ושוב אני מגיחה....

ושוב אני מגיחה.... כן, אני יודעת - פשעתי, בגדתי, מעדתי, נעלמתי (רוח החגים עדיין שורה עלי כפי שאתן רואות ../images/Emo3.gif) אין לי תירוץ, חוץ מזה שממש לא נעים לי לספר מה אני אוכלת מדי יום, כנראה בעיקר כלפי עצמי לא נעים לי. אחרי שגיליתי שבמשך חודש וחצי של הריון לא עליתי בכלל, די התחלתי להרשות לעצמי חופשי חופשי מהכול והימים שלי נראים כמו בלגן אחד גדול מבחינת התפריט...כל יום מתחיל ב"היום יהיה אחרת", ומסתיים ב"טוב, אחרי הלידה....." (לא יודעת אם לשים ../images/Emo13.gif או ../images/Emo10.gif ) אני עדיין (כן, עדיין!!!) בהריון ,מתחילה עכשיו שבוע 38 (אוף, נמאס לי) ועד עכשיו עליתי בערך 14 קילו, שנראה לי שכוללים בתוכם גם את הבצקות המכובדות מהן אני סובלת מזה כחודש, ושרק הולכות ומחמירות. חוץ מזה אני לא מפסיקה לקטר על כל דבר אפשרי, ככה שלא נראה לי שאני בנאדם נחמד במיוחד לאחרונה (אם כי הסביבה הקרובה נאלצת לסבול אותי בשקט), ובעיקר מחכה שהצוציק יחליט כבר לצאת לו והחיים שלי יתחילו להתארגן להם מחדש. הפעם אני לא מבטיחה כלום כי ראיתי שההבטחות האחרונות שלי היו שוות לתוכס אבל אני כן בסביבה ומאחלת לכולן באיחור גדול: ../images/Emo41.gifשנה מתוקה, טעימה ודלת קלוריות ../images/Emo41.gifהגעה מתונה, שלווה ונטולת ייסורים למשקל היעד ../images/Emo41.gifהרבה הרבה הרבה בריאות לכן ולכל יקיריכן ../images/Emo41.gifקבלה ואהבה עצמית בכל משקל (תלמדו גם אותי איך עושים את זה ../images/Emo3.gif) ../images/Emo41.gifהגשמה של חלומות שלא קשורים במשקל (כן, כן, יש גם כאלו) ../images/Emo41.gifוהרבה הרבה רגעים קטנים וגדולים של אושר ../images/Emo24.gif גדול לכולן

לילית462

New member
../images/Emo65.gif קולולולולולולו ../images/Emo24.gif שמחה שאת כאן כמה חשבתי עליך... שמחה שאת כאן, אפילו עם רק לרגע. איזו התרגשות, או-טו-טו את יולדת.... הדיאטה תחכה אל תדאגי, 14 קילו זה ממש לא הרבה, זה נהדר !!! לידה קלה ומעצימה ../images/Emo8.gif

איזה כיף ששמחים לקראתי גם אחרי שלא הייתי כל כך הרבה זמן (לפחות לא באופן פעיל) אני כבר מזמן הרמתי ידיים בנוגע לדיאטה ועכשיו אני רק מחכה שה"אחרי הלידה" כבר יתחיל - מיציתי את העניין עד תום לדעתי, אבל כנראה שהקטנצ'יק לא ממהר לשום מקום. האמת שגם נמאס לי כבר לשמוע שוב ושוב את "פניני החוכמה" הנדושים של הסביבה - "מה, את עוד בהריון?" (לא, כיף לי להסתובב עם כדורסל מתחת לחולצה) "נו, סוחבים?" (אהה....אף פעם לא ידעתי מה לענות לזה) "אל תדאגי, בסוף כולם יוצאים" (כן, שמענו שמענו כבר, רק מתי??) בקיצור, מקווה שההודעה הקרובה הבאה שלי עם סימן של מוצץ!

לילית462

New member
אני אחסוך ממך את הקלישאות אבל כן אברך ואחזיק לך אצבעות, לכשיבוא שיהיה קל נוח מהיר וטוב עם חבילה יפה ובריאה בידיים! ולגבי אחרי הלידה, רציתי להגיד שתמיד זה זמן טוב לדיאטה אבל נראה לי שבשבוע 38 אי אפשר להגיד את זה. קחי את הזמן שזה לא מה שיטריד אותך. אנחנו כאן מחכות, חוצמזה שאת יכולה להשתתף גם בלי דיאטה - הנחה מיוחדת לחברה ותיקה../images/Emo8.gif

ליאת 0212

New member
לא מדברתיתך../images/Emo88.gif עד שלא תשלחי לי מסר עם מתי אנחנו נפגשות בגרג../images/Emo88.gif ../images/Emo24.gif

ליאת 0212

New member
אז למה לא שלחת?../images/Emo88.gif ואני יושבת פה ומחכה לי לבד בחושך... פויה!../images/Emo6.gif

למעלה