שלווה ונטולת ייסורים למשקל היעד ../images/Emo41.gifהרבה הרבה הרבה בריאות לכן ולכל יקיריכן ../images/Emo41.gifקבלה ואהבה עצמית בכל משקל (תלמדו גם אותי איך עושים את זה ../images/Emo3.gif) ../images/Emo41.gifהגשמה של חלומות שלא קשורים במשקל (כן, כן, יש גם כאלו) ../images/Emo41.gifוהרבה הרבה רגעים קטנים וגדולים של אושר ../images/Emo24.gif גדול לכולן